💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 415
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Ако сте в 12 г.с плодът е не повече от 50-60 гр. малко ми се струва нелогично да го усещаш. То няма тази сила. По скоро е нещо чревно.
С първата ми бременност усетих бебето за първи път в 19 г.с.

# 616
И аз правих в петък сутрин.
Още не са звъннали.

# 617
Тези, които ся с втора или трета бременност е напълно възможно да го усещат. Тук има момичета, които са и по-напред, ако са с термин началото на октомври. Аз също много добре помня какво трябва да усещам и също, мисля че  си усещам бебето. Различно е от газове и чревни спазми и тн. То е и на различно място де, просто е специфично гъделичкане.

# 618
Моят термин е на 05.10 и от седмица съм убедена, че усещам бебето. Няма как да сбъркам това чувство с движения на перисталтиката ми. Simple Smile С първата бременност към 16 г.с. го усетих.

И аз тези дни направих Vision теста, чакам резултата в близките дни. Супер възмутена съм от обслужването в Афродита, обаче, чакам само да доизпълнят услугата, за да заформя окончателното си мнение и мисля и Google отзив да им оставя. Девойките на регистратура бяха заети с лични разговори и почти нямаха възможност да ме поздравят, а дамата, която оформи документите ми, освен демонстративното високомерие, което показваше, беше силно по-заета в трите минути, които прекарахме заедно, да си говори по телефона (бях с предварително уговорен час). На тръгване ги помолих да ми дадат копие на разписаните документи, защото тя абсолютно нищо не ми обясни, освен къде да си попълня личните данни. Прибирайки се вкъщи, видях, че служебно е зачеркнала, че искаме да научим и пола на бебето, след като изрично 3 пъти я помолих да не го изследват, та звънях отново в клиниката да се уточним, че няма да ни информират за него. За частна клиника и 4-цифрена сума за изследване, останах направо втрещена от обслужването.

# 619
И аз ходих в клиниката, но се държаха много мило. Момичето май беше Десислава,ако правилно помня ни посрещна и изпрати, на рецепция също се държаха ок. Даже ми е странно, че има толкова негативен отзив от там. Аз да кажа, че за първи път ги посетих де, не е като да съм им пациент. Даже звъннах,че пътуваме към клиниката и не съм имала кой знае колко по-рано записан час.

# 620
Аз правих във филиала в Бургас и жената, която отговаря за Бургас ни отдели време с мъжа ми, говорихме, обсъждахме и накрая ни даде фактура. Всичко беше идеално.

# 621
И аз го правих на 28.03... и чакам.... Явно има доста хора.
Колкото за косата -честно казано аз също не съм суеверна,но честно не смея даже и да се подстрижа. Знам как звучи,но толкова години искаме това дете,че се пазя като дявол от тамян Grinning
Хора да ви питам малко извън темата,но как се справяте с домакинската работа?
Аз имам дни , където така ми се вие свят,че не мога да стана от леглото.

# 622
Момичета, моят тест е готов. Всичко е наред и очакваме момченце Blue Heart
Фракцията е 4%, това не е ли малко?!?
Направих изследването на 28.03 в Афродита.

# 623
И моят тест е вижън и фракцията ми беше 8%, по принцип казват, че над 4% е ок за изследването. Слагаш ли или приемаш ли кръворазреждащи? В коя гс взеха кръвта? Аз бях точно в 10 гс +1 ден.

# 624
  • Варна
Момичета, моят тест е готов. Всичко е наред и очакваме момченце Blue Heart
Фракцията е 4%, това не е ли малко?!?
Направих изследването на 28.03 в Афродита.
Моята беше 5% в 10г.с. +3. Аз съм на клексан и не сложих инжекцията по указания на представителката на Vision. Каза че това може да доведе до малък процент фракция и съответно повторно вземане на проба.Щом не са искали да ти вземат втора проба, значи е достатъчно, не се притеснявай Simple Smile

# 625
Добавих анкета за пола на бебчетата, видях, че доста вече са правили пренатален тест и го знаят. Може да направим и списък с термини и пол в другата тема Hug

# 626
И моят тест е вижън и фракцията ми беше 8%, по принцип казват, че над 4% е ок за изследването. Слагаш ли или приемаш ли кръворазреждащи? В коя гс взеха кръвта? Аз бях точно в 10 гс +1 ден.
Да, на Фраксипарин съм 0,6 и не сложиш предната вечер. В 11 г.с ми направиха изследването. Да се надяваме, че 4% са стигнали.

# 627
Добавих анкета за пола на бебчетата, видях, че доста вече са правили пренатален тест и го знаят. Може да направим и списък с термини и пол в другата тема Hug

Коя е другата тема?

Хора да ви питам малко извън темата,но как се справяте с домакинската работа?
Аз имам дни , където така ми се вие свят,че не мога да стана от леглото.

Ох, трудно, в някои дни ми е много зле. Днес ми е ден с доста аритмии и често излизане от ритъм и ми е умаляло, че и главоболие.

Моята фракция е 13%

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 19:48 от Gerisita

# 628
  • Благоевград
Моята беше 4%, на границата, но се оказа, че съм го правила първите дни на 10, че миналата седмица зя пореден път ми изместиха гестационната седмица и ме върнаха 6 дни назад. Нали с тази късна овулация можем само да предполагаме, на доктор Чучумишев ми сметна с точност и вече съм спокойна.
За термин не смея и да мечтая, само се моля да стигнем до 9 месец и бебето да е добре.
На границата съм на гестационен диабет, днес ми правиха серклаж, много тежка бременност имам, но знам, че здравето на детето ми е преди всичко останало и е мой най-голям приоритет. Няма мърдане до раждането, ще се лежи. От 2 месеца лежа и вчера ме приеха в болница, тук съм като отвързана, толкова много ми липсва общуването с хора, а се оказа, че сестрите и акушерките ме помнят от октомври с кухото яйце, та всичко ми е приятелки 😁😁😁

# 629
Щом има резултат значи са стигнали, ако няма достатъчно звънят за нова проба.

Под другата тема имам предвид следващата, тази на страница 50 ще я заключват и трябва да направим втора част Grinning

Общи условия

Активация на акаунт