Ясновидци - тема 47

• 56 126
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
А също искам да попитам има една дама във facebook "Таро терапия" Ирена мисля, че се казва, дали някой е ползвал нейните услуги и доволни ли сте?
Имам  добри впечатления за подредба пак съсТаро и Ленорман от преди 2-3месеца.

# 226
Някой ходил ли е скоро при Севда от Тръстеник? Втора седмица не отговаря на телефона си.

# 227
Някой спомня ли си кой пусна първи информацията за жената с картите?

# 228
От старата тема се почна  мисля Viollaa писа и след това Cveteto2009 се похвали че се е свързала и е познала неща и  в тази тема  на първа страница има положително мнение за нея /жената с картите/ от там се почна ,лошото в случая е, че никой не чете написаното назад  ,а директно се пише едно и също,а можеше просто желаещите за връзка  да пишат на ЛС на някой който вече е споделил впечетления от нея за да получат връзка с дамата и станаха 10 страници едно и също.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:07 от Meikana

# 229
Здравейте, търся контакти на Любомир Алексиев

# 230
Здравейте, търся контакти на Любомир Алексиев
+359888592992
Това е номера на.майка му, тя.записва часовете

# 231
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за Ангел от Дианабад? Имах надежда, че не е поредният шарлатанин, но май натам вървят нещата.

# 232
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за Ангел от Дианабад? Имах надежда, че не е поредният шарлатанин, но май натам вървят нещата.

Здравейте,
Напротив  един от  малкото  който не е шарлатанин.
Помага на много хора.

# 233
Буба, дано! Ти ми даде телефона и имах надежда. След много звънене и настояване се свързах. Днес пътувах и чаках доста, защото пристигнах по-рано. Сина му, така мисля, ни увика сърдито: тук не спирайте, там не спирайте, тук не сядайте, не пушете.... Дойде часа и влезнах . За 5 минути ми каза, че аз и мъжа ми и сина ми имаме магии( как пък и тримата и то три различни) и просто ми записа имената  и това е. Толкова бързаше, че не можах да попитам какво ще прави, кога, въобще какво стана не разбрах. Каза ела пак след седмица, но за какво и какво стана днес не разбрах.

# 234
Буба, дано! Ти ми даде телефона и имах надежда. След много звънене и настояване се свързах. Днес пътувах и чаках доста, защото пристигнах по-рано. Сина му, така мисля, ни увика сърдито: тук не спирайте, там не спирайте, тук не сядайте, не пушете.... Дойде часа и влезнах . За 5 минути ми каза, че аз и мъжа ми и сина ми имаме магии( как пък и тримата и то три различни) и просто ми записа имената  и това е. Толкова бързаше, че не можах да попитам какво ще прави, кога, въобще какво стана не разбрах. Каза ела пак след седмица, но за какво и какво стана днес не разбрах.

Понеже където се събират  хората опашките са големи  а от живущите във входа ву правят проблеми  и забележки затова не дава вече да се струпват много  хора. Ако ви е записал имената на тримата той ще изчисти това, което е  видял. Всички ги вика след  седмица  за да провери дали  е оспял да го изчисти. Ако е успял  задължително лее куршум  против  стреса.

# 235
Може ли да споделите каква е таксата на Пепа от Хаджи Димитър?

# 236
Здравейте, някой ходил ли е при Вълчо от Поморие или друг лечител и да е доволен.

# 237
Да се коригирам оставах с впчатление, че си била с някой, затова писах тримата
Влезнах сама, но записа имената на мъжа ми и сина ми. Мъжа ми ме чака в колата.

# 238
Да се коригирам оставах с впчатление, че си била с някой, затова писах тримата
Влезнах сама, но записа имената на мъжа ми и сина ми. Мъжа ми ме чака в колата.

Това  означава че имате и тримата,  но понеже вие сте майка и жена  той може да ги види и да ги изчисти на семейството.

# 239
Аз лично не съм доволна от Ангел. Уж разваля, ама нещо не се случиха нещата както каза. После спря да си вдига телефона.

Общи условия

Активация на акаунт