Днес реших да въведа глутен-преди малко дадох на бебока зърнена каша с круши на Хипп-в бурканче.Изяде почти всичко.Дано го приеме добре.Ядем вече месце през ден-накупих сумати пюренца,като наблегнах на Гербер-май наистина са много вкусни-за бебето де.Досега опита пуешко и пилешко.Следват заешко и телешко.Педиатърката ми каза да въвеждам и жълтъка,но аз мисля да задържа малко.Една позната,живееща в Австрия ми каза че там чак към 2-рата год май им давали жълтък..
Статията на деннис ми попадна преди няколко дена(даже бях публикувала последната част във форума) и реших че няма да въвеждам прясно и кисело мляко преди 1 год.Не съм сигурна и за сиренето.
Изследвания ще направя в понеделник,надявам се да са добри,аз имам екстра хемоглобин-130,дано и бебеока е добре-доколкото зависи от мен.
При нас отвориха Фокс.Много сладки дрешки за бебенца има,веднага купих летни панталонки и ризка и 1 лятно гащеризонче.Пълно е с ризки-на раенца,квадратчета,страшно харесвам
Днес времето беше добро и се разходихме по главната,даже имаше слънце.
Пожелавам ви приятна ечер

Заспива само гушнат в мен, като го оставя в леглото започва да плаче, по 1 час се държим - вече не си чувствам ръцете и кръста
!
!
!
!!!

Още не съм ви изчела, но то е защото бързам да поздравя днешните минирожденници, а и вчерашните, на патерица.
.

Много висок този Ванюша

Абе стори ми се позната физиономия на снимките
, ако се получи грозна гледка, но много исках хола да е двуцветен.