Д-р Иван Сигридов - Тема 9

• 5 099
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Лекарят и методът може да са супер, но финансово центърът се оправлява от друга персона, която е фокусирана върху печалбата. Факт е, че цените са 4 пъти завишени спрямо това, което бяха. Доколкото ми е известно, методът не се практикува на друго място в България и в това е проблемът... отделно, поради същото имаме случай на класическа спекулация разчитаща на монопол.

Здравейте, някой правил ли е фемифлор биопсия при Сигридов и последващо лечение? Винаги ли ви излиза "нещо" за лекуване? Правила съм изследването преди години, като така и не разбрах къде се изпраща за анализ, но като видях новите цени на промивките - 180 лв с антибиотик и 120 лв с лактобацили се замислям дали изобщо там да си правя фемифлора. Преди години промивките бяха 50 лв с антибиотик и 40 лв лактобацили. Обяснявам си новите цени единствено като спекулация с човешките проблеми... Sad

Чисто приятелски съвет - ако човек вече подхожда с толкова съмнения и усещането, че всичко е „спекулация“, най-вероятно няма да му е комфортно и няма да се довери на това лечение. А без доверие към метода и лекаря, трудно може да се извлече реална полза. Все пак има достатъчно други специалисти и клиники, от които да изберете този, при когото ще се чувствате спокойна. Според мен е по-добре да отидете там, където усещате, че подходът и ценностите ви съвпадат. Така и лечението има по-голям шанс да е успешно.

# 46
  • София
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата, но да попитам за съвет 🙏 След 4 ин-витро опита съм, без успех, имам още малко ембриончета останали от последната стимулация, работата е зле, имам и мисед 2020 г., кухо яйце след това и така....😭
Последните месеци реших най-накрая и аз да опитам да мина на преглед при д-р Сигридов, е, днес уж за пореден път е първо число на месеца, заявката за небременни пациентки е отдавна затворена...🤯🤯 В колко сутринта да стана идния месец, че да я попълня най-накрая тая пуста заявка, която съм наясно, че не ми гарантира въобще преглед в близко бъдеще?? Вече ми се реве яко, отчаяна съм и толкова много се надявах поне заявката да пусна днес....уви!! Моля ви кажете ми как се уредихте вие за час, защото аз явно съм най-големия лузър на света....🙏 Благодаря предварително! 🍀

# 47
  • София
а защо не опитате при др Калчев или др Ковачев. При Калчев знам че също доста се чака, при Ковачев е месец за месец графика и може да успеете скоро да се вмъкнете

# 48
  • София
а защо не опитате при др Калчев или др Ковачев. При Калчев знам че също доста се чака, при Ковачев е месец за месец графика и може да успеете скоро да се вмъкнете
При Калчев се чака,  но доста често се обаждат и по-рано да изместят часът.
И аз смятам, че д-р Калчев и Ковачев са доста добър вариант.

# 49
Аз моя час го записах към 9 часа.

# 50
Жената иска да попълни анкета за небременни, не да записва час. За небременни не дават часове от регистратурата.

Аз също препоръчвам Калчев или Ковачев

# 51
Жената иска да попълни анкета за небременни, не да записва час. За небременни не дават часове от регистратурата.

Аз също препоръчвам Калчев или Ковачев
Не съм се изразила правилно. Попълних формата в 9 часа.

# 52
Лекарят и методът може да са супер, но финансово центърът се оправлява от друга персона, която е фокусирана върху печалбата. Факт е, че цените са 4 пъти завишени спрямо това, което бяха. Доколкото ми е известно, методът не се практикува на друго място в България и в това е проблемът... отделно, поради същото имаме случай на класическа спекулация разчитаща на монопол.

Здравейте, някой правил ли е фемифлор биопсия при Сигридов и последващо лечение? Винаги ли ви излиза "нещо" за лекуване? Правила съм изследването преди години, като така и не разбрах къде се изпраща за анализ, но като видях новите цени на промивките - 180 лв с антибиотик и 120 лв с лактобацили се замислям дали изобщо там да си правя фемифлора. Преди години промивките бяха 50 лв с антибиотик и 40 лв лактобацили. Обяснявам си новите цени единствено като спекулация с човешките проблеми... Sad

Чисто приятелски съвет - ако човек вече подхожда с толкова съмнения и усещането, че всичко е „спекулация“, най-вероятно няма да му е комфортно и няма да се довери на това лечение. А без доверие към метода и лекаря, трудно може да се извлече реална полза. Все пак има достатъчно други специалисти и клиники, от които да изберете този, при когото ще се чувствате спокойна. Според мен е по-добре да отидете там, където усещате, че подходът и ценностите ви съвпадат. Така и лечението има по-голям шанс да е успешно.
Да ви споделя, имаме 10 години неуспех с половинката ми, една извънматочна, един мисед и накрая след 3 инвитро в Турция - кухо яйце третия и последен път. Платили сме 30 000 лв. В Турция и видяхме не професионалното отношение на лекарите в "AmericanHospital" цяло чудо е, че съм останала жива защото поради здравословния ми профил и предозиране с естрогени е можело да се получи образуване на тромб. Да ви кажа с удоволствие плащам сумите в МЦ Д-р Сигридов и здравословно вече се чувствам много по - добре.  Сигурна съм, че стойността на апаратурата не е малка а тя е необходимо да се покрива.

# 53
Здравейте. Знаете ли какво е мнението на доктора за поставяне на противогрипна ваксина в 9ти месец на бременността? Нямам вече планирани прегледи при него и не знам как да се допитам. А имам желание да си поставя ваксината

# 54
Здравейте. Знаете ли какво е мнението на доктора за поставяне на противогрипна ваксина в 9ти месец на бременността? Нямам вече планирани прегледи при него и не знам как да се допитам. А имам желание да си поставя ваксината
Здравейте! Когато бях бременна в 3-4ти месец имах желание да си поставя противогрипна ваксина. Отговорът на доктора беше, че няма достатъчно данни, които да доказват, че е безопасно за бебето и аз не си поставих. Да уточня, че това беше преди няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт