Ясновидци - тема 47

• 56 496
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте,
как говорите с жената с картите? По телефона или месинджър?

# 271
Здравейте,
Здравейте,
  Тя Ви звъни на нормален телефон.

# 272
Само ако може, някой да каже на жената с обикновените карти, че ако иска да си пази личните данни - да качва снимки във facebook и да ги прави публични - не е най-добрия начин

# 273
  • гр. София
Споделям мнение, нека не се чете като реклама. От постовете тук реших да се обърна към Стелина - таро. Останах изключително доволен откъм разчитане на ситуация. Положителен и отзивчив човек.
Аз я следя във фб и много ми харесва че подробно обяснява общото четене. Може ли да споделите малко повече може и на лични
Благодаря
Писала съм за Стела назад в темите. Много е миличка, доста консултации имам с нея, улавя моментната ситуация, но за прогноза за бъдещето не разчитайте.

# 274
Здравейте, за всички, които ме попитаха за жената, която лее куршум в Търговище, за съжаление свекърва ми не можа да й изрови телефона й, но поне беше запомнила, че се казва Емине, така че ако искате потърсете, дано да я намерите, на мен ми даде надежда поне! Малко страничен въпрос - мислите ли, че куршумите, които на дават тези хора, наистина ни носят късмет и щастие? защото при мен, откакто ми откраднаха чантата с него и някакси се почувствах зле и някои страхове се върнаха.. благодаря предварително!

# 275
Където са ми ляли куршум винаги са казвали - няколко дни под възглавницата и после се хвърля в река. За първи път чувам да се пази...

# 276
Да, така е, и на мен тя ми каза пет или там няколко вечери в калъфа на възглавницата и после ми каза да си го нося с мене в портмонето. Може би имат различни методи и аз не съм сигурна.

# 277
Вярата в това, че ви е помагал, ви е помагала. Просто има много влиятелни хора, на които вярваме безапелационно и когато ви е даден куршума с идеята, че ще ви помогне, то той ви е помагал. Ако ви трябва да се хванете за нещо, което е напълно разбираемо за всеки човек, то то си купете амулет, примерно и повярвайте, че ще ви помага. Аз преди месеци силно усетих, че имам нужда от златно кръстче на червен конец, отидох в първия магазин, купих си го и не го свалям. Казваха ми разни "вещи" хора, че няма да ми помогне за нищо, но аз зная, че ме пази. Просто не взех думите на никого този път за меродавни.

# 278
Аз съм се свързвала с Jorji преди време. За мен нямаше познаваемост и много разтяга локуми. Общи приказки общо взето.

Подкрепям.Освен че се забави страшно много,познаваемост нулева.

# 279
Cunde, не следите темата. Аз лично съм дала три положителни отзива за ясновидци. Мнението ми за тях е базирано на случили се предсказания. Мнението ми е, че "гледането" е  изключително натоварваща и енергоотнемаща работа и е по-добре да има определена такса, а не да се чудя малко или много съм оставила. За съжаление повечето от наричащи се себе си ясновидци са откровено шарлатани и таксата им са пари, хвърлени на вятъра.

И кой са тези премина от който сте доволна и са ви познали бъдещето ? Споделете

# 280
Аз съм се свързвала с Jorji преди време. За мен нямаше познаваемост и много разтяга локуми. Общи приказки общо взето.

Подкрепям.Освен че се забави страшно много,познаваемост нулева.
И при мен нищо не позна!Много излишни думи,никаква познаваемост!

# 281
Здравейте! Може ли Фейсбук на жената с обикновените карти.
Никъде не я намирам, благодаря!

# 282
Мале, аз даже платих пакет и чакам четенето...

# 283
Ами надявам се на Вас да е полезна.
За мен беше час общи приказки и описанието на човека и ситуацията бяха различни от действителността.

# 284
Някой помни ли ритуала с чашата с вода и солта на котлона за уроки от Фатме ?Другите неща си ги записах ,но това не успях даже да го запомня.

Общи условия

Активация на акаунт