Ясновидци - тема 47

• 55 906
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Вие много държите да знаете коя е, а това не е етично. Аз обясних какво е поведението, и нека с екоментира то, а не човека. Има разлика

# 736
Лично аз смятам, че е важно, но окей, щом не искате - недейте. Иначе да, не е приятно, когато получим неуважително отношение. Най-малкото, след като плащаме дадена услуга, би следвало да получим адекватно “обслужване”. Важното в крайна сметка е, че въпреки това е познала. Нали все пак това е идеята на темата.

# 737
Лично аз смятам, че е важно, но окей, щом не искате - недейте. Иначе да, не е приятно, когато получим неуважително отношение. Най-малкото, след като плащаме дадена услуга, би следвало да получим адекватно “обслужване”. Важното в крайна сметка е, че въпреки това е познала. Нали все пак това е идеята на темата.

Ох, повярвай ми, това че е познала не значи, че ви трябва и на вас. Едно ще ти познае за МИНАЛОТО, друго ще ти каже НЕ както е, повечето неща общи приказки и налучкване,  КУСУР нещо да ти каже за бъдеще, ти да я питаш и чакай отговор ... друг път. Просто това ако е помощ ...

има и още поуки от този опит:
- Преценявайте хората от начало, каквото е първото ви впечатление - ТОВА е интуицията ви, това е вярното.
- Ако нещо ви тежи - не го пестете, споделете си мнението и обратнат връзка към този човек, така ще го пуснете и няма да ви пука повече.
- И ако някой е много разоарован от ва си ви натиска постоянно с въпроси, той много ви е симпатизирал, харесвал ви е в началото и ви е имал голямо доверие.

# 738
Реклама, чрез антиреклама.
Стари номера....

# 739
Реклама, чрез антиреклама.
Стари номера....

Оха, без да я споменавам коя е, смятай каква реклама 😆😆 успокойте се не всичко е реклама

# 740
Колежка, потребителка... Тук сме за отзиви за ясновидки, не какво сте научили и какви изводи сте си извадили. Или казвайте за кой става дума или трийте постовете си и напускайте темата, защото са безсмислени. Поуките си запазете за вас. Явно късно сте открили топлата вода щом смятате за нужно да ни удостоявате с мислите си.

# 741
Здравейте. Чух се с жената с обикновените карти и ми каза, че не гледа за здраве, на някои дали е гледала за здраве или ме излъга?

# 742
Здравейте, някой правил ли е таро консултация с тази дама, има невероятни отзиви за нея, била уж най -добрата с най голям % сбъдване .....https://www.facebook.com/profile.php?id=61559648039099
   Никой ли не си е правил таро четене при Християна Иванова, интуитивен таро четец, има над 45 хил последователи, има много добри отзиви за нея във фейсбук страницата й, искаше ми се да разбера дали някой реално си е правил при нея консултация и дали е доволен наистина, защото обмислям да си направя.
#Аз съм си правила 02.25г.Дамата работи с имена и рождена дата,и въпросите които ви вълнуват,никакви други подробности не изисква.Напрвих си годишна прогноза,резонира ми на 100%,всичко излезе много неща си обясних с нейна помощ.Чакам нещата да се случат.

# 743
Здравейте. Чух се с жената с обикновените карти и ми каза, че не гледа за здраве, на някои дали е гледала за здраве или ме излъга?

Малко са тези, които си позволяват да гледат за здраве. Деликатна тема е това.

# 744

А какво означава да гледа за здраве?

# 745

А какво означава да гледа за здраве?
И аз това се питам. Как на обикновени карти ще излязат здравославни проблеми. По принцип, повечето ясновидци избягват да говорят за здраве, и предупреждават за това.

# 746
Последователите и отзивите на повечето са платена реклама за привличане на клиенти.
Никога не бих избрала така,а по-скоро чрез препоръка.
Здравейте, някой правил ли е таро консултация с тази дама, има невероятни отзиви за нея, била уж най -добрата с най голям % сбъдване .....https://www.facebook.com/profile.php?id=61559648039099
   Никой ли не си е правил таро четене при Християна Иванова, интуитивен таро четец, има над 45 хил последователи, има много добри отзиви за нея във фейсбук страницата й, искаше ми се да разбера дали някой реално си е правил при нея консултация и дали е доволен наистина, защото обмислям да си направя.
#Аз съм си правила 02.25г.Дамата работи с имена и рождена дата,и въпросите които ви вълнуват,никакви други подробности не изисква.Напрвих си годишна прогноза,резонира ми на 100%,всичко излезе много неща си обясних с нейна помощ.Чакам нещата да се случат.

# 747
Здравейте!Относно съмнението за "платена реклама" грешите.Не знам с каква цел е публикуван цитата,но  някой попита за мнение и аз  споделих и то искрено.Кой каквото иска да си мисли🙂Както казах вече доволна съм от дамата относно резониране и чакам резултати.Ползвала съм услуги и на други таролози,резониране на 100% сбъдване  0 или на 50%.Ще видим сбъдването,има 1г.да се случат нещата🙂

# 748
Тук да те е страх да пишеш, че си доволен от някой. 🥲

# 749
Проблема е, че и като напишеш негативен коментар веднага се трие.
То хубаво е да се споделя информация, но трябва да коректна и от двете страни- тези които са доволни, и от тези които не.
Лошото е, че не се чете назад в темите и като се почне с въпроси за нещо дискутирани става каша.

Общи условия

Активация на акаунт