Ясновидци - тема 47

• 55 833
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Някой правил ли е скоро четене при Таролина?

# 556

И на вас ли спря да отговаря?

# 557

Питам по-скоро има ли познаваемост?Мисля да направя консултация!

# 558
Здравейте, ще публикувам мнение по темата, като се надявам да не бъде изтрито. Този форум се е превърнал по-скоро в място за реклама на прехвалени чародейци с фиксирани такси, таро и т.н. Запомнете: истинският ясновидец НЯМА такса. НЯМА. Как е възможно да ви искат 50 или 100 лева някакви бизнесмени за 2 или 3 въпроса, да им се връзвате и да им пълните джоба на демони, които се възползват от човешкото страдание. Приказката е банална: докато има будали, ще има и тарикати. Човек с дарба освен, че няма да ви иска пари за помощта, ами и ще говори сам, без да налучква или задавате въпроси - бягайте от такива. Хора с дарба определено са останали, но повечето пъти сме принудени в лични съобщения да пишем, защото тук единствено измамници с такси се лансират, колкото и пошло да е. Имайте предвид и аурата ви - има добри хора, има и лоши, чиято аура е “задръстена”, тъмна или труднопроницаема, затова няма как от един човек с дарба всички да са доволни, но те надушват лошите, дори ги и гонят. Доколкото магиите - да, за съжаление ги има, но човекът с дарба ще Ви опише подробно от кого е направена, както и ще Ви насочи към кого да се обърнете без да Ви иска стотици или хиляди левове. Замислете се, че вината не е само на демоните, които рекламирате тук, а и на самите Вас, които подкрепят бизнеса им за вадене на пари от джоба на страдащ човек, което всъщност е страшен грях както в Християнството, така и в Исляма. Тази дарба е наистина необяснима и невидима за простите очи и съзнание. Трудно се описват цветовете, както и определени картинки от минало/настояще/бъдеще. Стане ли дума за бъдеще - много, много е трудно да се определени кога нещо точно ще стане. Да, те виждат крайния резултат, дават детайли, често бъркат пътят до крайния резултат. Но да чакате да Ви кажат минути/дни/дата, е повече от наивно. Могат да кажат дали е близко или далечно бъдеще. Близко - ден, месец, два и т.н. Особено между човешки отношения, точна дата е трудно да се каже, но човекът с дарба вижда дали това е вашият партньор. Как да разпознаете човека с дарба? Няма такси, няма уебсайтове, няма реклами и от уста на уста се носи информация, особено с непознати хора. Говори сам, без да го прекъсвате до степен, че накрая всички въпроси са Ви отговорени подробно.

# 559

Питам по-скоро има ли познаваемост?Мисля да направя консултация!

Не. Преди бях писала за няколко тароложки. Само алабализми и тнт. Това и аз мога да Ви го кажа. Хвърлям карти на приятелки понякога и не звуча по-зле от тароложките за по 100 лв Simple Smile

# 560
Искам само да споделя мнението си, след консултацията ми, с жената с обикновените карти. Потвърждавам мнението на всички, които написаха, че не задава въпроси и няма налучкване. Цвят на очи и на кожа и почва да говори. Безпогрешна ! Даже в срокове. Питах я за минало по даден проблем, буквално нарисува ситуацията и уцели точно месеца. Казва и неща, които не ти се харесват, но усещаш, че такъв ще е резултата. Няма нито един въпрос, на който да не даден ясен отговор и всеки път в детайли го описва. Аз съм очарована ! Само не иска публичност. Ако някой и се довери и реши да се консултира с нея, нека пише на вече допиталите се с нея на лични.
Здравейте за коя жена става въпрос, не съм чела назад тема ,трябва ми спешно

# 561
За обикновените карти, ако е една възрастна дама, през Месинджър, да споделя, че и на мен каза само някакви общи неща. Светлокос, тъмнокос... Нищо съществено. Смисъл и аз знам какво е вале каро и дама спатия...

# 562
Здравейте , някой може ли да ми даде телефона на Найме от Хасково

# 563
А
Не ми дава да копирам,питането ми е да жената   тарото по gmail пощата tarot.lovecompass@.gmail.com
Тези на който е гледала ,нещо казано за напред във времето да се е сбъднало  както е казала,сегашната ситуация ,минало  и да ми ги познае...аз си ги знам.На таро с въпроси и Таролина ми гледа ,нарисува хубава картинка  по единия въпрос нищо,7те месеца изтекоха ,като уж картите рядко показвали време,но при мен видяла 7...7 месеца,та всичко е пари на ватъра  май....и   надеждата умира последна,надявам се😢,какво друго ми остава😔
Тарото нито дава ясни отговори нито съм прочела някой от тук писалите отзиви да е със сбъднати прогнози по Таро.
Аз попаднах на четене със карти Ленорман където  отговора е доста по ясен.

Говорим за карти Ленорман онлайн безплатно или?
Ами не, не безплатно.Ще сядам, че ще чета значението им,ще си ги набавям и ще седна подредби да правя.
Дълга и широка,а всеки ден не питаш този и онзи.

# 564
Някой пробвал ли е да използва chatgpt за разред с карти? Интересно ми е ако някой е пробвал и отзивите Ви какви са 🙂
Аз пробвах гледане на таро но не тегля карти а направо изписва какво ми се е паднало но се учудих че е описана мн добре ситуацията около мен. За в бъдеще не знам дали ще станат така нещата. След това написах гледане на кафе и ми изписа че може да кача снимка със утайката от кафе и да ми го разтълкува, не знам обаче дали е безплатно и не пробвах. При теб има ли познаваемост?

# 565
Хора, моля ви се, как ии ще ви разтълкува точно ситуацията, не знам.

Нито работя, нито имам някаква позиция.. напротив-в търсене на работа съм. 😂
Не знам как може да мислите, че нещата които ви казва чат джипити са истина.. специално за таро четене де. Иначе за другото - да, в голяма помощ е.

# 566
Смятате, че ако жив човек чете картите тълкуването ще е различно ли?

# 567
Смятам, че ако си изтегля карти и ги кажа на ии, може и да има познаваемост. Не смятам, че с изтеглени от него, би имал познаваемост. В случая прилагам какво изтегли за мен, което няма абсолютно нищо общо с реалността.

# 568
Няма гаранция и в двата случая. Аз правих четене и при реален човек и с ChatGPT. За настоящата ситуация и двата са прави, ще видим за бъдещето, където има разминаване.

# 569
Преди време бях разговаряла с една дама , която гледаше на карти таро и някакви други методи там , които дори не знам как се наричат, но тази дама позна абсолютно всичко.... Най-вече съвсем точно определи какви са притесненията ми в ситуацията и как мога да ги реша. Останах втрещена , защото попринцип не вярвам в такива неща . Гледането не беше на живо и не беше дори по телефона,а беше само по чат. Поиска ми име , рождена дата, година и час на раждане като след това ми прати едно мнооого дълго съобщение с общо гледане , а после започнах и да я питам някакви неща и тя ми отговори доста потробно. Може би си чатихме с часове. По спомен ми взе около 50 лв. Това беше преди по-малко от година. Пратих и мои приятелки при нея,защото имаха проблем с мъжете си и те бяха доволни , защото разбраха доста неща, за които дори не са подозирали . Абее има и хора, които помагат наистина.

Общи условия

Активация на акаунт