Мнение/връзка

• 4 515
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
След като сексът не те удовлетворява, ти си прецени дали да правиш компромис. Наистина е жалко, особено, ако до сега си попадала все на някакви мъже, с които в повечето други неща не сте си пасвали.
Не виждам да имаш много варианти: или късаш с този и търсиш някой пасващ ти, но да е и с поне твоята сексуалност, или търсиш "лек" за удовлетворяването ти по друг начин. Нали знаеш, играчки. Нямам предвид втори мъж, който да поеме тази част от задачите. Wink

# 31
След като сега това не те удволетворява с времето или ще се примириш или ще истерясваш. Да останеш във връзка с човек, с мисълта, че ще имаш любовници да запълват липси е грозно и знам, че не си се и замиляла за подобен вариант.
С този човек ще живееш все едно си с брат. Ще се разбирате, ще сте билзки, ще се обичате, но няма да има страст и секс и похот. Няма да се карате, ще градите добре материалния живот и ще сте добри приятели. Дори и деца ще имате. После секса тотално ще замре и ако за теб това е ок - не е проблем. Но ми се струва, че няма да си съгласна с това. А той толкова може.

Все пак свестни мъже не се намират често и не те съветвам да се хвърляш в раздяла от раз ако си млада и не бързаш за брак и деца. Ако двойката създаде рутина и не прави компромиси да прескача секс датите. Ако съвсем умишлено се уговаряте за нещо по-различно. Ако си изискаш оргазмите и задоволяването. Ще са приемливи нещата! Но само ако можеш да приемеш, че тоя "керван" все ти ще хо юркаш и караш напред.

# 32
  • над кукувичето гнездо
Абре, както и да го въртим, събира се неприязън, трупа се недоволство, което може да избие я на проблеми с нервната система, я зависимост някоя, я на някое сериозно заболяване. Да знаеш, че си нежелан и си само отметка в календара е много унизително. А евентуалните деца може да станат жертва на натрупаното недоволство, защото с партньорът нали всичко друго е разбирателство, цветя, рози и кюфтета. То, ако ще са като братчета, по-добре някоя приятелка да си викне за съжителство, поне няма да се дразни, че си ляга недоволна всяка вечер до !мъж.

# 33
И аз в общия хор - човекът те обгрижва финансово и очаква в замяна да го обгрижваш сексуално по неговите желания, без ти да имаш претенции. Съгласна ли си? Май не.

Поискай (секс) и ще ти се даде от този или от друг мъж. Но първо пробвай с този.
Искай, казвай желанията си, не чакай той да се сети. Като иска орално, казваш ОК, но първо ти на мен. Или първо кекс за теб, после флейта за него.
Ако има проблем, предложи му да отидете на лекар.
И ако след всичко това, нещата не се променят към добро - ами вече са ти писали - или се примиряваш, или търсиш друг.
Успех.

# 34
  • Обран бостан ;)
Ако има проблем, предложи му да отидете на лекар.
И ако след всичко това, нещата не се променят към добро - ами вече са ти писали - или се примиряваш, или търсиш друг.
Успех.

Или си намира и тя две работи, а ? К'о ше каете ?

# 35
Щом сега индикираш проблем, то с времето няма да става по- добре.
Намери си човек, който ще ти отговаря на страстта.

единственият съвет, който си струва да послушаш
всичко друго ще бъде мъка за теб, вероятно и за него
Абсолютно съгласна.
Аз направих компромис с такова начало на връзка и после съжалявах.
До края не се постара в нищо, остана си без разнообразие и "да го отметнем", ама го отмятахме с 1-0 за него.

:/

# 36
Не си пасвате. Може и 5 работи да има, един път да правите секс обаче да си пасвате и да ти е хубаво. След не е така, значи не е твоя човек.

# 37
Тва с двете работи не го вярвам като причина, сега верно хората са различни, обаче на мен тежкото натоварване не ми се е отразявало. Не и дългосрочно, освен моментно и рядко. Човекът си е слабо сексуален, има ниска потребност, а с времето и възрастта хептен ще се отпусне и секса ще се разреди още повече. Скептичен съм към такива отношение, с времето се стига до непоносимост, сексуалната съвместимост е ключова за успешна и трайна връзка

# 38
  • София
Тва с двете работи не го вярвам като причина, сега верно хората са различни, обаче на мен тежкото натоварване не ми се е отразявало. Не и дългосрочно, освен моментно и рядко. Човекът си е слабо сексуален, има ниска потребност, а с времето и възрастта хептен ще се отпусне и секса ще се разреди още повече. Скептичен съм към такива отношение, с времето се стига до непоносимост, сексуалната съвместимост е ключова за успешна и трайна връзка
То от обясненията не личи ниска потребност, а липса на интерес към потребностите на авторката. Те си правят секс през ден, но за задоволяването на неговите потребности, нея кучета я яли.

# 39
Сигурно държи 2 минути най вероятно, което е все тая

# 40
Просто не ми се е случвало до сега подобно нещо, във всяко отношение да си пасвам с един човек, но не и в леглото и не мога да преценя възможно ли е да се направи компромис с такова нещо, временно явление ли е или аз бъркам някъде.
Ми човекът явно знае, че не става и компенсира с отношение. Поне засега де.

Само ще кажа, че не...оправена не е яко да живееш. Тялото (и душата) си иска своето. Сега може да не е голяма работа, щото „много си пасваме във всичко друго“, ама помислете за след няколко години кофти секс, това само ще ви натоварва повече, особено като сложим и битовизмите и другите дребни неща, които непременно изплуват в течение на задълбочаване на отношенията. Още повече че той човекът мерак си има явно, просто постъпва егоистично спрямо вас. Друг е проблемът тука, не липсата на секс. Аз си държа на оргазмите, за вас не знам.

# 41
Скрит текст:
Тва с двете работи не го вярвам като причина, сега верно хората са различни, обаче на мен тежкото натоварване не ми се е отразявало. Не и дългосрочно, освен моментно и рядко.
Човекът си е слабо сексуален, има ниска потребност, а с времето и възрастта хептен ще се отпусне и секса ще се разреди още повече.
Скрит текст:
Скептичен съм към такива отношение, с времето се стига до непоносимост, сексуалната съвместимост е ключова за успешна и трайна връзка
Да, по-добре няма да стане, той сам го е признал, ама авторката се надява да се оправят нещата напред в бъдещето, когато тръпката си отиде и е още по-изморен.
 Освен това той всъщност има сили няколко пъти седмично, просто няма желание да го направи, както трябва.
Аз не бих се чувствала добре да мастурбират с мен всеки път, щото някой е уморен от половин година.

# 42
Не знам дали е до желание, ако на два такта впръсква и после спуска отвеса, с желание, без желание, не знам дали може да промени нещо

# 43
Нищо не е идеално в тоя свят. Всеки си избира компромисите.

# 44
Казал ти е в прав текст, че не е сексуален, а действията му показват, че не му пука особено за твоите нужди.
По-добре няма да става, но по-зле със сигурност ще бъде.
Прецени си дали можеш да направиш компромис с това. Аз не бих могла. Бих се отдръпнала сега, докато връзката не е напреднала и не съм инвестирала време и емоции.

Общи условия

Активация на акаунт