Резултати Бхс

• 2 119
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Галина Т.,всичко изглежда наред.
Благодаря ви 🫶🏻

# 16
Здравейте, вчера ми излезнаха резултатите от БХС, може ли помощ за разчитането им ? 😊😊😊

# 17
Здравейте, вчера ми излезнаха резултатите от БХС, може ли помощ за разчитането им ? 😊😊😊

Нухалната транслуценция (NT) от 1.15 мм при гестационна възраст от 12.5 седмици е в рамките на нормалните стойности. Обикновено за този период NT под 3 мм се счита за нормално и не показва повишен риск за хромозомни аномалии, като синдром на Даун, синдром на Едуардс или други.

Въз основа на предоставените данни, NT е под критичния лимит и в съчетание с останалите резултати от биохимичния скрининг, рискът изглежда нисък.

Ако все пак изпитвате тревога, консултацията с акушер-гинеколог или генетик би могла да ви даде допълнителна увереност.

# 18
Как са резултати те

# 19

Добри са.

# 20
Здравейте, може ли да ми помогне някой с разчитането на резултатите? Много се притесних

# 21
Здравейте, може ли да ми помогне някой с разчитането на резултатите? Много се притесних
Няма нищо притеснително.Гледа се комбинираният риск...а при теб е многооо нисък

# 22
Няма нищо притеснително.Гледа се комбинираният риск...а при теб е многооо нисък
Не можех да се ориентирам дали се гледа комбиниран или възрастов, за това се притеснявах. Хиляди благодарности!

# 23
Здравейте. Има ли нещо притеснително според вас?

# 24
Всичко изглежда наред.Гледа се комбинираният риск,който при вас е много нисък

# 25
Много благодаря 🙂

Всичко изглежда наред.Гледа се комбинираният риск,който при вас е много нисък

# 26

Здравейте, може ли вашето мнение за ретардацията най-вече, че ми се струва ниско на база останалите? Имам и пренатален тест, който е отрицателен. Благодаря!

# 27

Здравейте, може ли вашето мнение за ретардацията най-вече, че ми се струва ниско на база останалите? Имам и пренатален тест, който е отрицателен. Благодаря!

До колкото разбрах БХС е само статистика и щом на пренаталният тест имате отрицателен, не би трябвало да се притеснявате.

# 28
Пренаталният тест не дава оценка за това, което се пита. Информацията е само от БХС в случая, но продължава да е някаква прогнозна стойност.
Лекарят ще вземе необходимите мерки, Вие нищо не може да направите, освен да следвате неговите препоръки.

# 29
Здравейте вчера бях на първа фетална и днес ми излязоха резултатите от БХС, ще се чуя с АГ-то чак сряда, а не мога да чакам до тогава. Може ли помощ с разчитането им.

Общи условия

Активация на акаунт