Ясновидци - тема 47

• 56 625
  • 757
  •   2
Отговори
# 315
elinor.k не е нужно да се палиш, аз лично НЕ съм от доволните. Налучка всичко и нищо от това, което каза не се случи. Поне хубаво, че не иска пари и може да й оставиш колкото искаш. Но до тук. Дразнещо е, че при положение, че има потребители, които са писали, че тя им гледала е най-удачно да им пишат интересуващите на тях в лично съобщение да дадат координатите на жената. АЗ ТАКА НАПРАВИХ. Вместо да спамя по 2-3 страници, просто видях хората, които са писали, че са се свързали с нея и лично им писах да ми дадат ФБ. Просто е.
Ама българинът е научен да прави неща без да мисли.

# 316
На мене ми каза че имам чужда намеса и не може да ми помогне

# 317
Здравейте, жената е страхотна наистина! Каза ми за намеси в семейството ми и назова цвят на очите и косата на тези хора. За съжаление негативната намесата е от много близък на мъжа ми приятел, който ние уважаваме, но аз бях забелязала някои негови коментари преди време, които ме хвърлиха в съмнение. Много точни неща ми каза и за срокове за в бъдещето, за което разбира се, ще изчакам да видя дали ще стане така. Много позитивизъм излезе, но аз ще трябва да си поработя също върху някои неща с мъжа ми. Като цяло ме успокоиха думите й, наистина е чудесен човек и няма да сгрешите ако й се доверите. Отново -не го прави за пари, тя е много чист човек. Днес следобед ще се чуя и с Памела и ще ви пиша впечатленията си отново. Благодаря ви много!
Здравете, може ли да споделите мнение и за Памела Пенева, доволна ли сте, има ли съвпадение с жената с обикновените карти на казаното?

# 318
Здравейте, жената е страхотна наистина! Каза ми за намеси в семейството ми и назова цвят на очите и косата на тези хора. За съжаление негативната намесата е от много близък на мъжа ми приятел, който ние уважаваме, но аз бях забелязала някои негови коментари преди време, които ме хвърлиха в съмнение. Много точни неща ми каза и за срокове за в бъдещето, за което разбира се, ще изчакам да видя дали ще стане така. Много позитивизъм излезе, но аз ще трябва да си поработя също върху някои неща с мъжа ми. Като цяло ме успокоиха думите й, наистина е чудесен човек и няма да сгрешите ако й се доверите. Отново -не го прави за пари, тя е много чист човек. Днес следобед ще се чуя и с Памела и ще ви пиша впечатленията си отново. Благодаря ви много!
Здравете, може ли да споделите мнение и за Памела Пенева, доволна ли сте, има ли съвпадение с жената с обикновените карти на казаното?

Здравейте, аз останах много доволна и от Памела, страшно позитивна и възпитана, почти всичко, което тя каза, се припокрива с казаното от жената с картите. Но отново не искам да натрапвам мнението си на никого. Благодаря:)

# 319
Цялата тема (до тук 22 страници) се посвещава на тази жена с картите и се сравнява с кой ли не. Ако е толкова добра, моля отворете тема специално за нея.

# 320
Elinor, призоваваш хората да правят нещо, което самата ти не правиш. Няма логика, съжалявам.

# 321
Дайте контакти на Памела, моля

# 322
Въпрос към мамите от Варна.
Някоя чувала ли е за Ивайло Георгиев биолечител? Благодаря.

# 323
Здравейте! Не знам дали коментарът ми е подходящ за тази тема, ако не е - моля за извинение!
Бих искала да предложа пробно Таро четене/отговор на 2 въпроса от любител (мен) без такса. Целта е да пробвам себе си.
Ако желаете, изпратете ми 2 въпроса и име/на. Без история/подробности.
Условия:
1) Ако след личен отговор сте доволни - не желая коментари/обсъждане тук. Ако не сте доволни е желателно да дадете обратна връзка/мнение под този коментар.
2) Държа на обратна връзка в бъдеще.
3) С дами, с които съм имала комуникация (без значение темата) си запазвам правото да откажа четене/отговор.

Благодаря!

актуализация:
Благодаря на всички, които ми писаха - не очаквах! Добавям условие: предложението важи до 21:00 на 27.03.2025г.  След това, моля не ми пишете!

Който желае - може да пише на 3.04.2025 г.

Тези от вас, които ми писахте, ако до неделя не получите съобщение - уверете се, че имате място в пощата и че можете да получавате съобщения!

Благодаря!
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 19:43 от Zornica_ZZ

# 324
Здравейте, освен Фатме можете ли да ми препоръчате някой , който гледа по телефона? Или в София на място , да не е на таро.

# 325
Таня от Люлин ,гледа на Таро и кафе. Доста неща ми се припокриха с жената с картите ,въпреки че периода беше повече от месец разлика
Здравейте, освен Фатме можете ли да ми препоръчате някой , който гледа по телефона? Или в София на място , да не е на таро.

# 326
Аз имам един въпрос
Преди 2 или 3 години правих консултация с една Таня, но не съм сигурна коя. Повече се занимава с нумерология, гледа датата на която си роден и говори за кармични неща. Загубих телефона и в последствие Simple Smile
Знае ли някой за кого говоря? 😀

С другата Таня се свързах после, но тя пък се държа просташки по телефона и реших, че не искам да й давам парите си 😀 обаче и тази Таня, не знам коя беше.... 😞 Колко Таня има?

# 327
Момичета, днес мина срещата ми с жената с картите. Искам да Ви кажа, че най-точно описа и разясни ситуацията, в която се намирам. При мен казусът не е бъдещето, аз не искам да си знам бъдещето, нито пък смятам, че може да е постоянна величина, защото то зависи до голяма степен на моментните ни енергии, които утре може да са повлияни от нашите решения в друга насока.

При мен случаят беше да добия яснота какво се случва и има ли външна намеса. След като се лутах дълго време и говорих с не малко виждащи хора, те се деляха на два лагера и не можех да си обясня ситуацията вече разбрах от къде идва объркването на всички, това момиче наистина даде най-логичното обяснение и усещам, че наистина е така.

Не е реклама, но наистина много ми помогна тази жена и наистина има дарба.

Пожелавам всяка една от Вас да намери решение на проблема си! 🍀 И съветвам Ви - търсете виждащи хора само с добри намерения, не заради егото си, тогава вярвам ще се намери решението 🌸

# 328
Момичета, днес мина срещата ми с жената с картите. Искам да Ви кажа, че най-точно описа и разясни ситуацията, в която се намирам. При мен казусът не е бъдещето, аз не искам да си знам бъдещето, нито пък смятам, че може да е постоянна величина, защото то зависи до голяма степен на моментните ни енергии, които утре може да са повлияни от нашите решения в друга насока.

При мен случаят беше да добия яснота какво се случва и има ли външна намеса. След като се лутах дълго време и говорих с не малко виждащи хора, те се деляха на два лагера и не можех да си обясня ситуацията вече разбрах от къде идва объркването на всички, това момиче наистина даде най-логичното обяснение и усещам, че наистина е така.

Пожелавам всяка една от Вас да намери решение на проблема си! 🍀 И съветвам Ви - търсете виждащи хора само с добри намерения, не заради егото си, тогава вярвам ще се намери решението 🌸
  Здравейте, а относно външната намеса, даде ли Ви методи за изчистване?

# 329

Здравейте, а относно външната намеса, даде ли Ви методи за изчистване?

Даде ми съвет какво мога да направя - да прекадя с тамян, светена вода да се пие, морска сол да се използва за пречистване от негатив, Киприянови молитви. Но жената не се занимава с магии и такива неща. Но на мен “диагностиката” на случаят пак беше доста, за да знам от къде тръгва всичко.
Това е и моят проблем в крайна сметка - как да се изчисти, защото доста неща съм пробвала и все още не съм намерила начинът… 🥲 Но вярвам и това ще дойде.

Ако някой има опит с изчистване от намеса, моля да ми пише на лично. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт