Ирини -успех на консултацията,чакаме вести

Банди -не се притеснявай за хапването и не бързай да заместваш хранене.Важното е да откриеш кое харесва бебка и доставя удоволствие и дали има алергия или реакция към някоя храна,а всичко постепенно ще си дойде на място.2месеца Арен опитва какво ли не и едва от седмица сам прояви желание да излапа голямо количесто месо със зеленчук така че се засити и на практика замести едното си млечно ядене.Децата ще се хранят добре и дори ще ги гоним с млякото по-нататък.Не се тревожи и не навсяка цена е нужно заменянето на хранене

телетъбискашата я въведох точно като тебе - във вечерното хранене в бутилката с АМ няколко лъжици каша и продължих така до преди 2 седмици.Когато включих бананова каша разбъркана с малко бананово плодово пюре и така вече Арен изяде една паничка с лъжица.Чистата оризова каша без глутен е безвкусна и трябва да се смеси с нещо.Ирини например го правеше с ябълков чай на хип.

Аз дадох бисквита на плазмон с глутен.Прие се супер и реакция няма вече 3 ти ден

Целувки и слънчев ден!
!Права си, че за всяко нещо си има време!Ника обожава тиква/по-нагоре бях писала и след няколко дена съм и приготвила тиква с пуйка за въвеждане на месцето/
!
!Каза също така, че е добре това, че сме я сложили в бънджи - било много добро упражнение за краката!Само че, на него трябва да е с обувки, които са укрепени над петичката/само споделям и се надявам да не предизвикам някой спор
, а това, че може малко да забавят прохождането, не е проблем - нямало непроходило дете
и ми е толкова странно/честно казано бях отвикнала и не ми липсваше изобщо
!Това е от нас!Целувки
Ние сме добре-ядем пюренца,и да ви кажа нямам оплаквания-няма нещо което да не харесва мойта лакомница! 

в 15ч пие мляко,а в 18.30ч яде каша или плодово пюре с 15гр каша втре-нещо като вид кисел-аз си го измислих пак по около 170/190 гр -вече яде всякаква каша само да е на МИЛУПА и да е без ГЛУЕН-него ще въдеда след 2 седмици по план,и вечерта пие 170мл АМ (към 22ч) и заспива до 8ч.Имам 2 заместени хранения (12ч и 18ч ).А и месо дадох-пуешко-не й хареса много,но ще свикне,скоро и пиле и зайче ще дам.

Гледам да спазвам някакви правила на захранване(ръководя се от планаза въвеждане на първата ни страничка ) Дори там въвеждат детски йогурти от 7-ми месец...Аз слагам и съвсем малко краве масло в пюретата от миналата седмица...

При което съпругът ми заяви, че няма да излизам без тях за повече от час, той не можел да я успокои и не можел да я слуша така да плаче и искала мен. Стана ми много болно и мъчно. Вече съм казвала, че мога да разчитам само на него, за да изляза за малко да се разсея. Нямаме налични баби, дядовци, лели или други приятели, на когото мога я оставя. Хем ми беше хубаво, че това е такава проява на привързаност от нейна страна, хем и се плаша. Как се справят вашите татковци с малките съкровища? Май само нашия е изключение.... Все пак и аз съм човек и имам нужда от време за себе си и то без тях 
Сдобихме се 2 якенца и 1 чифт дънки

!