Ясновидци - тема 47

• 55 838
  • 757
  •   2
Отговори
# 540
Да, съжалявам, че мен не ми трябва някоя да ми каже за Драган или Петкан дали си има друга, и дали няма да се раздели с нея, че да се върне при мен. Темата винаги е била и за двете, не случайно онази е неактивна. Много от хората търсят ясновидците и за 'диагностициране' на направена магия и по възможност нейното разваляне, кое точно не е по темата?

# 541
Ох, ако прочетете малка част от темата, ще разберете, че не е само за любовни магии.
Няма значение, извинявам се за непоисканото си мнение.
Тук се говори за ясновидци, кои познават, кои не. Не за магии.
Все тая, правете какво знаете. Пак се извинявам за спама.

# 542
Да,напълно съм съгласна с коментарите на mm28 ,ние се интересуваме кой ще развали,
реално като знам кой е бил мен какво ме топли това...
Мен ме вълнува кой ще я развали само и единствено и дали има такъв...

# 543
  • там, където ми харесва
Хората споделят в темите не само кои да намерят ами и какво им казват , не само кого да търсят ами защо го търсят. Не е по темата ако споделиш и какво ти казва някои до колко е познал?

# 544
Sunflower29, ясно е това, но темата винаги е била и за това включително. Едни търсят ясновидци за да им кажат нещо за хора, които ги интересуват, други ги търсят за да им кажат имат ли магия нямат ли, как да я развалят ако имат. Аз ако споделя за човек, който ми е  помогнал за разваляне на магия, не се ли предполага, че този човек най-малкото ми го е препоръчал някой ясновидец, който ми е казал, че имам направена магия или самия той е ясновидец и 'разваляч' на магии? Независимо от мотива, по който търсим такива хора, всеки ще е в полза на повечето хора, ако е попаднал на читав човек и сподели за него.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:41 от mm.28

# 545
Здравейте!
Бих искала да предложа пробно Таро четене/отговор на 2 въпроса от любител (мен) без такса. Целта е да пробвам себе си.
Ако желаете, изпратете ми 2 въпроса и име/на. Без история/подробности.
Условия:
1) Ако след личен отговор сте доволни - не желая коментари/обсъждане тук. Ако не сте доволни е желателно да дадете обратна връзка/мнение под този коментар.
2) Държа на обратна връзка в бъдеще.

Моля, пишете на лично съобщение!

Благодаря!

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 11:00 от Zornica_ZZ

# 546
Здравейте!
Бих искала да предложа пробно Таро четене/отговор на 2 въпроса от любител (мен) без такса. Целта е да пробвам себе си.
Ако желаете, изпратете ми 2 въпроса и име/на. Без история/подробности.
Условия:
1) Ако след личен отговор сте доволни - не желая коментари/обсъждане тук. Ако не сте доволни е желателно да дадете обратна връзка/мнение под този коментар.
2) Държа на обратна връзка в бъдеще.

Благодаря!
. Ами хахде на мен ☺ , искам да попитам ще се реализирам ли някой ден професионално или ще се седя все на едно място?

# 547
Да поспамя малко темата , питам Chatgpt :каква оценка ще искара детето ми по Човек и общество на теста ,според карти Ленорман?И той ми отговаря Добър.Синковеца вечерта носи четворката Wink

# 548
Супер, ама нали знаеш, че шансът да познае е 1:5, което така погледано, не е никак малък. 😂
Иначе супер за оценката! 🫶

# 549
Не ми дава да копирам,питането ми е да жената   тарото по gmail пощата tarot.lovecompass@.gmail.com
Тези на който е гледала ,нещо казано за напред във времето да се е сбъднало  както е казала,сегашната ситуация ,минало  и да ми ги познае...аз си ги знам.На таро с въпроси и Таролина ми гледа ,нарисува хубава картинка  по единия въпрос нищо,7те месеца изтекоха ,като уж картите рядко показвали време,но при мен видяла 7...7 месеца,та всичко е пари на ватъра  май....и   надеждата умира последна,надявам се😢,какво друго ми остава😔
Тарото нито дава ясни отговори нито съм прочела някой от тук писалите отзиви да е със сбъднати прогнози по Таро.
Аз попаднах на четене със карти Ленорман където  отговора е доста по ясен.

# 550
Qoals  подкрепям мнението ти .Аз също от Таро не съм доволна ,само Ленорман .

# 551
Не ми дава да копирам,питането ми е да жената   тарото по gmail пощата tarot.lovecompass@.gmail.com
Тези на който е гледала ,нещо казано за напред във времето да се е сбъднало  както е казала,сегашната ситуация ,минало  и да ми ги познае...аз си ги знам.На таро с въпроси и Таролина ми гледа ,нарисува хубава картинка  по единия въпрос нищо,7те месеца изтекоха ,като уж картите рядко показвали време,но при мен видяла 7...7 месеца,та всичко е пари на ватъра  май....и   надеждата умира последна,надявам се😢,какво друго ми остава😔
Тарото нито дава ясни отговори нито съм прочела някой от тук писалите отзиви да е със сбъднати прогнози по Таро.
Аз попаднах на четене със карти Ленорман където  отговора е доста по ясен.

Говорим за карти Ленорман онлайн безплатно или?

# 552
Някои има ли мнение за Таня гледачка от Сливен

# 553
А за Николета Йорданова някакво мнение?

# 554
  • София
Здравейте, някой може ли да ми препоръча човек ( желателно в София) за откриване на вещи или предмети?
Забутала съм едни неща на мъжа ми, които са чужди. Голям срам ще е да не може да ги върне. А аз не мога да се сетя къде съм ги сложила, малък ремонт правихме и бях обърнала стаята наопаки. Не знам къде съм ги оставила и ми е много гадно, че не се сещам къде съм ги прибрала.

Общи условия

Активация на акаунт