💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 471
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Момичета ,някоя знае ли колко струва преглед в Селената?

# 211

70 или 80лв.
Ако не си с направление или лекаря не работи със ЗК.

# 212

70 или 80лв.
Ако не си с направление или лекаря не работи със ЗК.
Благодаря.

# 213
Днес бях на преглед при лекар с много добра апаратура за второ мнение дали е кухо яйце. По МЦ би трябвало да съм в 7г.с. и 2 дена,но се видя жълтъчно мехурче и ембрион отговарящ на 6г.с.
 Според лекаря съм била с доста късна овулация и за момента нещата изглеждат добре. Камък ми падна от сърцето 🫶
Ще видим за напред как ще се развият нещата.

# 214
Зависи от лекаря, при д-р Ставрев прегледа беше 70лв миналата година.

Aneliyaa89, много се радвам за добрите новини и стискам палци и занапред всичко да е наред.

# 215
Зависи от лекаря, при д-р Ставрев прегледа беше 70лв миналата година.

Aneliyaa89, много се радвам за добрите новини и стискам палци и занапред всичко да е наред.
[/quote

Благодаря, аз преди 2 седмици платих при него 80лв. Всъщност д-р Шентова ме прегледа тогава,защото той беше отпуска. Но между 70-80лв и е .

# 216
Днес бях на преглед при лекар с много добра апаратура за второ мнение дали е кухо яйце. По МЦ би трябвало да съм в 7г.с. и 2 дена,но се видя жълтъчно мехурче и ембрион отговарящ на 6г.с.
 Според лекаря съм била с доста късна овулация и за момента нещата изглеждат добре. Камък ми падна от сърцето 🫶
И аз по МЦ на първия преглед бях 6+6, а ехографа го изчисли като 5+5. Така де 8 дни разлика, та сега не знам по кое да се водя за ФМ.

# 217
И аз по МЦ на първия преглед бях 6+6, а ехографа го изчисли като 5+5. Така де 8 дни разлика, та сега не знам по кое да се водя за ФМ.
На мен ми казаха след 2 седмици пак на преглед и ако тогава се потвърди,че върви назад със седмица ще ми коригира седмицата. А за ФМ още не съм мислила,че аз с каква нагласа отидох .... а то се появи Simple Smile

# 218
Дано и за напред всичко бъде наред, може ли до споделите и лекаря и къде практикува!. Благодаря предварително.

# 219
Дано и за напред всичко бъде наред, може ли до споделите и лекаря и къде практикува!. Благодаря предварително.
Д-р Васил Даскалов.
На бул.Пещерско Шосе е центъра. През годините съм го посещавала по различни поводи и винаги е бил безпогрешен в диагнозите. Имам му 1000% доверие за всичко, те са и репродуктивен център. Не работят със ЗК, но доктор Тачева е част от тяхния екип,а тя работи със ЗК в Селена. Препоръчвам ги с 2 ръце !

# 220
Аз пък да питам мажете ли се с нещо за стрии? Имало ли е ефект при тези от вас, които вече са раждали?  Чудя се какво да взема, дали да си е за бременни или и обикновено олио ще свърши работа.

# 221
Аз пък да питам мажете ли се с нещо за стрии? Имало ли е ефект при тези от вас, които вече са раждали?  Чудя се какво да взема, дали да си е за бременни или и обикновено олио ще свърши работа.
Моят АГ ми е казвал прези ,защото имам 2 дечица че с каквото и да се маже ,то си е до кожа иначе на Биозин продуктите са хубави.

# 222
Аз през първата бременност се мазах с маслото на Палмърс за суха и сърбяща кожа. Дали е ген, или заради маслото, не знам, но не ми се появиха никакви стрии. Сега пак ще започна с него, но може би от втория триместър.

# 223
С първата ми бременност се мазах с маслото на Weleda,нямах никакви стрии, а качих 25 кг. Сега пак си взех от него.

# 224
Аз с първата бременност бях с Палмърс и по корема и гърдите нямам стрии. Сега пак започнах с тях, скоро ще си купя и олиото,засега мажа само с млякото.

Общи условия

Активация на акаунт