💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 587
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Ох, при мен гаденето мина, но четвърти ден съм с отвратително главоболие. Кръвно 107/70, и ужасно размътена и болезнена глава. Старая се да не пия болкоуспокояващо. Само ми се лежи и не знам вече...

# 466
  • Благоевград
Ох, при мен гаденето мина, но четвърти ден съм с отвратително главоболие. Кръвно 107/70, и ужасно размътена и болезнена глава. Старая се да не пия болкоуспокояващо. Само ми се лежи и не знам вече...

Ако това кръвно е ниско за теб, можеш да си направиш електролитна напитка - чаша вода, кристалче морска сол и капки лимонов сок. От това ми е минавало много силно главоболие, а по принцип без течен аналгин нищо не става, при мен се схваща отзад врата и е страшно, стигам до повръщане от болки в главата.

# 467

Ако това кръвно е ниско за теб, можеш да си направиш електролитна напитка - чаша вода, кристалче морска сол и капки лимонов сок. От това ми е минавало много силно главоболие, а по принцип без течен аналгин нищо не става, при мен се схваща отзад врата и е страшно, стигам до повръщане от болки в главата.

Това е обичайното ми кръвно. Даже стигам 90/60, но досега толкова продължително главоболие не съм имала.

# 468
Здравейте! Аз съм Магдалена, на 33 години. Имам детенце почти на 6 години(безпроблемна и лека бременност). Юни 2024г. за жалост имам мисед аборт в 8-ма седмица. След многобройни изследвания, се установи нискорискова тромбофилия и съм на инжекции всеки ден. Имах в 7-ма седмица зацапване и лежа и си почивам вкъщи. Всичко иначе беше наред, малко отлепяне на плодния сак. Циклогест, 3 инжекции Хориомон и но шпа. Утре съм на преглед отново.
Терминът ми е на 29.10 Simple Smile

# 469
Някой прави ли Vision в Афродита? Нещо в сайта им не се ориентирам дали трябва да се запазва час 🫡

# 470
Някой прави ли Vision в Афродита? Нещо в сайта им не се ориентирам дали трябва да се запазва час 🫡

Аз правих миналата седмица. Бях с предварително запазен час, да.

# 471
Здравейте,
аз съм нова в темата, записвам се с неточно изчислен термин и последен цикъл на 06.01.2025г. Имам момченце, което на 14.05 ще направи 4ри годинки. Имахме майска грипа за 2021г и се сдобих с много приятелки, надявам се и тук намеря такива Simple Smile. През май 2024г имам несполучлива бременност и така нареченото кухо яйце. Влизам в тази бременност с повечко страхове, но се надявам да бъде успешна и да гушна здраво бебе. Успех на всичи

# 472
Чета и всеки ден, се натъквам на най различни тестове и изследвания, знам само за БХ и ФМ и кръв и урин на 3м. И се чудя ако можеха да покажат всучко защо има толко деца, със най различни диагнози та дори на известни които, надали са пропуснали нещо от нещата който пишем. Някога немисля че родителите ни и техните са првили нещо изобщо. Знам че е личен избор, и всеки го прави за успокоение, но просто ми е чудно как е било преди и как сега.

# 473
  • Благоевград
През 2019 г нямаше такива тестове, само БХС. Оказа се обаче, че детето ми е било със заболяване, което пренатален тест би могъл да открие. Загубих го в късна седмица, а можеше до бъде много по-щадящо за мен. Сега изобщо не съм се колебала дали да пускам или не. Пуснах Vision +, ще правя и БХС. Пари са си, близо 2000 лева, но още от положителният тест си заделяхме по малко, за да не ни дойде наведнъж.
Аз продължавам да лежа, чакам да видим как ще се развие ситуацията с шийката и кога ще е серклажа. Няма какво да лъжа, страх ме е, но няма как.

# 474
Здравейте, момичета. Как сте с качените килограми? При мен гаденето беше голям фактор и трудно хапвах каквото и да е, сега се притеснявам, че съм качила само около 1 кг.
Нямам търпение да мине следващия преглед, че в момента всяко нещо ме плаши и води на мисълта, че нещо лошо може да се е случило. Confused

# 475
Аз пусках Вижън и да трябва предварително да се обадиш по телефона. Нас ни взеха почти веднага.

# 476
Здравейте, момичета. Как сте с качените килограми? При мен гаденето беше голям фактор и трудно хапвах каквото и да е, сега се притеснявам, че съм качила само около 1 кг.
Нямам търпение да мине следващия преглед, че в момента всяко нещо ме плаши и води на мисълта, че нещо лошо може да се е случило. Confused
Аз не съм мръднала на килограми. Няма какво да те притеснява. Предишната бременност даже свалих 2 - 3 кг през първия триместър заради гаденето. През втори и най-вече трети триместър се качват повече, така че имаш предостатъчно време да наваксаш. 😄

# 477
  • Благоевград
Аз гледам, че тези два-три дни съм раздвижила с 1 кг нагоре, но си ме мъчи запек и е страшно, та не знам килограмите от бременността ли са или от запека 😁

# 478
Имате късмет. Аз заради всички тези стимулации преди вторият трансфер съм с 10 кг отгоре и сега си качвам стабилно, защото само хлебни неща ям. Знам че не е много полезно,но честно казано не готвя много и гледам бързо лесно и вкусно....

# 479
Четвърти ден съм с ужасно главоболие. Гледам да не пия нищо. Уж съм свикнала с кръвно 100/75. Явно е от хормоните, но е ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт