Ясновидци - тема 47

• 56 226
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Разбира се! Дано наистина е познала. Това ми е надеждата!

# 166
Чак не реално ми изглежда. Попита ме за име,дата на раждане и съответно на другия човек,отворени/затворени не знам кои си чакри,и отговор на въпроса вижда Четвъртък. Надявам се силно да е познала.
  За кого говорите?

# 167
Чак не реално ми изглежда. Попита ме за име,дата на раждане и съответно на другия човек,отворени/затворени не знам кои си чакри,и отговор на въпроса вижда Четвъртък. Надявам се силно да е познала.
  За кого говорите?

Е, що за въпрос? Естествено, че става дума за мистериозната дама с картите. 💁♀

# 168
  За кого говорите?

Е, що за въпрос? Естествено, че става дума за мистериозната дама с картите. 💁♀
Доколкото разбрах става дума за Фатме.Жената с картите не говори за чакри и магии

# 169
Опа, моя е грешката, видяла съм явно някое друго мнение.
Просто тук само за нея се говори, и чак не мога да повярвам, че се е споменал и някой друг из мненията.

# 170
Аз също ползвах въпросната мистериозна дама с картите. За минало и настояще има добра познаваемост. За бъдеще ще видим. Най-дългият срок, който е свързан с един от въпросите е до края на годината.

# 171
Аз не бих разчитала много, да не кажа въобще, на срокове. Убедила съм се, че е по-скоро изключение отколкото правило, сбъдването да е в дадения срок. Може само моят опит да е такъв.

# 172
Имала съм ситуации, в които нещата са се случвали в посочения срок, друг път не. Мисля, че зависи. Конкретно в този случай, жената с картите е третата, която ми даде този срок, така че ми е любопитно .

# 173
За Фатме от Несебър става дума. Жената с картите все още не съм я потърсила. А за Фатме дори не очаквах,че ще ми вдигне,след всичко прочетено до тук. Дано се сбъдне това,което каза.

# 174
  • On the sea
Здравейте!
Във Фб ми се появи реклама на една дама - тароложка и ми стана интересно. Някой да си е правил четене при Християна Иванова? Ново лице във ФБ, със страница от май 2024 г, но с доста добри отзиви в страницата и стабилни такси за рийдинг. Нещо от рода на 90-100 лв, поне така видях на една от снимките.
Здравей, аз си правих четене при Християна през октомври. Много мила жена, добре разчита картите, всичко стана така както излезе със съвсем леки разминавания, не се случи в срока който ми даде, но там е малко относително като цяло. Тези цени до колкото знам са за годишни подредби, тогава  платих такса от 40лв. за половин час, мисля че нямаше определено време, просто нямах повече въпроси. Моя приятелка също си прави рийдинг при нея преди месец, два и и беше казала, че си е вдигнала таксата на 50лв. Тъпото е, че вече изпраща записи, а преди беше с видеоразговор.
Друга тароложка, от която останах доволна е Елена Дерменджиева, всъщност си правих четенията горе долу по едно и също време при двете. Казаха ми сходни неща, но в крайна сметка всичко стана точно както каза Елена, в смисъл това са дреболии де, по важна ми беше развръзката, но просто тя уцели точно в десятката.
За Марина вече споделих по нагоре, че също съм доволна, обяснява нещата доста по - изчерпателно.
Преди месец ходих при моята любима Йоана от Пловдив - таролог по друг въпрос вече и според мен тя си има някакви способности, защото доста от нещата ми ги каза преди картите. При нея съм ходила три пъти и винаги е била невероятно точна, кофти е че дава часове за след два, три месеца. Едно от нещата, които ми каза вече се случи, за другите има още време. Много ми харесва начина на гледане, примерно ти казва ще забременееш с момиче, разбира се ако решиш да го родиш, че всичко е избор и то реално е така. Тя също така е и психолог, дава и съвети според това, което излезе на картите, много позитивна и мила. Дори да предстои нещо неприятно намира позитивизма в него и някак ти олеква. Харесвам тарото, защото дава насоки и евентуално как биха се развили събитията, разбира се при правилно зададени въпроси.
При леля Искра също ходих през ноември, бях чела доста негативни коментари за нея тук в темите и изобщо не повярвах на това, което ми каза, така се бях настроила от самото начало, но всичко започна да се става така както го каза,  разбира се сходно с това на тароложките, по-скоро казано по начин, който на мен не ми хареса и  явно за това не и обърнах внимание тогава 😊.
Ходила съм и при баба Данче от Солник преди няколко години, за настоящето всичко позна, но за бъдеще уви, нещата станаха точно на обратното от това което каза.
Мисля, че това е скромният ми опит с тароложки и гледачки.  Пропуснах и една мацка в тик ток - Орионче, на нея съм и задавала въпроси, по скоро моментни неща, които са ме вълнували и винаги е била невероятно точна.
Надявам се да съм била полезна и все пак да не забравяме, че всичко е енергия и се променя, също така след като аз съм доволна от някого не означава, че всеки ще бъде.

# 175
А някой чувал ли е и има ли отзиви за Жечка от Дряново?

# 176
Може ли контакти на Йоана от Пловдив? Тя гледа ли от разстояние?

# 177
Може ли контакти на Йоана от Пловдив? Тя гледа ли от разстояние?
И аз се интересувам

# 178
Снощи ми изкочи спомен от консултацията с Мария Цанова, която може да е важна за някои от вас. Преди около седмица беше коментирана и аз също дадох отзив, но забравих да споделя нещо важно. Тя се свързва с мъртви наши близки. Видя, че страдам към покойния ми баща и направи връзка. Искам да знаете, че каза основната му причина за страданията му приживе и назова името на човека, от който страдаше, без абсолютно да съм споменавала каквото и да било за миналото. Колкото и да бях тогава обладана от негативи, тази жена извади голям товар от мен, свързан с баща ми. Нямаше успех при енергийното чистене, но както споменах и преди, не я отричам, защото тя чисти енергийно, но когато няма намесени негативи. Поста ми е, за хора, които търсят връзка с наши починали. Уточнявам, за да няма хейт.

# 179
Снощи ми изкочи спомен от консултацията с Мария Цанова, която може да е важна за някои от вас. Преди около седмица беше коментирана и аз също дадох отзив, но забравих да споделя нещо важно. Тя се свързва с мъртви наши близки. Видя, че страдам към покойния ми баща и направи връзка. Искам да знаете, че каза основната му причина за страданията му приживе и назова името на човека, от който страдаше, без абсолютно да съм споменавала каквото и да било за миналото. Колкото и да бях тогава обладана от негативи, тази жена извади голям товар от мен, свързан с баща ми. Нямаше успех при енергийното чистене, но както споменах и преди, не я отричам, защото тя чисти енергийно, но когато няма намесени негативи. Поста ми е, за хора, които търсят връзка с наши починали. Уточнявам, за да няма хейт.

А за бъдеще предсказания питали ли сте я? Мен също ме изненада като се свърза с починал мой роднина.

Общи условия

Активация на акаунт