Мнение/връзка

• 4 526
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
Потвърждавам от опит едно от горните мнения, че си има мъже, които не стават за тая работа. Имах едно гадже, което иронично беше голям мераклия, но като започнем същината се държеше като почти неопитен. Не се съобразяваше с моите желания, не ме изчакваше да стигна кулминацията, не беше нито нежен, нито разгорещен, абе просто си беше некадърен. И от приятелки съм чувала за тази порода. Според мен секса е твърде съществена част от връзката, за да се пренебрегва такова разминаване. В много двойки дори след страхотен сексуален живот в началото после настъпва скука и си писват, а вие никога не сте имали пик... Щом пишеш тук според мен и ти самата знаеш какво трябва да направиш, но незнайно защо ти трябва потвърждение... Ти си тази, която е в нещастна връзка, не ние. Колкото и да е свестен по другите параграфи, не го описваш чак като незаменим. Живота е кратък, авторка, живей го с удоволствие.

# 16
Разлика в либидото. Не, че не се живее и така, но ако не чакаш само на него. По принцип няма много смисъл ако си млада. Аз вече свикнах с годините.

# 17
Е то това ако не е топ,за кво ти е ... Rolling Eyes
Не може - не става - ба бай

# 18
  • Paris, France
И двамата сте си нормални. Повечето млади, работещи и двамата двойки правят секс колкото вас, долу горе. Пишеш няколко пъти, което аз разбирам като поне 2 и не е ненормално.

Вие не сте съвместими полово и щом системно не си доволна е добре да осъзнаеш, че той няма да се промени в посока повече секс.

Аз не бих се пънала да иницирам секс и да се чудя как да го разнообразявам, но съм пасивна и с не особено високо либидо след 20г възраст. Когато някой мъж не ми хареса в леглото, късам и се срещам с други.

Успех и щастие ви желая.

# 19
Абе и да се пъне промяна няма. Вярно е, че с възрастта мерака намаля още повече.

# 20
А дали е възможно да си тази, която го "вади" от много драматична раздяла с голяма любов? Т.е. да си компромис!

# 21
А дали е възможно да си тази, която го "вади" от много драматична раздяла с голяма любов? Т.е. да си компромис!
Хммммм за това дори не се бях замисляла, но на думи/действия изглежда много влюбен и всеотдаен в тази връзка, говори за бъдеще и т.н. 🤔

Просто не ми се е случвало до сега подобно нещо, във всяко отношение да си пасвам с един човек, но не и в леглото и не мога да преценя възможно ли е да се направи компромис с такова нещо, временно явление ли е или аз бъркам някъде. Осъзнавам и че решението е изцяло моя отговорност, просто реших да се посъветвам с хора на които им се е случвало подобно нещо.
Много благодаря на всички за отговорите и отделеното време! ❤

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 22:49 от Тъга

# 22
  • Бургас
Той си ти го е казал - не е чак толкова сексуален. Така или иначе по някое време сексът изгубва значението, което е имал в началото. След години брак важните неща, които карат хората да се чувстват интимни, обичащи и обичани са други. Сексът пак го има, но не е номер едно да се прави. А може и да е вълнуващ, но не с брачния партньор.
Ако тези неща те устройват и ти е добре с тоя човек - не си прекъсвай хубавите отношения. Така или иначе страстта трае три години.
Освен това ти си говорила с него. Ама за секса не се говори. Какво му говори? "ти защо не ме изчакваш, искаш ли това и това, харесва ли ти онова?". Стига де! С твоите действия ще достигнеш до решенията.

# 23
  • София
Драматичната любов си е обрала крушите, кат секса е станал веднъж в месеца.

Като се подмамиш за общото бъдеще и като ти втълпи, че секса не е най- важното, ще се докараш до хистерия за няма нищо.

# 24
  • над кукувичето гнездо

Просто не ми се е случвало до сега подобно нещо, във всяко отношение да си пасвам с един човек, но не и в леглото и не мога да преценя възможно ли е да се направи компромис с такова нещо, временно явление ли е или аз бъркам някъде.

Твърде по-вероятно е да не е временно явление. А и сигурно ще става по-зле. Не подценявайте този компромис, защото е възможно след време доста да съжалите за невъзвръщаеми ресурси, като изгубено време, похабени емоции, занижено усещане за женственост и себеоценка. А ако дойдат и деца, ипотеки и други общи грижи, кашата може да е пълна, освен ако не сте готова да си прекарвате времето като съквартиранти, или по-зле.
Приятен мъж, но без ищах е нещо, като мохито без ром, примерно - сладичко е, ама не ти замайва главата, а само те залъгва. Пък, този мъж без ищах към вас може да се окаже атлет с друга жена. Което не значи, че във вас има проблем, а по-скоро в степента на привличане и съвместимостта. И би било много неловко, ако някой ден разберете, че сте вложили време и грижи към някого, който също е направил компромис по тази линия, за да ви задържи като партньор с други позитиви във връзката. Wink Но, искрено се надявам, че вие си знаете човека и не би имало други изненади, ако решите да продължите с него. (Защото има мъже, склонни да влизат в какви ли нроли, само за да се осигурят със сгодна жена, която да обгрижва тях и бъдещите им деца. Като лъсне истината, става страшно.) Дано да греша и, ако това е любовта на живота ви, да се пооправят нещата, което може и да може да стане с много искрена, но деликатна комуникация. Не знам колко навътре сте във връзката, за да говрите за хормонални изследвания, по-здравословен начин на живот, консултация със сексолог и пр., по-скоро за нещата, които всеки от вас иска във връзката, интимността, живота и т.н.
Възможно е наистина от много работа да няма сили, но, примерно, за миене на чинии, пък помирише ли жена, да е готов за действие. Ако млад мъж няма ищах, или не умее да види по-далеч от неговото си стърчило, по-вероятно е да го мързи да се занимава. Ако се чувствате така, сякаш се жертвате в името на... любовта, връзката, избраника, удобството, какво ще кажат хората и пр., по-добре преосмислете линията на действие. С партньора ви трябва да ви е по-добре, отколкото, ако сте без него.

# 25
  • София
Щом не си асексуална какво изобщо правиш с този човек? Описаното звучи отвратително, честно казано.

# 26
  • Варна
На колко години сте двамата?

# 27
При положение, че сте заедно от няколко месеца и секса не е уау, не знам как това ще се промени. И не, това не е някакво временно явление. Няма как да се напасвате няколко месеца. Просто трябва да прецениш за себе си, дали можеш да направиш компромис точно с това, макар че насила хубост не става.

Относно работата на две места, според мен не е оправдание за несполуките в секса и не знам, защо въобще се споменава. Един мъж, колкото и да е изморен винаги трябва да желае жената до себе, още повече в началото на връзката.

# 28
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Хммммм за това дори не се бях замисляла, но на думи/действия изглежда много влюбен и всеотдаен в тази връзка, говори за бъдеще и т.н. 🤔

Просто не ми се е случвало до сега подобно нещо,
Скрит текст:
във всяко отношение да си пасвам с един човек, но не и в леглото и не мога да преценя възможно ли е да се направи компромис с такова нещо, временно явление ли е или аз бъркам някъде. Осъзнавам и че решението е изцяло моя отговорност, просто реших да се посъветвам с хора на които им се е случвало подобно нещо.
Много благодаря на всички за отговорите и отделеното време! ❤

Остаряваш. Свиквай.

# 29
Отмятащите понякога си имат други вкусове и затова карат по бързата, ако човека си е по-малко сексуален по-скоро би си търсил причини да не правите често. Поогледай се повече в отношенията ви и миналото му и вероятно ще разбереш каква е причината.

Общи условия

Активация на акаунт