Ясновидци - тема 47

• 56 400
  • 757
  •   2
Отговори
# 255
И защо да не ги обиждам ?

# 256
И защо да не ги обиждам ?
Ето го и отговорът на този иначе риторичен въпрос:
Правила за общуване в BG-Mamma.

# 257
Споделям мнение, нека не се чете като реклама. От постовете тук реших да се обърна към Стелина - таро. Останах изключително доволен откъм разчитане на ситуация. Положителен и отзивчив човек.

# 258
Споделям мнение, нека не се чете като реклама. От постовете тук реших да се обърна към Стелина - таро. Останах изключително доволен откъм разчитане на ситуация. Положителен и отзивчив човек.
Аз я следя във фб и много ми харесва че подробно обяснява общото четене. Може ли да споделите малко повече може и на лични
Благодаря

# 259
Привет отново!
Гледах видеа в YouTube - четения на  на карти на Jorjy Taro и останах впечатлена. Влезнах в сайта Jorjy Club и има много интересни пакети за Таро. Дали някой от Вас е ползвал нейните услуги и бихте ли дали обратна връзка?
Благодаря предварително!

# 260
Аз съм се свързвала с Jorji преди време. За мен нямаше познаваемост и много разтяга локуми. Общи приказки общо взето.

# 261
Някой от тук присъстващите има хора обикаляли с години да ми каже тоя/тази ми познаха на боб, на карти , на гледане - бъдещето на 80% няма такъв ! Аз не съм прочел досега за такъв случай ! А си има хора тука , който са ходели къде ли не при кой ли не ! Пак ви казвам и да хора със дарба в България те са в семействата и не се парадира като за тия ( НЯМА ДА ГИ ОБИЖДАМ ) , където се пише за тях знайни и незнайни персони !

# 262
Жоржи прекалява с локумите. Вади една карта и освен всичко останало говори и врели некипели, намящи нищо общо. Повече локуми разтяга само една друга, която вади една карта и говори 15 мин само по нея.

# 263
Привет отново!
Гледах видеа в YouTube - четения на  на карти на Jorjy Taro и останах впечатлена. Влезнах в сайта Jorjy Club и има много интересни пакети за Таро. Дали някой от Вас е ползвал нейните услуги и бихте ли дали обратна връзка?
Благодаря предварително!
Съжалявам,че си дадох парите.

# 264
Хората с дарба не наглеят за пари. Кой каквото иска да ми говори, но парите за тях са лошо нещо. Преди години бях ходила при една известна баба в Айтос, която почина. Бяха я давали по ничия земя даже. Тази жена лично ми каза, че истинските и даровити хора не взимат пари. Дарение ако решиш, да. Но вече ясновдството стана като проституцията. Всеки се опитва да прецака другия и да вземе много пари. Дано Хората се усещат навреме и се спре с това, защото навсякъде плъзнаха разбирачи- тик-тпк, фейсбук, инстаграм. Навсякъде.

# 265
На мен една жена ми ля куршум в края на 2023 и наистина толкова много неща излязоха, които бяха верни на самите куршуми...бях изумена. След това тя ми даде куршума да си го нося с мен, носех си го в портмонето до преди месец, но съжаление преди месец ми откраднаха чантата с всички вътре и сега го нямам. Мислех до скоро да отида пак при нея, и както казвате по-горе - тя също не искаше пари, ама никакви, но аз й оставих просто от благодарност.

# 266
Къде се намира тази жена?

# 267
Аз също се интересувам.
Най-после се свързах с Фатме , тя също не ми иска пари, но аз я помолих за адрес да й изпратя нещо. Тя до последно отказваше да ми даде, не искала нищо. Каза ми много хубави неща, но за съжаление едва ли са верни. Тя ми ги каза с много голяма категоричност , въпреки че й обясних реалната ситуация. В момента ми изглежда направо невъзможно да ми се подредят нещата както тя твърди, но ще видим. Ще дам отзив ако има резултат .
Иначе думите на Фатме се припокриват 1:1 с думите на жената с обикновените карти. При положение , че и на двете им обясних ситуацията колко е невъзможна. Но и двете са категорични .
Надявам се да прави , колкото и в момента да ми изглежда отчайващо положението и без изход . 🙏

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 00:57 от mimChoo

# 268
Искам да ви кажа да не губите вяра, дори тогава когато дадено нещо ви се струва невъзможно. Преди много години - почти 20 години вече ходих при много добра гледачка на кафе ( за съжаление разбрах, че е починала). Ситуацията - бях разделена от 8 месеца с мъж, който не искаше нито да ме чува, нито да ме вижда. Та същата ми каза до 4 дни ще сте заедно. Спомням си, че се качих във влака (намираше се в друг град жената) и си казвах, че тази ме прати за зелен хайвер. Той бягаше от мен, не желаеше да говори...напълно не възможно да сме заедно и то след 4 дни. Ами, хора , случи се. Видяхме се случайно и се заговорихме и  говорихме часове наред и изведнъж все едно никога не сме били разделени. След доста години все пак се разделихме с него, но ето в момента, в който нямаше никакви изгледи да се случат нещата, все пак се случиха.

За Ангел от Дианабад - при мен нямаше ефект, общи неща. И тогава имаше това да се пази тишина, да не се струпват хора и т.н.

# 269
Cunde, не следите темата. Аз лично съм дала три положителни отзива за ясновидци. Мнението ми за тях е базирано на случили се предсказания. Мнението ми е, че "гледането" е  изключително натоварваща и енергоотнемаща работа и е по-добре да има определена такса, а не да се чудя малко или много съм оставила. За съжаление повечето от наричащи се себе си ясновидци са откровено шарлатани и таксата им са пари, хвърлени на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт