Синдром на раздразненото дебело черво тема 3

• 29 346
  • 809
  •   1
Отговори
# 585
купувайте си Пленву, то е по-приятен вариант
пиете една глътка от него, и веднага после 3 глътки вода да се убие вкуса

# 586
Мина, отстранени са два полипа, пуснати за хистология. Много ме е страх.

# 587
  • под тепетата
Mimi.7299, и мъжът ми имаше отстранен полип, не се притеснявай! Всичко ще е наред!

# 588
Извинявам се за тъпия въпрос, но тези очистителни прахчета толкова ли са гадни, както повечето хора споделят? Едвам се пиели Flushed

Чак "едвам" да ги пиеш - не. Simple Smile Все пак, нали става въпрос за няколко литра течност. То, ако едва се приемаше, нямаше да се получат нещата.
Както обичам да се шегувам, моят разтвор имаше вкус на накиснати във вода сополи. Laughing

# 589
Аз си пуснах на своя глава СА 19-9 -туморен маркер -индикатор за дебелото черво и калпротектин. Калпротектин е 11. Иначе при кризи вземам спазмомен и креон.

# 590
Mimi.7299, и мъжът ми имаше отстранен полип, не се притеснявай! Всичко ще е наред!
По 5 мм са, сега се чух с нея, каза колоно след 5 години. Да не ги мисля тях.
Разтвора мен ми мяза на пилешки бульон, добре беше...соленичък!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 20:58 от mimi.7299

# 591
mimi7299, добре че си отишла навреме за колоноскопията. Ако беше чакала щяха да станат по-големи от 1 см и нямаше да може да се махнат по време на колоноскопията.
А още един път прочистване, стрес и операция с пълна упойка, за д аги махнат оперативно.

# 592
Абе не е много навреме, цяла година се мотах. До 1 см ли ги режат ендоскопски?

# 593
Как си мими? Може лекичко да прокървяваш след махането - да не се стреснеш.
Стискаме палчета за хубави резултати!

# 594
Някак си нямам добро предчувствие за хубави резултати!
Иначе от процедурата за сега не чувствам последствия.

# 595
Някак си нямам добро предчувствие за хубави резултати!
Иначе от процедурата за сега не чувствам последствия.
Успех и от мен! А какви Ви бяха симптомите ? Може да сте писали , но  съм пропуснала.

# 596
Тежест и болка и подуване след нахранване и постоянно подут корем.

# 597
Тежест и болка и подуване след нахранване и постоянно подут корем.
Благодаря за отговара.
Започвам да се замислям дали и аз да не направя пак колоноскопия. Имам правена преди две години и тогава само хроничен колит и хемороиди второ група откриха. Обаче сега  много газове имам , поддуване , спазми (но не болки).депресия , тревожност , нередовни изхождания, не добър сън. Все сиптоми , характерни и за менопауза.

# 598
И при мен се обостриха като почнаха промените в цикъла. Щом преди 2 години си правила няма нужда щом нищо не е открито. Дори на мен с полипите каза колоно след 5 години.

# 599
И при мен се обостриха като почнаха промените в цикъла. Щом преди 2 години си правила няма нужда щом нищо не е открито. Дори на мен с полипите каза колоно след 5 години.
Благодаря за успокоението , което ми дадохте. Май месец бях на гастро, който ме гледа само на ехограф, видя че имам много газове и каза ,че е на стресова основа, ама на мен стреса ми е , защо не мога да намеря баланс между червата и мозъка.
Стискам палци за Вас , да са Ви добри изследванията!

Общи условия

Активация на акаунт