Ясновидци - тема 47

• 56 528
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Някой има ли мнение за Малина Николова от Пловдив?
Благодаря!

# 286
Няма да ви помогне, иначе бих ровила в чата да го намеря.
Някой помни ли ритуала с чашата с вода и солта на котлона за уроки от Фатме ?Другите неща си ги записах ,но това не успях даже да го запомня.

# 287
Ще съм благодарна , стига да не те затруднявам много.Чувствам,че трябва да опитам всичко 😔
Няма да ви помогне, иначе бих ровила в чата да го намеря.
Някой помни ли ритуала с чашата с вода и солта на котлона за уроки от Фатме ?Другите неща си ги записах ,но това не успях даже да го запомня.

# 288
Здравейте, някой има ли някой сбъднати прогнози от Памела Пенева, таролог?

# 289
Някой да сподели опит с Фатме от Несебър. Вчера надвечер се свързах с нея по телефона,но тя каза,че работи на лично в момента и помоли да я потърся отново след час. Така и направих,но тя не отговори на обаждането. На вас случвало ли ви се е това? Иначе жената беше много мила по телефона, но жалко,че не успях да се свържа пак с нея 😞

# 290
Тя така прави често

# 291

Значи няма да се свържа с нея? Така ли да разбирам?

# 292
Не знам, има много хора, които са правили консултация с нея. Може би не трябва да се отказвате

# 293
От Декември  почти е невъзможно да се свърже човек с нея, включая и себе си. Гледам, че и тук доста потребители са писали, че и при тях е така. Бъдете по-настоятелна, може и да ви отговори.

Значи няма да се свържа с нея? Така ли да разбирам?

# 294
Аз имам....Simple Smile

# 295
Аз имам....Simple Smile
   А срокът какъв беше , кратък или дълъг, ако е удобно да споделите ? А познава ли настояща ситуация?

# 296
Аз имам....Simple Smile
   А срокът какъв беше , кратък или дълъг, ако е удобно да споделите ? А познава ли настояща ситуация?
Срока бягаше с около месец някъде и не беше много далеч във времето.За ситуацията на доста голям процент позна също..Има и по дългосрочна прогноза,но за нея е още рано.Два пъти съм се консултирала с нея и бих казала,че съм доволна..Simple Smile

# 297
Хора , как изпращате пари на Фатме?Когато говорихме каза до адрес ,а то опция пари до адрес няма.

# 298
Опция до адрес има, но в Speedy струва около 8-10 лв. Самата Фатме желае до вкъщи, защото не можела да ходи от офис да си ги взима. Но уверявам Ви, че и до офис да й ги доставите - ходи и си получава парите,  до офис е значително по-евтино.

quote author=_Мона_ link=topic=1740267.msg49503297#msg49503297 date=1742910620]
Хора , как изпращате пари на Фатме?Когато говорихме каза до адрес ,а то опция пари до адрес няма.
[/quote]

# 299
Аз имам....Simple Smile
Срока бягаше с около месец някъде и не беше много далеч във времето.За ситуацията на доста голям процент позна също..Има и по дългосрочна прогноза,но за нея е още рано.Два пъти съм се консултирала с нея и бих казала,че съм доволна..Simple Smile
Каква е таксата при нея и колко въпроса се задават?

Общи условия

Активация на акаунт