💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 28 337
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Gerisita, и мен това много ме тормози, интернетът е нож с две остриета - хем можеш да се информираш за всичко и да предотвратиш нещо сериозно, хем е възможно да се филмираш и паникьосаш яко... Fearful
Аз колкото повече чета, толкова повече ми се струва, че АГ ме претупва Grinning А това принципно въобще не е така, много внимателно ме преглежда и обяснява нещата, които явно са важни на този етап. Преценила е бременността ми като безрискова и така ме и преглежда, но аз винаги имам едно наум, сега се дразня, че не ми предлага никакви изследвания примерно за прееклампсия, тромбофилия, гестационен диабет... Според мен трябва да се правят всякакви изследвания на всяка бременна жена, а не като се случи нещастие, тогава да почне да се търси причината... Даже по "протокол" май се прави след втори аборт, което е още по-голямо безумие.

# 706
Gerisita, и мен това много ме тормози, интернетът е нож с две остриета - хем можеш да се информираш за всичко и да предотвратиш нещо сериозно, хем е възможно да се филмираш и паникьосаш яко... Fearful
Аз колкото повече чета, толкова повече ми се струва, че АГ ме претупва Grinning А това принципно въобще не е така, много внимателно ме преглежда и обяснява нещата, които явно са важни на този етап. Преценила е бременността ми като безрискова и така ме и преглежда, но аз винаги имам едно наум, сега се дразня, че не ми предлага никакви изследвания примерно за прееклампсия, тромбофилия, гестационен диабет... Според мен трябва да се правят всякакви изследвания на всяка бременна жена, а не като се случи нещастие, тогава да почне да се търси причината... Даже по "протокол" май се прави след втори аборт, което е още по-голямо безумие.

Да, така е. Аз даже като задам някакъв такъв въпрос и малко с присмех. И мен ме гледа без особености. Но с първата бременност ми мереха корем, кръвно на всеки преглед. Сега само ме качва на кантара. Миналия път му казах, че от 4 дни съм със зверско главоболие. Сигурно вика е от ниското кръвно. Ами ако съм с високо, той не знае, че аз го меря вкъщи. О така, не е редно наистина да са така неглиже, това ме напряга.

# 707
Момичета, имам въпрос към тези, които са правили пренатален тест в Афродита.
За колко време стана готов резултатът? Правих миналата седмица и доста го мисля 🙈

# 708
  • Благоевград
За колко време стана готов резултатът? Правих миналата седмица и доста го мисля 🙈

Взеха ми кръв в понеделник и в събота ми се обадиха. Вторник е пристигнала пробата в Рим.

# 709
И аз от днес съм със болки, във гърлото ЛЛ каза червено гърло и да си взема Трахизан. Обаче имам силно главоболие вие пиете ли нещо когато имате.

# 710
Аз съм хремава от няколко дни. Дадоха ми Thymo сироп за кашлица, Thymo спрей за гърло, но са позволени при 4 месеца + бременни.
Също ми дадоха и капки за нос Назорик, ама тях не ги ползвам, честно казано. Карам на промивки с физ. разтвор и спрей с морска вода.

# 711
И аз от вчера съм с болки в гърлото .. и лека температура. Докторът ми изписа инфлуцид , но доста леко ми се струва. Иначе може и парацетамол за главоболие. За други лекарства не съм много информирана.
Ако има нещо, което ви е помогнало за гърло, споделяйте.

# 712

Пуснах изследването на 02.04 и ми се обадиха на 07.04. Казаха, че имат генетик, който следи постоянно за резултатите и да очакваме обаждане и в 21:00 вечерта. Simple Smile

# 713

В четвъртък ми взеха кръв, в сряда се обадиха.

# 714
Има ли някой в Пловдив следящ се при доктор Борислав Иванов в медлайн?

# 715
Аз също правих в Афродита. На 28.03 в петък дадох кръв  и ми звъннаха на на другата събота. Очаквах в петък да е -на 7-ия ден, на жената звънна в събота следобед и каза, че късно е излезнал резултата. После пита дали да ти каже пол и изпраща мейл.

# 716
И аз правих в Афродита в петък, 28 март, звъннаха следващия четвъртък, 3 април.

# 717
  • Благоевград
Момичета, как сте с килограмите? При мен коремът расте напред, но на килограми не съм мръднала. Даже бях свалила килограм и нещо, докато бях в болницата за серклажа, че ме държаха гладна 24 часа и като цяло там се хранех малко.

# 718
И аз не съм мръднала все още, въпреки че корема расте. Мъжа ми казва, че даже изглеждам по-слаба от преди. Но аз все още не успявам да се храня добре заради гаденето и киселините.

# 719
Аз съм +2 кг . Тъкмо свърших 13та седмица.

Общи условия

Активация на акаунт