Лекарят и методът може да са супер, но финансово центърът се оправлява от друга персона, която е фокусирана върху печалбата. Факт е, че цените са 4 пъти завишени спрямо това, което бяха. Доколкото ми е известно, методът не се практикува на друго място в България и в това е проблемът... отделно, поради същото имаме случай на класическа спекулация разчитаща на монопол.

Здравейте, някой правил ли е фемифлор биопсия при Сигридов и последващо лечение? Винаги ли ви излиза "нещо" за лекуване? Правила съм изследването преди години, като така и не разбрах къде се изпраща за анализ, но като видях новите цени на промивките - 180 лв с антибиотик и 120 лв с лактобацили се замислям дали изобщо там да си правя фемифлора. Преди години промивките бяха 50 лв с антибиотик и 40 лв лактобацили. Обяснявам си новите цени единствено като спекулация с човешките проблеми... Sad

Чисто приятелски съвет - ако човек вече подхожда с толкова съмнения и усещането, че всичко е „спекулация“, най-вероятно няма да му е комфортно и няма да се довери на това лечение. А без доверие към метода и лекаря, трудно може да се извлече реална полза. Все пак има достатъчно други специалисти и клиники, от които да изберете този, при когото ще се чувствате спокойна. Според мен е по-добре да отидете там, където усещате, че подходът и ценностите ви съвпадат. Така и лечението има по-голям шанс да е успешно.