Любители на кучета - 149

• 21 259
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Стискаме палци и лапички за Кардю и ние го мислим ♥️

# 661
Снощи, заради силния дъжд, не можахме да излезем с Кас, но да си похваля момченцето - беше остискал, без да прави бели в къщи, макар че му бях оставила пелена. Е...пелената Мег я беше разкостила.
В момента навън вали... сняг, днес разходките също ще са интереси май.

# 662
  • София
Арчи позира:

# 663
Дейзи с новите дрешки. Свила е ушите, защото не знае какво е това върху нея. След няколко дни ще започнем разходките навън. 5-6 дни след трета ваксина добре ли е за първа разходка?

Иначе ушите са така

# 664
  • тук-там
Много е сладка! Аз изчаквах 2 седмици след ваксината.
Последна вечер с тримцата:

# 665
Мале сняг.... не искам сняг. Вече ми е пролетно.
Mila най-добре изчакай да минат 10-14 дни след ваксината. И ние нямаме търпение още, но до 20.03 поне няма да я пускам навън. За сега си я развеждаме навън само носейки се. Сутрин се вози в колата да закара бате и кака на училище и детска.

# 666
Много хубави тези тримата! Локи към кой от двамата има предпочитания?

# 667
  • тук-там
И към двамата, но спи с татко си:

# 668
  • Враца
Вачко , в Гърция на кръчма естествено:
(ще му изхвръкнат очите от лакомия)

Направи ми впечатление, гърците колко му се радват. Няма човек , млад , стар, жени, мъже, да го е подминал. Беше истинска звезда, Не знам защо. Говорят му , милват го и внимателни, в България директно се приближават и го вдигат, а той не обича. Но гърците внимателни, говорят му поне по няколко минути. Видим ли отдалече, някой да говори бебешки и да се усмихва - грък е. Българи има много, но не му обръщат внимание.

И в квартирата си се чувства у дома Simple Smile

# 669
Ех, този Вачи живот си живее.

# 670
  • Варна
Еееееееее, не издържах Simple Smile Толкова красота в последната страница!!!
Вачи е наша, българска гордост! Личи му, че има тренинг и богата банкетна култура, поведение и стойка! Как да не му говориш и да му се радваш! Добре ни отсрамва пред чужденците!

Локи е прелест, с тия петънца по муцунката... Достоен син на баща си и племенник на леля Мокка. И той доказва, че "българската" кръв подобрява гена!!! Heartpulse Италианската "булка" знае в кого да се влюби Smiley

Дейзи...шоколад, от скъпия Cookie, и още ще се покачва цената й!!!

Всички са страхотни!
Благодаря, че споделяте тези прекрасни муцунки! Flowers Bouquet

ПП Ние с Рая и Буря сме скарани и не си "говорим" - вчера се сбиха за една празна кофичка от кисело мляко. Цял ден бяха игнорирани и гледаха като натровени, но никой не ги погали. Отдавна не беше се случвало и наивно си мислех, че вече е в миналото, но.... Тая сутрин пак се скараха - Буря иска Рая да излезе от къщата, оная отвътре само приръмжава... чудо. Имат такива периоди и направо се отчайвам, че е така завинаги. Но все си мисля, че като навършат 3 години ще "изгладят ръбовете", да видим - не остана много Hands Pray
Дописвам: онова "малкото" като усети, че е сгафило, ама много и почва да се мазни на сестра си

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 13:55 от galenaa

# 671
  • Враца
Нещо се губи Vanne  и Зара. Защо?

# 672
Наистина Vanne липсва. Последно е била активна на 02.03., дано всичко е наред с тях.

# 673
  • Бургас
Ние се разлагаме из къщи. Работих на легло, диван, стол. Само се мъкна от стая, в стая и Ева с мен. Хърка като пор и аз от време на време пускам по една ръка да чешкам.  Като килим е миличката, но утре отива да бъде окастрена по - смело.

Всички кучовци са прекрасни. Вачо много важен Sunglasses

Добре дошли на всички бебоци!
Чета малко през редовете , но то от болести не остава време. Вече истински се надявам да се приключва. Малкия зарази мъжа и сега кашлят и двамата. Значи от средата на миналия месец не е спряло Sad

# 674
  • Бургас
vmarinska, може ли другия път да вземете мен вместо Вачи?
galenaa, нормално наместване на чакрите е това. Мерят си влиянието. Няма да се наранят, бъди спокойна.

Ние в дъжда пак си ходим по час и нещо. Имам гумени ботуши и непромокаем дъждобран от ловно-рибарския щанд на "Декатлон". Трябва да се снимам да видите какво чучело съм. Само дето ботушите ми направиха пришки...

Общи условия

Активация на акаунт