Ясновидци - тема 47

• 55 812
  • 757
  •   2
Отговори
# 570
Преди време бях разговаряла с една дама , която гледаше на карти таро и някакви други методи там , които дори не знам как се наричат, но тази дама позна абсолютно всичко.... Най-вече съвсем точно определи какви са притесненията ми в ситуацията и как мога да ги реша. Останах втрещена , защото попринцип не вярвам в такива неща . Гледането не беше на живо и не беше дори по телефона,а беше само по чат. Поиска ми име , рождена дата, година и час на раждане като след това ми прати едно мнооого дълго съобщение с общо гледане , а после започнах и да я питам някакви неща и тя ми отговори доста потробно. Може би си чатихме с часове. По спомен ми взе около 50 лв. Това беше преди по-малко от година. Пратих и мои приятелки при нея,защото имаха проблем с мъжете си и те бяха доволни , защото разбраха доста неща, за които дори не са подозирали . Абее има и хора, които помагат наистина.
Ох това реклама ли е?  Нищо лично.
Напоследък само реклами.

# 571
Здравейте. Може ли отзиви за Таня от люлин 10? Бях при нея ,но съм с много смесени чувства. Вие доволни ли сте ?

# 572
Преди време бях разговаряла с една дама , която гледаше на карти таро и някакви други методи там , които дори не знам как се наричат, но тази дама позна абсолютно всичко.... Най-вече съвсем точно определи какви са притесненията ми в ситуацията и как мога да ги реша. Останах втрещена , защото попринцип не вярвам в такива неща . Гледането не беше на живо и не беше дори по телефона,а беше само по чат. Поиска ми име , рождена дата, година и час на раждане като след това ми прати едно мнооого дълго съобщение с общо гледане , а после започнах и да я питам някакви неща и тя ми отговори доста потробно. Може би си чатихме с часове. По спомен ми взе около 50 лв. Това беше преди по-малко от година. Пратих и мои приятелки при нея,защото имаха проблем с мъжете си и те бяха доволни , защото разбраха доста неща, за които дори не са подозирали . Абее има и хора, които помагат наистина.
Ох това реклама ли е?  Нищо лично.
Напоследък само реклами.

Нее, попринцип не вярвах в тези работи, но останах изненадана и реших да споделя впечатление, виждайки че темата съществува.

# 573
Коя е тази дама? Споделете с нас.

# 574
Запомнете: истинският ясновидец НЯМА такса. НЯМА. Как е възможно да ви искат 50 или 100 лева някакви бизнесмени за 2 или 3 въпроса, да им се връзвате и да им пълните джоба на демони, които се възползват от човешкото страдание. Приказката е банална: докато има будали, ще има и тарикати.
Както се казва, бай бабо да не те срещне мечка...Човек в отчаяние се хваща като удавник за сламка.

Хора с дарба определено са останали, но повечето пъти сме принудени в лични съобщения да пишем, защото тук единствено измамници с такси се лансират, колкото и пошло да е.
Да разбирам, че от личен опит имате такива хора под ръка?

# 575
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой, който прави подредби ленорман и от който сте доволни? Знам, че те са събитийни и предсказват с по голяма точност от тарото.

# 576
Здравейте! Да дам горе-долу положително мнение за Фатме от Несебър! Беше ми казала,за един от въпросите ми тогава,да чакам Четвъртък. Хубаво-част от събитието се състоя в Съботата след Четвъртъка. За другия ми въпрос на 100% каза Април и точно какво ще е развитието. Ми не е точно това,което очаквах,но да кажем,че и това позна. Въпреки,че наистина исках да стане точно така,както каза тя…

# 577
Здравейте, може ли да ми препоръчате някой, който прави подредби ленорман и от който сте доволни? Знам, че те са събитийни и предсказват с по голяма точност от тарото.

Пепи Янкова - Пловдивско..Simple Smile

# 578

..... Как да разпознаете човека с дарба? Няма такси, няма уебсайтове, няма реклами и от уста на уста се носи информация, особено с непознати хора. Говори сам, без да го прекъсвате до степен, че накрая всички въпроси са Ви отговорени подробно.

Звучи много добре, съгласна съм, но къде е този човек? За повече от половин век живот на този свят не съм срещала, нито съм чувала за такъв човек. Единствена баба Ванга!

# 579
Здравейте , ще ми дадете ли контакти на добра ясновидка от Хасково/Пловдив?

# 580
Здравейте! Да дам горе-долу положително мнение за Фатме от Несебър! Беше ми казала,за един от въпросите ми тогава,да чакам Четвъртък. Хубаво-част от събитието се състоя в Съботата след Четвъртъка. За другия ми въпрос на 100% каза Април и точно какво ще е развитието. Ми не е точно това,което очаквах,но да кажем,че и това позна. Въпреки,че наистина исках да стане точно така,както каза тя…
Абе човек,таз ти Фатме е една обикновена ти жена туркиня, която я е преживяла нещо я покрай бума на врачуващите е решила да изкара нещо.
Защо си мислиш че й се е работило или не е била махната като готвачка или камериерка от някой хотел в Несебър, защото селото й е много наблизо от там.
И говоря абсолютно добронамерено относно Фатме.
Вие вече говорите по телефона,чакате резултати..... от 10 поне години й се среща името поне във мнения и коментари и сигурно и селото й са посещавали,и какво.....
Честно и искрено не знам дали е така модерното прекарала някакво препятствие,та й дошла дарба,а може би от самото начало на гледането й налучква на някои .На други пък не познава,имаше даже дрънканици дали била млада, защото имала качени за свои снимки на млади жени.
Та казаха,че не била млада,а понеже е по възрастна и не фотомодел жената си качва от комплекси  и за самочувствие такива снимки,кой я познава онлайн.Обикновенна селска жена наблизо до курорт,какво искате
Отговаря на телефона,пак за самочувствие и популярност и вие си мислите и внушавате ,че е феномен който едва ли не по телефона и по снимки ще ви гледа живота като на рентген?!
Нямам лоши чувства към тази жена но просто си припечелва нещо, сигурно кой колкото й остави,но с години и просто си помага а и на семейството си -сигурно има деца и със сигурност мисли да им помогне когато може.
Та просто наистина ми писна да чета за нея, отзиви затова споделям това мое мнение.

# 581
Здравейте! Аз не мога да си представя, че ще намерите човек, който ще ви направи подредби, дали Таро, дали оракул Ленорман, дали ще ви погледне чаша от кафе! Ще ви отговори на въпроси, ще ви отдели час или повече време. Този човек ще се натовари с проблемите ви и ще се постарае да е максимално полезен. Работата е енергийна, все пак! Ще изолира полетата за да не мине нещо в никоя посока и накрая няма да ви вземе пари, защото трябва според вас да е безплатно. Трябва да знаете, че парите са наи-лесния начин да се затвори енергийната връзка след гледане.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 20:52 от Dilyani2

# 582
Ето това е въпросът. Защо хората си мислят, че трябва това нещо да е безплатно. И едва ли не да се хулят хората, които гледат, ако видиш ли си поискат “такса”.
Ами мен като ме питат казвам - такса нямам, защото ми е неудобно, а и нали така е прието. НО. Да отделям по над час или два от личното си време (без да карам никого насила да ми пише/звъни), и дори понякога не получавам и благодаря… ами не е ок. Съжалявам.

# 583
Абе човек,таз ти Фатме е една обикновена ти жена туркиня, която я е преживяла нещо я покрай бума на врачуващите е решила да изкара нещо.
Защо си мислиш че й се е работило или не е била махната като готвачка или камериерка от някой хотел в Несебър, защото селото й е много наблизо от там.
Вие вече говорите по телефона,чакате резултати..... от 10 поне години й се среща името поне във мнения и коментари и сигурно и селото й са посещавали,и какво.....
Честно и искрено не знам дали е така модерното прекарала някакво препятствие,та й дошла дарба,а може би от самото начало на гледането й налучква на някои .На други пък не познава,имаше даже дрънканици дали била млада, защото имала качени за свои снимки на млади жени.
Та казаха,че не била млада,а понеже е по възрастна и не фотомодел жената си качва от комплекси  и за самочувствие такива снимки,кой я познава онлайн.Обикновенна селска жена наблизо до курорт,какво искате
Отговаря на телефона,пак за самочувствие и популярност и вие си мислите и внушавате ,че е феномен който едва ли не по телефона и по снимки ще ви гледа живота като на рентген?!
Нямам лоши чувства към тази жена но просто си припечелва нещо, сигурно кой колкото й остави,но с години и просто си помага а и на семейството си -сигурно има деца и със сигурност мисли да им помогне когато може.
Та просто наистина ми писна да чета за нея, отзиви затова споделям това мое мнение.
Вие бъркате за тази Фатме от Тънково която гледа на кафе и я пише от години. Понеже при Фатме от Тънково съм била искам да кажа че са две различни жени. Тази Фатме за която се пише последните няколко теми е от Несебър и гледа на дата по телефона. Кой колко и дали има дарба вече не знам но е факт че последните две теми се споменават едни и същи лица Фатме и жената с обикновените карти….

# 584
  • В сбъднатите си мечти
В грешка сте ,всичко написано от вас показва ,че следите темата ,но имате големи пропуски Simple Smile . Ще разясня за всички Simple SmileПознавам Фатметата лично .Две различни жени са ,едната е от Тънково а другата от Несебър .Тази от Тънково гледа повече от 30 години ,като в началото започна да гледа на кафе ,после говореше направо каквото вижда .Другата от Несебър гледа на карти -всякакви видове и тя гледа отдавна . Колко познават ,всеки за себе си да съди .Двете са добри ,съвсем нормални жени ,никой не са накарали на сила да ползва услугите им .Имат клиенти от близо и далеч .Тази от Несебър прави консултации по телефон ,а Фатме от Тънково само записва часове по телефона .И двете нямат определена такса ,но ми се струва ,че ако си решил да ангажираш времето на някой с твоите проблеми ,поне за здраве трябва да оставиш някой лев .
ПС .Докато пишех sss2727 написа същото .

Общи условия

Активация на акаунт