Ясновидци - тема 47

• 56 201
  • 757
  •   2
Отговори
# 180
Не сме обсъждали нищо. Аз търсех помощ, но тогава още не знаех, че са негативи, мислех, че просто съм натрупала  тежести от ежедневието. Енергийно ме чисти и се свърза с баща ми. От чистенето нямаше резултат, но не ми е гледала.

Снощи ми изкочи спомен от консултацията с Мария Цанова, която може да е важна за някои от вас. Преди около седмица беше коментирана и аз също дадох отзив, но забравих да споделя нещо важно. Тя се свързва с мъртви наши близки. Видя, че страдам към покойния ми баща и направи връзка. Искам да знаете, че каза основната му причина за страданията му приживе и назова името на човека, от който страдаше, без абсолютно да съм споменавала каквото и да било за миналото. Колкото и да бях тогава обладана от негативи, тази жена извади голям товар от мен, свързан с баща ми. Нямаше успех при енергийното чистене, но както споменах и преди, не я отричам, защото тя чисти енергийно, но когато няма намесени негативи. Поста ми е, за хора, които търсят връзка с наши починали. Уточнявам, за да няма хейт.

А за бъдеще предсказания питали ли сте я? Мен също ме изненада като се свърза с починал мой роднина.

# 181
Искам само да споделя мнението си, след консултацията ми, с жената с обикновените карти. Потвърждавам мнението на всички, които написаха, че не задава въпроси и няма налучкване. Цвят на очи и на кожа и почва да говори. Безпогрешна ! Даже в срокове. Питах я за минало по даден проблем, буквално нарисува ситуацията и уцели точно месеца. Казва и неща, които не ти се харесват, но усещаш, че такъв ще е резултата. Няма нито един въпрос, на който да не даден ясен отговор и всеки път в детайли го описва. Аз съм очарована ! Само не иска публичност. Ако някой и се довери и реши да се консултира с нея, нека пише на вече допиталите се с нея на лични.

Може ли координати на тази жена

# 182
Може ли контакти на Йоана от Пловдив? Тя гледа ли от разстояние?
И аз се интересувам
Може ли и на мен да ги изпратите?

# 183
Търся мнения за Марица ,гр Варна,гледа на кафе,някой да е ходил и нещо да се е сбъднало от казаното,намерих няколко стари положителни отзива,моя позната  е много  доволна също,от 20год ходила при нея,случайно се видяхме вчера,чак странно ми се вижда,нещо взех да не вярвам,само се надявам на всеки следващ да е познал и да се случат хубавите неща.

# 184
Здравейте,някой ползвал ли е услуги на ходжа от интернет ,по специално на тези,които са Тик Ток?Има ли някой от ,когото сте доволни?

# 185
Здравейте! Някой има ли отзиви за Беаз ходжа, в тик ток пуска блицове, млада жена е . Дали не е фалшиф профил, или наистина помага?

# 186
Търся мнения за Марица ,гр Варна,гледа на кафе,някой да е ходил и нещо да се е сбъднало от казаното,намерих няколко стари положителни отзива,моя позната  е много  доволна също,от 20год ходила при нея,случайно се видяхме вчера,чак странно ми се вижда,нещо взех да не вярвам,само се надявам на всеки следващ да е познал и да се случат хубавите неща.
Здравейте, позна ми настоящето, но за бъдещето не знам още.

# 187
Някой беше писал за Ники, не помня от къде. Може ли да каже каква му е таксата? Благодаря.

# 188
Здравейте , преди 10 години бях при една жена в Първенец до Пловдив , която гледаше на кафе помня , че се казваше Ели . Моля , ако някой знае нещо за нея дали още гледа имате ли контакт за връзка.

# 189
Здравейте, тези, които са били при Фатме от Несебър и им казала, че имат затворени чакри и съответно им казала развалянето с яйцето, биха ли ми споделили точно как ставаше. Спомена нещо и за солта къде трябва да се хвърли, но подробности не запомних и не можах много да си запиша.
Благодаря ви предварително!

# 190
Някой беше писал за Ники, не помня от къде. Може ли да каже каква му е таксата? Благодаря.
На Ники му се обадих, записа ми час, изпратих му парите и  след това започна се. Точно когато ми дойде часа за гледане ми пише, че е болен, минават се 17 дена аз му пиша какво става. Пише ми час за другия ден и аз тичам и се обаждам точно и с закъснение малко пак ми пише, че има депресия и не можел. Аз го зарязах, защото такава не сериозност е. При положение, че съм му платила ме разиграва. 30лв. са, но не съм ги намерила на пътя. Предишния пост с обяснението ми беше изтрит.

# 191
На Ники му се обадих, записа ми час, изпратих му парите и  след това започна се. Точно когато ми дойде часа за гледане ми пише, че е болен, минават се 17 дена аз му пиша какво става. Пише ми час за другия ден и аз тичам и се обаждам точно и с закъснение малко пак ми пише, че има депресия и не можел. Аз го зарязах, защото такава не сериозност е. При положение, че съм му платила ме разиграва. 30лв. са, но не съм ги намерила на пътя. Предишния пост с обяснението ми беше изтрит.
Лелее ужас. Благодаря ви. Съжалявам, че така се е получило.

# 192
Здравейте, тези, които са били при Фатме от Несебър и им казала, че имат затворени чакри и съответно им казала развалянето с яйцето, биха ли ми споделили точно как ставаше. Спомена нещо и за солта къде трябва да се хвърли, но подробности не запомних и не можах много да си запиша.
Благодаря ви предварително!
На мен ми каза, че имам блокирани чакри и пет магии. Само за яйце си спомням и да ми четат Киприянови молитви. За сол нямам никакъв спомен да ми е казвала.

# 193
  • в къщи
Искам да попитам, има ли в Стара Загора някой ясновидец, но не гледане на карти, а с истинска дарба, преди имаше, но те починаха и сега има ли изобщо някой

# 194
Моля, ако още някой е ползвал услугите на Елена Дерменджиева - Таро да напишете вашето мнение (доволни ли сте, има ли познаваемост....)?

Общи условия

Активация на акаунт