Irinii не съм го чела това, което се писала, но ако ме ориентираш къде да потърся ще ми бъде интересно
Иначе за протокола още не сме акали , но пък изпи към 50-60 мл сок ябълка и по- късно още толкова сък слива, а дано утре го прокара хехе как звучи
Ние изкарахме много хубав ден, ходихме на гости на една братовчедка в Лозен, тя е с близнаци калпазани на 1 год и се разхождахме на спокойствие и чест въздух.. много зареждащо, а след това купих тиквички и ги направих пълнени станаха мммммм да си оближеш пръстите.
На обяд Лаци яке мое пюре от тиквички, картоф и мааалко спанак и съм доволна , че изяде към 60-70 гр, май само тиква с картоф има желание да яде сямо бурканче и пита за още
Вода не ще ама смятам да настоявам вече повече , че както не ака хептен с тея пюрета, тая на Хипп как е ,става ли...
Ирини моля те дай линк към темата , за която спомена, ако я намериш де...Май ще лягаме , всички и без това вече спят, спокойна нощ и хубави сънища на всички и малките им съкровища...

Мъжка ръка му е трябвала на тва гърне
.
.
Такива парцали падаха,приказка бе6е !В БГ не съм виждала и с Мити се радвах много/и аз съм един де4ковец/.
, дори и на разходка сме с лигавник , че иначе 

!