Голяма трагедия ...
А сега и да ви честитя първата прическа

Голяма трагедия 

, много се радвам че си намерих такова и дааано да го хареса, че е полезно
/ После си поиграхме. Оставихме Спаси да обядва при баба си /където винаги си изкарва страхотно, защото баба му има цяла торба със забавление, песни, приказки, играчки и най-вече желание да му угажда/ Ние отидохме на кино /след като пропадна театъра тази вечер/ Гледахме филма "300". Майсторско изпълнена картина, традиционен епичен сценарий и много зоемки от Гладиатор, но заради факта, че бяхме заедно ни хареса. после взехме малчо и ходихме до къщата. Сега татко му ми прави фреш от цвекло и ябълки, а Спаси гризе ентусиазирано едно парче ябълка. Не можем да му се нарадваме на прическата.
Просто аз разсъждавам така и затова смятам да къпя Спаси всяка вечер - докато го къпем ние.
. Теди отказва да яде всичко . Чух се с педиатърката ни и решихме няколко дни да караме само на мляко , за да разберем дали проблемът е в жълтъка или е другаде . Храним се с големи паузи и какви ли не упражнения , мисля си че е трябвало да стана клоун
.. Слагам я в кошарата и я люлея и пея или я засмивам , за да си отвори устата . Детенце винаги е било от ящните и чак сега се питам , как се справят мамите , на които бебчетата не ядат много добре . Много е крива , пищи за най-малкото, опипвам за зъби- нямаме и не знам как ще я караме така и до кога , но по-ми е болно за нея , защото ако аз се уморявам психически , то тя живее с тази болка и мога да си предствая колко е гадно да те боли нещо постоянно ...
. Иначе и Теди се върти , но ние ползваме up and go гащички и така ми е по-лесно.
Вярно е, че така се създават навици, Ирини също е много права и т.н. и т.н.... но понякога така ме завърта вечерта, чееее... абе и аз ХОРА:) Иначе къпем ли се 
вече сме ок:)

и компа не е зает от постоянното вечерно присъствие на моя Митя, че излезе да се види с приятел.

Отметката ми беше за педиатъра на Деси.А за къпането - да, всеки си решава сам. Дори някои от нас да не къпят бебоците си всеки ден, то това не бива да е по причина,че ще ходят постоянно "пъпчасали". А Теди няма линещо, което да й е любимо - напр. тиква? може пък всек имомент да се покаже зъбче?!Дано бързо отмине каквото и да е, че само като си представя какво й е на Щастливка със злояд бебок Ичи...
и ние ще наблягаме на месцето, а днес се въоръжих и с домашни яйца и утре ще пробваме жълтък.
/ имали някой с подобен проблем, нека каже как се е справил/базел ето тел на мед. ценър където има денонощно педиатър/поне така казаха по тел/ 029530580 прегледа е 35 лв. а за пътя се плаща допълнително.За памперсите и ние водим борба , тъкмо я намажа с крем и тя се обърне, върна я а тя захапе краче, или пова да пълзи и щом я обърна почва да се сърди, впрочем ние напоследък доста се сърдим, за какво ли н ,че не достига играчка или че не мога да я гушна веднага/ проявяваме характер май/ а като и говаря със сериозен тон, гледа ококорено и почва да се смее, веселушка. А за къпането и ние се къпем всяка вечер , че и е такъв кеф и не искам да я лишавам от удоволствие още/ макарче и аз понякога много искам да пропускаме ама...засега :bath1.Исках да питам нещо за храненето, но не остана време и утре е ден !Честито на празнуващите бебоци да са живи и здрави и да радват родителите си!
. Лека нощ!!