Юбилей на баща ми 60г ,моля за идеи за музика

• 986
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте! Бащами този месец има юбилей. Търся странен подарък да му подаря -весела яка духова музика.
Той е човек по веселбите,обича всякаква музика(без руски песни ). Няма с какво друго да го изненадам ,има си всичко и за самия юбилей сам ще си подари екскурзия до мечтана дестинация.
Търся духов оркестър за веселба. Изключвам берковска,етрополска и гъмзата сумите са им солидни за толкова малко време. Някой ако е присъствал на такова парти и му е харесало нека сподели ,нямам много време.
Самия празник ще е в Арбанаси,ще има диджей ,но искам за 30-40мин да поканя такъв оркестър.Сумата е до 2000лв която мога да си позволя

# 1
  • София
Говори с управителя на заведението. Няма начин да нямат контакти с всякакви изпълнители и музиканти.

# 2
Разрови и ютуб, повечето групи имат оставени контакти в каналите си.

# 3
Разрови и ютуб, повечето групи имат оставени контакти в каналите си.
Ровя ама не откривам нищо,повечето си имат някакви имена на бендове и немога да ги открия. Звъня,питам и всеки е чувал само за берковската 😅

# 4
V Band (Ви бенд)

# 5
Бургаски духов оркестър https://www.burgas.bg/bg/duhov-orkestar/ най-отдолу има телефони за контакти.

Миналата година свириха  на Никулден, и са страхотни!

# 6
Щом партито е в Арбанаси, оркестърът е най-добре да е от Велико Търново.
Препоръчвам "Джуниър бенд". Страшен купон правят и да, ученически оркестър е, но вече имат голям концертен опит и дори Графа ги използва в свои записи.

# 7
  • Beyond the stars
Щом партито е в Арбанаси, оркестърът е най-добре да е от Велико Търново.
Препоръчвам "Джуниър бенд". Страшен купон правят и да, ученически оркестър е, но вече имат голям концертен опит и дори Графа ги използва в свои записи.

+1 за Джуниър бенд.
Иначе Вършец Мюзик, ама не знам дали няма да им е далечко.

# 8
Намерихме си. Джуниър бенд ми бяха първите в акъла,те са страхотни ,но не са подходящи за това което търсим.
Намерихме от Сандански,мисля че ще е точно това което си представяме. Ще пиша да ви споделя после

Общи условия

Активация на акаунт