Ясновидци - тема 47

• 56 560
  • 757
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте, моля не ме съдете, само исках да ви споделя, че утре ще се чуя с Памела и с жената с картите, просто съм доста притеснена и стресирана за един проблем, и така се случи, че те и двете имат свободни часове утре, а и моят график е много натоварен. Не се опитвам да си играя или да тествам хората, но така се случи. Ако пожелаете, ще ви споделя мнението си и впечатленията си от двете, благодаря за помощта!

# 301
Здравейте, дами! Чух на скоро за жена, която гледа на кафе на име Рима и била арменка. Четох на едно място, че се намирала в кв. Люлин, на друго в кв. Банишора. Някой има ли нейн контакт и може ли мнението ви за нея.
Ако можете да ми препоръчате някой много добър в София ще съм благодарна!

# 302
Здравейте, моля не ме съдете, само исках да ви споделя, че утре ще се чуя с Памела и с жената с картите, просто съм доста притеснена и стресирана за един проблем, и така се случи, че те и двете имат свободни часове утре, а и моят график е много натоварен. Не се опитвам да си играя или да тествам хората, но така се случи. Ако пожелаете, ще ви споделя мнението си и впечатленията си от двете, благодаря за помощта!
  Ще е интересно да споделите мнение, особено за жената с обикновените карти.

# 303

Да, след малко ще се чуя с нея, точно си подготвих въпросите, стискайте палци, че съм страшно притеснена, изобщо за първи път се допитвам до такива хора.. благодаря!

# 304

Да, след малко ще се чуя с нея, точно си подготвих въпросите, стискайте палци, че съм страшно притеснена, изобщо за първи път се допитвам до такива хора.. благодаря!
  Как мина консултацията?

# 305
Здравейте, жената е страхотна наистина! Каза ми за намеси в семейството ми и назова цвят на очите и косата на тези хора. За съжаление негативната намесата е от много близък на мъжа ми приятел, който ние уважаваме, но аз бях забелязала някои негови коментари преди време, които ме хвърлиха в съмнение. Много точни неща ми каза и за срокове за в бъдещето, за което разбира се, ще изчакам да видя дали ще стане така. Много позитивизъм излезе, но аз ще трябва да си поработя също върху някои неща с мъжа ми. Като цяло ме успокоиха думите й, наистина е чудесен човек и няма да сгрешите ако й се доверите. Отново -не го прави за пари, тя е много чист човек. Днес следобед ще се чуя и с Памела и ще ви пиша впечатленията си отново. Благодаря ви много!

# 306
Как от един разговор може да разбереш един човек колко е чист?

# 307
Някак си, очаквах този въпрос, според мен по начина, по който говореше и обясняваше ситуации и хора, по това какъв й беше тонът и колко неподправена беше, но пак казвам - това само моето мнение и моят опит. Но все пак всеки от нас има усещане за един човек и може да си направи изводите само от един разговор дали на живо или по телефона. Нали знаете - понякога ти е нужен понякога само един поглед и да размениш 2-3 думи с някой, за да остави в теб лоши или добро впечатление.

# 308
  • София
Здравейте, жената е страхотна наистина! Каза ми за намеси в семейството ми и назова цвят на очите и косата на тези хора. За съжаление негативната намесата е от много близък на мъжа ми приятел, който ние уважаваме, но аз бях забелязала някои негови коментари преди време, които ме хвърлиха в съмнение. Много точни неща ми каза и за срокове за в бъдещето, за което разбира се, ще изчакам да видя дали ще стане така. Много позитивизъм излезе, но аз ще трябва да си поработя също върху някои неща с мъжа ми. Като цяло ме успокоиха думите й, наистина е чудесен човек и няма да сгрешите ако й се доверите. Отново -не го прави за пари, тя е много чист човек. Днес следобед ще се чуя и с Памела и ще ви пиша впечатленията си отново. Благодаря ви много!
Не че съм скептичта или имам против някой, но на мен преди около два месеца ми каза същото. Говори за цвят на косата и очите и че имат негативна намеса. Просто жената си има един репертоар, все познаваш някой,който е с обичайните и по-често срещани цветове на коса и очи. Аз не й вярвам. И преди съм коментирала за нея,и не само аз.
Много жалко, наистина.....

# 309
На мен нищо за намеса не ми е казвала, а се консултирах вече няколко пъти с нея. Няколко неща ми ги позна в срок. Това което ми е най-важното и за което всъщност я потърсих ми изглежда невъзможно на този етап, но тя за него ми даде и срок октомври месец.

# 310
Понеже и аз следя за жената с картите отзивите, къде другаде видяхте “същият репертоар”, че аз не пропуснам постове в групата от две години вече ?! Не знам защо, няколко човека сте, които като видите позитивен пост за тази жена и почвате да бълвате ?! Аз общувам с доста хора в тази група, които също са имали консултация при жената и няма на някой от споделенето, което да се повтаря. Като не ви харесва нещо, просто подминете. Има гледачи, които тук са коментирани позитивно, при мен не е било окей, но не спамя ничий пост. Защо е тази хапливост към тази жена, не мога да разбера -подминавайте просто, нали вече сте си изказали мнението, защо е нужно да набивате едно и също под всеки пост, който не ви е по вкуса ?! 
Не че съм скептичта или имам против някой, но на мен преди около два месеца ми каза същото. Говори за цвят на косата и очите и че имат негативна намеса. Просто жената си има един репертоар, все познаваш някой,който е с обичайните и по-често срещани цветове на коса и очи. Аз не й вярвам. И преди съм коментирала за нея,и не само аз.
Много жалко, наистина.....

# 311
Ще повторя молбата си. Моля, тези, които общуват с жената с картите, да поискат някакъв имейл, който да дадем тук за контакт с нея.

Темата се наводни с постове "може ли някой и на мен да ми даде контакт". Никой не чете назад, но спамът за въпросната дама е на лице и не спира. Не помня някой от останалите гледачи на карти да е бил толкова защитаван с напълно ненужни публикации. Обратна връзка дали е познала настоящата ситуация и дали прогнозата за бъдещето се е сбъднала са напълна достатъчни.

# 312
Казва ли какво може да се направи за този негатив?

# 313
Ще повторя молбата си. Моля, тези, които общуват с жената с картите, да поискат някакъв имейл, който да дадем тук за контакт с нея.

Темата се наводни с постове "може ли някой и на мен да ми даде контакт". Никой не чете назад, но спамът за въпросната дама е на лице и не спира. Не помня някой от останалите гледачи на карти да е бил толкова защитаван с напълно ненужни публикации. Обратна връзка дали е познала настоящата ситуация и дали прогнозата за бъдещето се е сбъднала са напълна достатъчни.

Глас в пустиня. Има отявлени привърженици, и това вече е пределно ясно.
Остава просто да се примирим, че темата ще е пълна с тези постове.
Можем спокойно да я прекръстим на “Дамата с обикновените карти”.

# 314
Не ви ли идва на ума, че тъй наречените привърженици, са доволни и просто не искат да ви повтарят и потретват това ?! Аз не си мълча, защото е изключетелно грозно да нападате жената, като можете просто да подминете поста като не ви изнася. Едва ли толкова ви пречи и спама, че постоянно питат за контакт с нея, по-скоро трябваше да си дадете сметка, че се четат всички постове и явно, доволните тежат. Просто подминавайте постовете за въпросната жена, без да ви интересува търсят ли я или не. Не пиша всеки път под вашите постовете в нейна защита, а защото е грозно да спирате хората. Всеки сам решава до кого да се допита. Превърнахме темата в кокошкарник.

Глас в пустиня. Има отявлени привърженици, и това вече е пределно ясно.
Остава просто да се примирим, че темата ще е пълна с тези постове.
Можем спокойно да я прекръстим на “Дамата с обикновените карти”.

Общи условия

Активация на акаунт