💙🩷Мами с термин октомври 2025 🤰👼

• 30 578
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
  • Благоевград
И аз от два дни, но при мен е от схващане на мускулите на врата. Помага ми леко разтриване на врата, но не винаги. До сега само течен аналгин ми помагаше, но в случая няма как да пия и ще се мъчим.

# 481
Мен и стомахът не спира да ме мъчи. Даже и водата ме дразни, а наближавам четвърти месец. Едни силни гатсритни болки в слънчевия сплит, че и нагоре по костите, каквото и колкото и да ям все боли. Направо е някакъв ужас.

# 482
Аз гледам, че тези два-три дни съм раздвижила с 1 кг нагоре, но си ме мъчи запек и е страшно, та не знам килограмите от бременността ли са или от запека 😁
[/quot

И аз съм със запек Grinning Ям грозде, кивита, круши...

# 483
  • Благоевград
Аз гледам, че тези два-три дни съм раздвижила с 1 кг нагоре, но си ме мъчи запек и е страшно, та не знам килограмите от бременността ли са или от запека 😁
[/quot

Не ми помага нищо, както ли не пробвах и не става. Разчитам на сироп, но много ми подува червата.

# 484
[/quot

Не ми помага нищо, както ли не пробвах и не става. Разчитам на сироп, но много ми подува червата.

Какъв сироп използваш?

# 485
[/quot

И при мен го има този проблем, пия Омнибиотик панда, много вода, ям сушени сливи/ пия вода от накиснати сушени сливи, пия понякога и топла вода с разтворена лъжица мед, също ям кивита и май частично поовладях ситуацията.

# 486
  • Благоевград
Пия Лактулоза, обаче нещо не ми харесва. Върши работа, но след него ми се подуват много червата и е ад.
Мислех за Омнибиотик Панда, но не бях сигурна от кога може да се започне прием.
Плодовете при мен вдигат много захарта, а съм с наченки на гестационен диабет и с тях много ама много внимавам.
Днес обядвах салата и една малка пирожка, за десерт половин банан и парче ябълка и лъжица лешников тахан и кръвната захар 3 часа след това хранене беше 6.7, а ако е от венозна кръв сигурно щеше да е повече. Притесних се, трябва да съм по-внимателна, че пак ще ме сложат на инсулин.
Не знам вие как сте, но мен всеки ден нещо ме боли 😁 един ден корема, друг ден главата, трети ден дисковата херния. Сутрин като стана и се моля днес нищо да не ме боли.
И още нещо- взех 4 мазила на Палмърс против стрии, леле ми това много силно мирише и изобщо не ми понася аромата. Пробвах олиото - мирише, пробвах маслото, също. Онази вечер тъкмо се намазах и нямаше 2 минути влязох в банята да се къпя и търкам, че чак ми стана лошо от аромата. Аз по принцип си имам проблем с аромати заради един мутирал ген, ама сега направо ми прилоша. Та се чудя да се мъча ли с тях или да поръчвам нещо друго. Ако имате опит с кремове и лосиони без аромат, давайте идеи.

# 487
Здравейте,
аз съм нова в темата, записвам се с неточно изчислен термин и последен цикъл на 06.01.2025г. Имам момченце, което на 14.05 ще направи 4ри годинки. Имахме майска грипа за 2021г и се сдобих с много приятелки, надявам се и тук намеря такива Simple Smile. През май 2024г имам несполучлива бременност и така нареченото кухо яйце. Влизам в тази бременност с повечко страхове, но се надявам да бъде успешна и да гушна здраво бебе. Успех на всичи
   Бог да е с теб!Всичко да е наред!

# 488
signora_tina, пробвай Палмърс като мине първи триместър. Относно крем без аромати CeraVe имат хидратиращ крем и лосион. Крема е по-мазен и тежък, а лосиона по-лек.

# 489
Тези които, са около 9г. имате ли вече коремче.

# 490
Аз имам коремче, но съм в 10 гс и 6 дни вече,пък и имам останало от предишната бременност 😃

# 491
Аз също имам, някъде може би от 9 седмица, сега съм в 11. Макар че дрехите ми отесняха още в 6-7 😀
Направо не знам как ще опазя тайната, аз съм си на принципа “щастието обича тишината” и ми се иска възможно най-късно да се разбере в работата (държавна институция-клюкарник). Чудя се дали с някакви широки рокли ще мога да закрепя положението поне докъм 16-17 седмица 🤯

# 492
  • Благоевград
zoya, благодаря! Ще го погледна.

На мен ми личи основно в лицето. Иначе тук там по някой Клин от периода, в който бях 73 кг ми става. Другите панталони не. Имах едни ластични, които ми бяха широки, и те ме стискаха онзи ден. Бельото също започна да ме стиска и трябва да си взема по-широки с ниска талия. Поръчах си от Шийн някакви клинове, то пък всичко широко, плувам в тях. Пуснах ги на сушилня и се събраха 😁😁😁 Та сега имам поне един клин и дънки за бременни. Чакам да пуснат в лидъл, много са им хубави. В нашия град нямаме особено голям избор на дрехи за бременни, само H&M и Waikiki, но нали трябва да лежа и няма как да избирам лично, та разчитам на Интернет пазаруване.
А за работата - колежките мислят, че правя инвитро в Турция и никоя от тях не ми звъни. Бях болничен 1 месец, сега съм 2 седмици отпуска, после пак ще взема болничен. Само счетоводителката знае диагнозата, помолила съм предвид рисковата бременност да запази мълчание. Знае, че октомври имах аборт, сестра й също много е преживяла е се надявам да е човек и да си мълчи.
Аз също работя в държавна институция, там ако кихнеш и са те разбрали и на трите етажа. В крайна сметка това е личен живот и на никой не му влиза в работата. Работих с една жена няколко месеца и не съм разбрала, че е бременна. Разбрах накрая преди да излезе в 45 дневния, защото я видях с корем. Възхитих се как е успяла да запази тайната. Другите колежки са знаели, но мен не ме вълнува личния живот на хората и не е стигнало до мен като информация.

# 493
Момичета, не се мъчете с този запек. Временно е, но може да раздразни матката това напрежение, затова може и свещички Ева Кю да ползвате. Те са за бременни и действат много леко, нищо общо с Бизакодила. Няма привикване.

За дрехите - аз втора бременност съм с клинове на H&M и за мен са страхотни. Не стават на топчета, много приятен памук са, стават за всяка част на бременността. Дори сега с малък корем пак са ми ок, въпреки че съм ги носила и с бебе 4 кг в корема ми. Аз съм ги купувала от втори употреби тях. Впрочем имам и дънки на h&m за бременни, пак от втори употреби, и тях много си ги обичам.
H&M имат и бельо за бременни. С миналата бременност си бях взела 5 чифта боксерки и сега пак ги извадих. Те вече не са от втората де Joy

Аз искам да се похваля, че при мен се реши по много елегантен начин историята с работата ми. Като ми свърши болничният, ще продължа да работя, но от вкъщи. Идеален вариант ми е това. Само детето да е здраво, че с дете на 2 г. вкъщи не се работи лесно.

# 494
На мен също започна леко да ми личи коремът, а съм 10 г.с., но аз и преди това имах коремче. Ще се наложи да скоро да си купувам дънки и панталони, тъй като моите започнаха да ме стягат.

Общи условия

Активация на акаунт