Ясновидци - тема 47

• 56 142
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, някой ходил ли е при Вълчо от Поморие или друг лечител и да е доволен.
Вълчо или Въльо?
Стария или новия град имаш предвид? Аз познавам Въльо, млад,средна възраст, симпатичен, много добър, няма такса, приема в една помещение като мазе, придемен етаж.....иначе познава, много съм му доволна, но май вече не приема. Негов племенник е женен за дъщерята на най-добрата ми приятелка, и оттам го знам, ако за него питате....има, има някаква дарба, но вече не е съшият човек, след някаква поредица от събития....

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 13:46 от Liliange

# 241
  • гр. София
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за Ангел от Дианабад? Имах надежда, че не е поредният шарлатанин, но май натам вървят нещата.

Здравейте,
Напротив  един от  малкото  който не е шарлатанин.
Помага на много хора.
Кажи честно?!

# 242
Здравейте! Обещах да пиша с развитие за казаното от Фатме. Половината нещо се случи,но за другата половина или трябва да чакам още,или просто не е познала. Никакви изгледи няма!

# 243
Здравейте отново от мен! Аз съм доста тревожен и притеснителен човек и много ги мисля нещата и се питах дали няма много да се уплаша и травмирам ако някой от тези хора ми кажат,че  нещо негативно или неприятно ще се случи за вбъдеще. Извинявам се, ако е глупав въпрос, но как се справяте в такива ситуации. Благодаря!

# 244
Не се тревожете. Повечето са шарлатани. А дори и да попаднете на някой, който наистина познава, то 1) неизбежното лошо ще Ви го спести, или 2) ще Ви каже какво негативно Ви очаква, като това ще Ви даде възможност да промените подхода си и да го избегнете или да намалите негатива.

# 245
Не се тревожете. Повечето са шарлатани. А дори и да попаднете на някой, който наистина познава, то 1) неизбежното лошо ще Ви го спести, или 2) ще Ви каже какво негативно Ви очаква, като това ще Ви даде възможност да промените подхода си и да го избегнете или да намалите негатива.

Много Ви благодаря за отговора! Имате право!

# 246
Здравейте,аз попитах за Марица от Варна,за мен нищо не познава и нищо не вижда,всичко е психология,налучкване и питане.Обръща чашата и иска първо снимки за хора който искаш да гледа.Показах снимка на детето ми естествено,каза няколко неща,като това ,че си има половинка,упорито е,до тук добре,за другите все едно говореше за мен,нищо общо.Показах снимка на половинката на детето ми,уж това бил човека.Когато зададох въпрос в множествено число,помисли че съм семейна и ме попита за мъжа ми,разведена съм от години,тоест гадае за да разбере.Много пита-имаш ли брат,сестра,детето къде работи,зодия,снимка,години ,в каще или ап-нт живееш,за това че работя вече знаеше,при запазането на часа от предния ден за следващия сутринта и казах ,че съм на работа и в колко мога да отида.За родителите ми същата работа,колко годишни,снимки ,зодия,баща ми имал проблем със сърцето и пиел хапчета,нищо вярно,скорошните му изследвания всичко е точно,единственото хапче което пие от години е за кръвно,пита дали пие,...отговор Да,да намалял алкохола...та така.Нищо за мен не познава,каза 2..3 неща за бъдеще който уж трябва да станат,като цяло за мен нищо не позна за настоящето ,та камоли за бъдеще.Това е моя опит с Марица,не знам как на  други познава ,за мен това е налучкване като се почне със снимките на близки хора,зодия и нещата от живота,за мен = 0 познаваемост.

Тая дебела свиня разпльокана  на един фотьойл в тая смрад вътре и на мен пълни глупости ми наговори едвам я изтраех ! Гадното кафе , където го пих даже не го и погледна снимки ми иска от телефона да и покажа ! Разберете , че вече се съмнявам да има хора с дарба в България , който имат и 20% некви заложби ! Няма такива или ако има те си ги пазят вътре в семействата и така ! Замислете се ако вярно човек има дарба ще стой ли като чучело да чака на такива като нас карти да им реди , да им гледа и други дивотий или ще си помага на семейството и ще ги напътства само тях и така общо взето ! Къде ли не съм ходил колко пари дадох за 2 години над 20 Хил лв отделно гориво цяла Бг обиколих и само на чукундури попаднах , измекяри , лъжци и откачалки ! И почвам да си мисля даже , че няма нищо написано за бъдеще , всеки сам си го определя колкото и на някой от вас да не му харесва ! Спрете да ходите по такива , защото ви объркват психиката най- малкото те и много други неща се объркват но да не задълбавам ! Отидете на църква , и си кажете всичко от сърце запалете свещ и продължете напред !

# 247
Абсолютно съгласна съм с вас! Според мен става въпрос за чиста неувереност сами в себе си, затова се допитваме до хората. Има такива, които познават, но тук идеята е, да им повярваме. В това число, може да повярваме и на комшията, който на изпроводяк ни казва нещо и то да се случи. Далеч не омаловажавам труда на всеки, далеч съм от идеята, че не познават повечето. Познават, но тук идва идеята за вярата в това, което казват. Не се ли замисляте, че наистина всичко е енергия и ни се дава според вътрешната ни такава? Всеки инструмент за гадаене е чрез нас самите, показва това, което е вътре в нас като отговори. Трябва повече увереност и спокойствие, според мен там е ключът от гората...

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 07:26 от Viollaa

# 248
Здравейте,аз попитах за Марица от Варна,за мен нищо не познава и нищо не вижда,всичко е психология,налучкване и питане.Обръща чашата и иска първо снимки за хора който искаш да гледа.Показах снимка на детето ми естествено,каза няколко неща,като това ,че си има половинка,упорито е,до тук добре,за другите все едно говореше за мен,нищо общо.Показах снимка на половинката на детето ми,уж това бил човека.Когато зададох въпрос в множествено число,помисли че съм семейна и ме попита за мъжа ми,разведена съм от години,тоест гадае за да разбере.Много пита-имаш ли брат,сестра,детето къде работи,зодия,снимка,години ,в каще или ап-нт живееш,за това че работя вече знаеше,при запазането на часа от предния ден за следващия сутринта и казах ,че съм на работа и в колко мога да отида.За родителите ми същата работа,колко годишни,снимки ,зодия,баща ми имал проблем със сърцето и пиел хапчета,нищо вярно,скорошните му изследвания всичко е точно,единственото хапче което пие от години е за кръвно,пита дали пие,...отговор Да,да намалял алкохола...та така.Нищо за мен не познава,каза 2..3 неща за бъдеще който уж трябва да станат,като цяло за мен нищо не позна за настоящето ,та камоли за бъдеще.Това е моя опит с Марица,не знам как на  други познава ,за мен това е налучкване като се почне със снимките на близки хора,зодия и нещата от живота,за мен = 0 познаваемост.

Тая дебела свиня разпльокана  на един фотьойл в тая смрад вътре и на мен пълни глупости ми наговори едвам я изтраех ! Гадното кафе , където го пих даже не го и погледна снимки ми иска от телефона да и покажа ! Разберете , че вече се съмнявам да има хора с дарба в България , който имат и 20% некви заложби ! Няма такива или ако има те си ги пазят вътре в семействата и така ! Замислете се ако вярно човек има дарба ще стой ли като чучело да чака на такива като нас карти да им реди , да им гледа и други дивотий или ще си помага на семейството и ще ги напътства само тях и така общо взето ! Къде ли не съм ходил колко пари дадох за 2 години над 20 Хил лв отделно гориво цяла Бг обиколих и само на чукундури попаднах , измекяри , лъжци и откачалки ! И почвам да си мисля даже , че няма нищо написано за бъдеще , всеки сам си го определя колкото и на някой от вас да не му харесва ! Спрете да ходите по такива , защото ви объркват психиката най- малкото те и много други неща се объркват но да не задълбавам ! Отидете на църква , и си кажете всичко от сърце запалете свещ и продължете напред !

Абсолютно съгласна съм с вас! Според мен става въпрос за чиста неувереност сами в себе си, затова се допитваме до хората. Има такива, които познават, но тук идеята е, да им повярваме. В това число, може да повярваме и на комшията, който на изпроводяк ни казва нещо и то да се случи. Далеч не омаловажавам труда на всеки, далеч съм от идеята, че не познават повечето. Познават, но тук идва идеята за вярата в това, което казват. Не се ли замисляте, че наистина всичко е енергия и ни се дава според вътрешната ни такава? Всеки инструмент за гадаене е чрез нас самите, показва това, което е вътре в нас като отговори. Трябва повече увереност и спокойствие, според мен там е ключът от гората...

Нищо не познават само подпитват и разпитват ! За какво си дошъл , години , имена , то и аз вече след толкова обикаляния мога да ви гледам и на вас ! Той репертоара им е един и същ на повечето !
Аз да отида при някой и да ме пита за какво съм при него ? Нали има дарба той трябва да ми каже за чий съм там ? Нагли , безочливи и безскруполни са 90% от тия уроди ! Не ми се пише на какви попаднах направо ми идва на трима да отида и да им натроша кокалите на тия смърдели !

# 249
Не зная за вас, но аз наистина съм попадала на хора, които са ми познавали бъдещето, ноо силно съм го искала и вярвала в това, което казват. Да не кажа, че не съм допускала, че няма да станат нещата. Но, определено вече съм убедена, че от мен зависят работите в живота ми.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 07:23 от Viollaa

# 250
Може ли да спрете да цитирате целите коментари, защото се получава един чаршаф, който трудно се чете.

# 251
Може ли да спрете да цитирате целите коментари, защото се получава един чаршаф, който трудно се чете.
Вие бяхте тази, която напусна темата ли? И имате претенции дали ще се цитира? Питам просто...

# 252
Не успявам да я напусна, не знайно поради каква причина. Писах до администраторите, но не съм получила отговор.
Имате ли други въпроси, на които бих могла да ви отговоря?
Питам само.

# 253
Не успявам да я напусна, не знайно поради каква причина. Писах до администраторите, но не съм получила отговор.
Имате ли други въпроси, на които бих могла да ви отговоря?
Питам само.

Да, имам други въпроси. Защо просто не подминавате темата, а я четете и дори коментирате?

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 16:48 от Viollaa

# 254
Наистина е неприятно цялото цитиране на чаршафи и натоварващо и за тези, които редовно следим темата. Няма проблем да цитирате, дори е желателно, но цитатът поне го слагайте в скрит текст и който има желание ще го отвори и прочете за референция.

За да сложите нещо в скрит текст, текстът трябва да е заграден в следния код:

В допълнение, моля да не ползвате грозни и обидни епитети и закани, каквито четем в част от днешнете коментари. Едно е да сте недоволни, друго е да изразявате недоволството си по подобен начин, който не само е грозен, но е и в разрез с правилата на форума.

И още, хората, четящи карти, гледащи на кафе, боб и прочие, в общия случай не са ясновидци, а хора, които четат. Очакването, че са ясновидци и трябва да Ви кажат историята Ви от майчиното мляко насам, единствено води до разочарование. Факт е, че има много неможачи, лъжещи хората за пари и възползващи се от личната им мъка, но личните очаквания си остават такива - лични. Щом човек е достатъчно зрял да изкарва и дава пари за врачки, то би следвало да е достатъчно зрял и да контролира очакванията си.

Общи условия

Активация на акаунт