Пролетни дръвчета пак цъфтят - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА здравички растат

• 11 926
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
По слу4ай половин годинката на Филип по4ерпката днес е от нас!

Наздраве!  Heart Eyes

# 271
Честит мини рожден ден на Филип!Да е жив и здрав и да слушка мама и татко!

Момичета,не съм писала,защото аз тъкмо се пооправих,но сега Мишето е болен Sad
Водихме го днес на доктор,има инфекция на гърлото,която слиза и надолу!До вчера нищо му нямаше,но през нощта започна жестока кашлица,сега сме си вкъщи и се лекуваме!За първи път е болен и аз се чувствам ужасно,докторът каза,че не е нищо страшно,но на мен ми се свива сърцето!Дано бързо да отмине Praynig

stesсъчувствам ти,бързо оправяне,дано всичко при вас е наред!
fibi4ka,взимай се в ръце и се оправяй,детенце има нужда от здрава майка! Hug
Отивам,че пак плаче.... Hug

# 272
Добро утро, момичета  Wink! Преди малко ставам от сладък сън. Сашето е поверен на топлите грижи на баба си и дядо си и след една по-неспокойна нощ си наваксах на сън.

Честит мини юбилей на Филип - Мария, благодаря за почерпката, Божидара на мама Авана и Андрей на мама Ева77! Да са живи и здрави и все така чаровни!

Стес, съжалявам, че така сте изстрадали с Ради, а на Фибичка и Мишето пожелавам бързо оздравяване!

Момичета, днес никакви ви няма! А на Марианка компютъра явно продължава да и създава главоболия вече ен-ти ден и ми липсват писанията й! Сещам се за една македонска реклама за дъвки "Джвакай и активирай се!" Хайде, милички, активирайте се!  Heart Eyes

# 273
  привет от нас с Арен!Имахме ужасно тежка нощ .Арен не искаше да се хоризонтира при никакви условия ,а му се спеше ,но повече искаше да е прав и да клюма,но не и да е в леглото.Легна изтощен към 23ч. и се започна със ставане през 30 мин. и сън от 5 сутринта до 7ч.Зъби ли го почнаха това детенце незнам,но съм ужасно изтощена
Всички които имат проблеми със здравенцето  съчувствам много и ви пожелавам бързо да се справите  Peace
Усмихнат ден ви желая ,защото времето е повече от прекрасно !
Честито на Анди,Филип и Божидара

# 274
Иринии - Изключително много ти благодаря за изчерпателната и подробна информация. Разбира се, че приемам всичко като съвет, а не като злонамереност. За думите на педиатърката ми, аз съм ги поукрасила по начина, по който съм я разбрала и  от това, което съм прочела.  Simple Smile
Нашият режим на хранене е горе-долу същият като изключим плодовото пюре сутринта. (Все пак сме и малко по-малки) Имаме само зеленчуково пюре на обяд и каша с плодово пюре вечерта.
А фреша кога го даваш - следобяд между кърменията ли?
Благодаря!

Някой слага ли някакви подправки в домашните пюрета - имам предвид копър. Виждам, че Ирини дава фреш от цвекло.

# 275
  • Sofia
Минавам за кратко, днес страхотен ден, малкия беше навън с баба си до преди малки. Много съм щастлива, че вече по- късно ще се стъмва.

При нас всичко е наред, но все още се буди по много пъти на нощ - даже вече не ги броя. И само в събота или неделя успявам да поспя - когато майка ми е налице за да и поверя бебето. А ако баткото не е отишъл при баба и дядо дори тогава не мога да си почина. Той държи да съм станала и да си играем, понеже слънцето е изгряло.

Аз пак пропуснах срещата, но точно тогава таткото се освободи и ходихме на Стройко. Но утре пак ще отскочим, че много неща не можахме да видим, а в момента ни е много полезно това изложение. Вече няма да се заричам, ами направо ще следя кога сте се разбрали и ще се появя изненадващо  Mr. Green

Стес, ужасно съжалявам да чуя, че сте се натровили. Дано вече нищо ви няма  и ще ти се обадя да се поразходим тази седмица  bouquet

Честито на Филип, да е здрав и късметлия   bouquet

# 276
Честита месечинка на Филип на МарияФ! Да бъде здрав и палав и все така чаровен  Hug

Мари-анка губиш се и ни липсваш  Hug

# 277
  • София
Привет и честит мини рожден ден на Филип  Gift
Днес си имаме нова играчка - една малка възглавница-цял ден я подритва и подмята...и като я изтърве се чуват неистови писъци. Поне се занимава с нещо де. Но цял ден ми отказва ядене - и цицка, и пюре и каша...Дано вечерта хапне нещо. Вчера беше толкова изморен милия, че заспа в коритото Joy. Облякохме се набързо, мъчих се да го събудя да яде, но уви-спи си човека и това е Simple Smile
Да ви се похваля-имаме си вече боядисан хол. Цветовете не се получиха същите, както и очаквах, но пък взеха да ми харесват.Чудя се дали е канцерогенен латекса и дали да не взема отпечатъци на Хриско newsm78 Да се види колко са му били големи ръчичките и краченцата на 6 месеца.
Хей болните, оздравявайте бързо, че времето за разходки се увеличи от днес...Което ме подсети-така си объркахме режима днес. Мисля дори да го изкъпя малко по-късно( или на време по старото време)
За сега това е Simple Smile

# 278
Черпя ви за здравето на моето слънчице Андрей, което днес става на 1/2 годинка.

Честито на Божидара, Ана, Филип и Павел. Да растат много здравички, умнички и разумнички.
Ще пиша утре как сме, че днес мъника иска много внимание Hug

# 279
честит рожден ден на Анди и Филип - бъдете здрави, усмихнати и палави, малки сладурковци!   bouquet  bouquet  bouquet
какв още кажете за тази компилация от предложенията ви?
септемврийче с глас се смее, хапва с апетит и ака, а пък мама на PC-то трака

болни бебешори, оздравявайте бързо. Стискам палци!!!

деси, Спаси не пие фрешове и не смятам скоро да пропива. Аз пия фреш от цвекло, а на него му го варя и пасирам...

не мога да пиша повече сега

# 280
Ирини, хареса ми компилацията!

Доника, пробвай да вземеш отпечатъци на ръчичките и крачетата на Хриси с обикновени водни боички (много лесно се измиват) или си купи комплект за глинени отпечатъци от "Штъркел", който струва 20 лева. Аз съм направила и двата вида. Успех!

Лека и спокойна нощ на всички майки и бебоци от нас със Сашко!   bouquet

# 281
Здравейте,
Днес на обяд беше кръщенката на Крис, в една голяма черква в началото на Стария град в Пловдив. Беше страхотно!  Laughing Толкова се вълнувах че едва не се просълзих  Crazy . Толкова горда и щастлива и развълнувана не съм била от раждането му. Крис се държа отлично, въпреки неопитния си кръстник(гаджето на сестра ми), хубаво че сестра ми му помагаше иначе сигурно щяхме 2 часа да стоим в черквата докато кръстникът му го съблече и облече, а как само го държеше все едно е от стъкло hahaha. Крис гледаше учудено и плака съвсем малко докато беше голичък. Малко затруднихме попа когато трябваше да отреже от косичката която Крис почти няма. После се събрахме в един хубав рсторант и поляхме събитието. Крис поспа малко а после уважи гостите и получи много подаръци – дрешки, играчки, книжки, парички, страхотно златно кръстче(което смятам да осветим) и сребърна юбилейна монета, пъзел-килимче с букви и цифри. Всички бяха очаровани колко е кротък и общителен.
Мила84 мъжът ми не го е „страх”, но поскоро аз не му давам много да ми стиска гърдите защото тече кърма, много са ми отворени каналите.  Embarassed
steli-ssd, вчера дадох 60 гр. спанак със сметана на Хип и незнам дали от него но след 2 часа Крис повърна.  ooooh! Определено няма да повторя
Ирини, честита първа подстрижка, Спаси не мърдаше ли. Много свежарско предложение за заглавие и на мен ми харесва.  Peace
Desssy, браво за гърнето
Фибичка дано бързо се подобриш
На мен нещо от 1-2 седмици много често ми се вие свят и аз ще се взема в ръце и ще отида да ми пуснат едни изследвания
За памперсите – Крис от известно време спи обърнат на една страна и почти винаги е мокър от страни. Тези които ползват гащички – на коя фирма са и за какви килограми.
Стес, дано вече сте по-добре  Praynig
alexal, бързо да оздравявате  Praynig
Спокойна нощ  Hug Моите мъже вече спят(мъжът ми ще кара майка ми прз ноща до София че утре в 7 и е полета) и аз се паркирам че беше тежък и изпълнен с много положителни емоции ден

# 282
Здравейте
Искам да попитам мамите,които са спряли да кърмят-имам чувствителност в едната гърда от външната страна-при натиск,тя беше и по-млекодойна така да се каже,но си остана една болезненост при натиск в един участък..още не съм питала гинеколга,защото не съм отишлна профилактичен преглед на 6м. след раждането.Аз имах 3-4 пъти проблеми със запушени канали,но едва ли има връзка newsm78.Някой дали има подобно оплакване?

Аз днес съм много потисната,от новините научих че е загинал много добър приятел на баща ми-при пожар в клуб в Москва,много нелепо.Още немога да повярвам..уплаших се,човек незнае какво и къде го чака Cry

# 283
Привет супер мамчета и прекрасни бебчета!Много се радвам да ви "видя" в добро настроение. На тези,които не са в добро здраве,от сърце желая бързо и лесно да се оправят!!!!

Да се похваля: Хари в списание МАМА за април. На снимката с мацките са бебе Ива на Vilitra и Дария на teedy.Бебе Ива е публикувана и на съседната страница, долу в дясно. Пу, пу,готини септемврийки.

Ние утре сме на консултация, ваксина и изследвания. Тази нощ ще видя какво ще правя с колекторчето за урина. Педи каза  в 3.00 през нощта да го залепя на памперса.Мисля,обаче, че този модел, който купих няма да стане- той си се лепи на бебчо и не си представям да го оставя с найлон между краката.... ще видим.Късно се включвам, иначе щях да ви поискам съвет. Мисля да си го оставя голичък- с колектора, без памперс.
Въпросче: какво количество сутрешно плодово пюре и следобедна плодова каша давате? За сега давам следобедна каша(още не е плодова), а плодовите пюрета преди обяд ще почна след около седмица. Естествено увеличавам количество постепенно, но се  чудех след като се води "закуска"  какво би трябвало да е количеството.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 00:37 от Lulova

# 284
Привет в този късен час!

Калея – честито за почивката!

Мила84 – мисля, че кашата на Нестле с ориз и рожкови е много вкусна и е леко сладникава, а не е безвкусна, както казват за някои други оризови каши ( на нас тя ни е първата каша).

Денис – Арен е много бърз в събличането?
Деси – браво за пишкането в гърне!

Фибичка – дано бързо се справиш с този артрит!

Алексал – бързо и лесно оздравяване!

Лулова – аз Ема я дебнах сутринта да се изпишка в гърнето, не съм ползвала такива колектори.

Много се учудих, че толкова бързо изчетох всичко – изглежда вчера и днес малко сте писали – времето беше много хубаво и ние бяхме навън по 6-7 часа.

Да се похваля – от вчера имаме зъбче (може да е и от преди, но вчера го напипах), а днес вече драска и се усеща, когато ме захапе.

Лека нощ и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт