Наздраве!

! Преди малко ставам от сладък сън. Сашето е поверен на топлите грижи на баба си и дядо си и след една по-неспокойна нощ си наваксах на сън.

. Облякохме се набързо, мъчих се да го събудя да яде, но уви-спи си човека и това е 
Да се види колко са му били големи ръчичките и краченцата на 6 месеца.

. Толкова горда и щастлива и развълнувана не съм била от раждането му. Крис се държа отлично, въпреки неопитния си кръстник(гаджето на сестра ми), хубаво че сестра ми му помагаше иначе сигурно щяхме 2 часа да стоим в черквата докато кръстникът му го съблече и облече, а как само го държеше все едно е от стъкло
. Крис гледаше учудено и плака съвсем малко докато беше голичък. Малко затруднихме попа когато трябваше да отреже от косичката която Крис почти няма. После се събрахме в един хубав рсторант и поляхме събитието. Крис поспа малко а после уважи гостите и получи много подаръци – дрешки, играчки, книжки, парички, страхотно златно кръстче(което смятам да осветим) и сребърна юбилейна монета, пъзел-килимче с букви и цифри. Всички бяха очаровани колко е кротък и общителен.
Определено няма да повторя

Моите мъже вече спят(мъжът ми ще кара майка ми прз ноща до София че утре в 7 и е полета) и аз се паркирам че беше тежък и изпълнен с много положителни емоции ден
.Някой дали има подобно оплакване?