На един дъх изчетох края на предишния епизод от нашия сериал и началото на новия...

Ирини - много свежо оформление. А твоя малък мъж, голям любовник е от малък. Не може да се оттърве от фенки

Venush - и при нас положението е същото. Период е, ще го израстнат. Спокойствие трябва от наша страна. мама като е спокойна и беб ще е

Lillka - съжалявам и аз за обрива.
дилИпилИ - и моята майка беше при мен близо 10 дни. Не ми помага много, поради здавословни проблеми, но ми беше /ни беше/ много приятно на нас трите

Доника - много ме натъжи с разказа...
Дано близките на починалата жена имат сили да преживеят загубата й, и да дадат на малкото бебче нужното му внимание и любов 
Пътешестващите - много ви се радвам
Нашия тати често е зает единия ден от уйкенда /освен 5те дни от работната седмица/ и мама и бебе най-много до Южния парк да стигнат / там вчера засякохме с Яни, Алексче и Дари/. Но...от сряда ще си вземе компенцасия /този път не, за да отиде на ски
/ и тръгваме по задачи - Изложбата на Леонардо, Стройко, че обзавеждаме новото си жилище /скоро и ние ще се присъединим към Борово-Бъкстон излизащите меми/.Много ми помага Алекс /мъжът ми/. Вечер се редуваме единия къпе, другия храни, а през почивните дни поема и нощното хранене, а понякога и следващото
че аз съм си поспалива и ако ме остави човек мога да преполовя деня, спейки Да ви споделя - от миналата седмица ходя на фитнес редовно! И на солариум, че... пролетта хей я на
Имам мускулна треска, но болката е една приятна
И на фризьор успях в Събота да отида, а тази седмица продължавам с козметик, масаж, естествено фитнес и солар
Благодарности на Ирини за което

какво още щях да пиша...
хайде по-късно пак, да не ви досадя 
Честито на месечинковците, празнуващи днес своята половин годинка! Да са живи и здрави и много палави

и безвкусна но на Неси и харесва.Ще карам много бавно.След нея ще направим почивка и ще почнем със зеленуковите пюренца.
Мисля че детето се влияе много от нашето състояние-когато сме тъжни,весели,болни,здрави,щастливи.Мислите ли че има връска.

, поема течността чрез чайчето на Хип - сега сме на малинка, харесва го, ароматен е много....
А навремето свалях тати с такива разни глезотиики:)