Нашите кухни - тема 99

• 34 584
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Мандарина го е обяснила много добре. Рехавото пдч просто не издържа на експлоатация във времето. Започва да се разпада където имаш винтове и снадки. Купувам го, защото всички първоначални мебели са ми в тези два цвята и не мога да сменя обзавеждането на целия апартамент. Примерно в спалнята сега си направих един допълнителен гардероб, едно крило само, за рокли и палта. Поръчала съм си го от кроношпан, защото основният ми е такъв, а той е 4*2.60м и със сигурност не ми се занимава да го сменям сега, нито върви да си поръчам допълнителното крило от друг материал/цвят. Ако сега трябва да поръчвам, бих заложила на егер. В стария ни апартамент правихме кухня с техни мдф и пдч, няма база за сравнение.

"Не разбрах тестваш крайчето на плочата  или имаш готова мебел, чието фолио се бели.
Нашия майстор каза, че преди не знам колко време са имали проблем с партида, чието фолио се е разлепяло, но към момента този проблем е изчистен /уж/."

Бели се и на плоча, и на вече кантиран детайл. Тази, които имам, със сигурност не са от една партида, поръчва и са в рамките на 3 години.

# 736
Може ли някой да сподели мдф на Кроношпан надежден ли е или и той ли е с качеството на пдч?

# 737
Не може да сравнявате по качество два различни по състав материала - не са съпоставими. Освен материала от ключово значение е и покритието, което ще изберете. Следва добро кантиране и монтаж.

# 738
Честно казано, от производител, който е в състояние да произведе и пусне на пазара ронещо се като вафла ПДЧ (а не е като да не е правил въобще качествено такова в миналото, т.е. има възможности), не бих купила нищо, дори и да ми харесва визуално. 

# 739
За лошото качество на кроношпан бях чела още едно време във форума, ако не се лъжа от shadowman. Към 2012та трябва да е било. Не знам защо се заблудих и обзаведох с него наскоро (от 2022ра насам го използвам), отчитам си го като грешка.

# 740
Точно shadowman беше потребителят, който беше казал за ПДЧ-то крем.

# 741

Общи условия

Активация на акаунт