💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 394
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм на 39. Поне моето дете е на 9 години, а Вие щом количка споменавате, значи е мъничко.

# 151
Не мисля, че имат общо с възрастта симптомите. При първата ми бременност (на 29) бях в същото положение, което описвате. Подготвила съм се психически, че и този път ще е същото, предния път около 8г.с. започнаха ужасното гадене и повръщане и продължи до към 13г.с.

# 152
Моето детенце е на 1г. и 4 месеца, като скачени съдове сме. 😊

Предния път гаденето започна около 7 г.с. и продължи докъм 12 г.с., по спомен. Сега още от 5 г.с. постепенно ескалират неразположенията, сега съм към 9 г.с. и се моля това да е пикът.

Нямам идея дали има пряка връзка с възрастта, може и да е текущо състояние на организма.

# 153
Тези седмици ми се случва и нещо странно - понякога тръгвам да преглъщам, но нещо сякаш се схваща и не мога и ми скача пулсът и ми става лошо, докато ми позволи да преглътна. Преди съм нямала такова нещо. На някоя случвало си е е? Имам чувството, че е свързано със стомаха, защото винаги става, след като съм яла.

# 154
Здраввейте,
включвам се и аз с ПЦ на 6.01 , досега минах един преглед. Видя се ембрион и жълто мехурче, но лекарката каза да пия Дуфастон за да може да расте добре и да имам прегестерон. Хич не се чувствам добре с него, някоя друга пие ли?

# 155
Здраввейте,
включвам се и аз с ПЦ на 6.01 , досега минах един преглед. Видя се ембрион и жълто мехурче, но лекарката каза да пия Дуфастон за да може да расте добре и да имам прегестерон. Хич не се чувствам добре с него, някоя друга пие ли?

Аз вече поприключвам с прогестерона (дуфастон и циклогест), но той е стандартна терапия при ин витро бременностите, както и понякога, когато има проблеми като кървене, нисък серумен прогестерон и по преценка на лекар. Не знам какво имаш предвид под това, че не се чувстваш добре с него, но е нормално да имаш запек например. Високият прогестерон запича и затова доста бременни имат такъв проблем.

# 156
Момичета,някоя от вас следяща се при Д-Р Светлана Петрова (Пловдив)?

# 157
Мина ми първия преглед и на мен, на този етап се видя само плодно сакче. В 6г.с. + 3 съм според последната менструация, но според доктора съм била с по-късна овулация, затова и положителния тест е бил толкова блед на трети ден закъснение. Предписа ми Утрогестан, както и Акард и Дузофарм превантивно, тъй като през предишната бременност имах малко проблем с кръвоснабдяването към плацентата. След 10 дни съм отново на преглед с очакване вече да има ембрион и пулс. 😊

# 158
Аз се бях насочила към нея, но в послествие реших при друг. Иначе съм и била пациентка няколко години и имам много хубави впечатления от нея.

# 159
Здравейте ,аз вчера прокървих и ме приеха в болницата за задържане 😔 С бебчо всичко за сега е наред , на инжекции съм ,дано всичко мине без последствия ....
.

# 160
Здравейте ,аз вчера прокървих и ме приеха в болницата за задържане 😔 С бебчо всичко за сега е наред , на инжекции съм ,дано всичко мине без последствия ....
.

Стискам палци бързо да минат тези неразположения и всичко да бъде наред.

# 161
.
В коя седмица сте?
Стискам палци!

# 162
.
[/quote

Стискаме палци всичко да е наред и скоро тревогите да са само спомен !

# 163
Здравейте, момичета😊
Радвам се, че открих тази група и ще имаме възможност да споделяме тук.
Записвам се и аз, 35г. днес беше първият ми преглед
5 г.с + 5 дни. Видя се сакче и ембрион, след две седмици отново преглед. По изчисления на калкулатора би трябвало на 26.10 да е термина. Засега нямам някакви специфични промени или състояния, понякога ми се завива свят, малко гадене от миризми и понякога имам болки ниско в корема, явно е в реда не нещата.
Честито на всички 🎊❤ и да ни е леко!

# 164
Аз се бях насочила към нея, но в послествие реших при друг. Иначе съм и била пациентка няколко години и имам много хубави впечатления от нея.
Има ли конкретна причина за избора на друг АГ ,или посто така?
Извинявам се че така разпитвам но понеже аз съм се насочила към нея и имам записан час на с Март и затова

Общи условия

Активация на акаунт