Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 483
  • 265
  •   2
Отговори
# 135
Или поне да запазя психичното си състояние до някъде Joy

Абсолютно военен режим е и в къщи, вече 5 години. Няма не искам! Аз съм една и трябва да оцелея.

# 136
На 8 месеца са и при нас е така.
Една приятелка ми се смее, като започна да го приспивам на площадката - "Айде, дойде часа! Спи ви се, не ви се спи - ще спите!" Grinning

# 137
Моите са на 1.5 месеца и нямат никакъв режим Sad Най-обичат двамата едновременно да започнат да реват до засиняване и да се чудя кой по-напред да храня. Понякога ядат през 2-3часа, понякога през 4-5. Съвестно ми е ако някой спи да го будя и насила да ги храня. Та за сега сме свободен режим... Нямам спомен кога последно съм спала повече от час....

# 138
Ами съвета ми е да забравите за съвестта и да спасите психиката си. Има една приказка "Здрави родители, щастливи деца!"
Ако вие сте зле, изнервена, ненаспала се и т.н. и те ще са зле. Помислете и въведете режим. Да те са в периода с коликите, но тепърва предстоят зъби и други проблеми. Улеснете се максимално.

# 139
Абсолютно, изключително трудно е да се гледат две деца с еднакви нужди едновременно. За това колкото повече си улесняваме живота, толкова по-добре. А и децата с режим смея да твърдя са много по-спокойни и по-лесно приемат промени. Щадете се повече и мама е човек, не само мама.

# 140
Съгласна съм с това, че трябва железен режим. Аз така си пощадих психиката, но донякъде, защото пак викам постоянно след тях. Другите майки по площадките са на сладки приказки, докато аз бягам след едното в едната посока, после след другото.

# 141
Значи това крещенето в факт. И да ви кажа зависи си и от нас. Ако децата са оставени да си правят каквото искат, няма викове, ако им се обръща внимание е различно. Лошото е, че масово ги остават да се само развиват, а аз например правя забележки, обяснявам и от там децата се объркват, защото едни може да хвърлят пясък по главите на другите а моите не могат(например).

# 142
Оказа се, че количката и седалките не се събират в никоя кола Sad та в най скоро време ще трябва да мислим за по-голям автомобил, в който да събирам целия катун. Може ли да споделите марки, модели...как събирате багажа и децата?!
Вчера като висях половин ден на терасата с единия близнак (че рева цял ден), оглеждах колите по улицата и на пръв поглед си мисля, че комби или нещо като ван би свършило работата

# 143
Ние сме с VW passat, не е комби. Събираме маунтън бъги, 2 сгъваеми кошари, 2 сака с дрехи. Чанти с храна, които са зад моята седалка и тази на шофьорът.
Мъжът ми е много добър в тетриса, а аз в подреждането в сак, куфар. 😃

# 144
И ние сме с пасат, но комби. Но имаме три деца.
Събираме се.

# 145
  • Пловдив
Ние сме със седан засега. Количката съвсем нормално си влиза - монстър бейби. На дълъг път с много багаж не сме пробвали още. Мислим някой джип да си вземем за семейна кола.

# 146
Ние сме с близнаци на 2.9г
Хонда CRV , но от старите + багажник на тавана
Количка Монстър бейби събирахме.
С торби в багажника+ инструменти на ММ
На тавана в багажника сакове.
Аз се возих и возя все още отзад при тях.
На предната седалка още багаж.
Сега на дълго сме без количка ( аз я ползвам в града за предвижване ) , но с две колелета и две тротинетки 😂

# 147
Опел Вектра комби. Количка, едно легло, шезлонг и багажа на 5 човека. Ние имаме и кака.

# 148
Фолксваген Туран. Като бяха малки децата събирахме всичко необходимо за 2 бебета, количка, шезлонги, корито със стойка, абе каквото се сетите. С 2 столчета отзад и има място спокойно да седне трети човек при тях.

# 149
Пежо 5008. Имаме кака на 5, затова търсихме модел с място за 3 изофикс бази на 2 ред.
В багажника се събира baby monsters количката и остава някакво място. Имаме багажник thule за покрива от предната кола, изглежда, че ще започнем да го ползваме редовно.

Общи условия

Активация на акаунт