Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 350
  • 265
  •   1
Отговори
# 240
Будя, за да оцелея. Да, гадно е, но после мен ме правят на луда.
И моите са на 5. При заспиване си говорим. Не се разбрахме с книжките, докато чета задават 100000 въпроса по картинките, започват да се карат и край. Така че на тъмно в стаята на тишина.

# 241
  • Пловдив
Аз засега будя само ако се унесат преди нощното лягане. Но може би и аз ще почна да будя на дремките. Знаете какво се е случвало, предполагам - тъкмо едната най накрая заспи, другата се събуди. Признавам, че и яденето ми е трудно на пюрета и каши. Всичко става бом бок. Още сме на пюрета и ако хванат лъжицата, става мазало.

# 242
И аз задължително будех единия , ако още спи. С храната процедирах по същия начин и до ден днешен, вече са на почти 8г.

# 243
С буденето ми е интересно, ако едното е заспало лесно, а другото дълго време след него, то може да дойде време първото да се събуди. Тогава вдигате ли и второто? Ако е спало 15мин примерно?

Аз също искам да им поддържам еднакъв режим, доколкото ми позволят, защото не си представям как ще се справям иначе.

# 244
Ами максимум оставях да поспи 30-40 минути и будех. После много се разминават и настава Ад за родителите. Но това и сами ще го видите. При близнаците е проба-грешка и човек бързо се учи как да действа, за да е адекватен и да има малко време за себе си.
Да ви дам кураж, че с времето стават по-самостоятелни, заиграват се, но и да ви подготвя, че боя помежду им е много. Декември ще станат на 6, играят си, търсят се, но и се бият редовно. Съжалявам, че ще са заедно в първи клас, но нямам два варианта за свестни учители. От 5-ти ако аз съм оцеляла може и в две различни училища да отидат.

# 245
Да, будех го, давах му още малко и го събуждах. Така се напасват да спят заедно и да следват рутина. Сега вече единият като стане ходи да буди дргугият Simple Smile Наистина мислете и за себе си, защоото бебешкия период е цвете пред толдърския. Ама всичко минава де ... и идва друго Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Моите са на 8 месеца и вече се бият 😂 отиват да се скубят една друга, закачат се, взимат си бибите и съм сигурна, че ще има много бой за напред 😂

# 247
Момичета , кажете нещо ефикасно за сопол , от 19 август хванаха сопол , мина им за седмица и хванаха пак , не ходят на градина. Просто сополите се точат месеци, педиатърката иска да почваме антибиотични капки , но мен не ми се иска, всеки сопол се лекува с антибиотични капки , не става с първите , предписват се втори вид , докато мине. Микробиологията винаги е чиста. На 3години са.

# 248
Какъв е сопола? Дали не е някакъв вид алергия? При нас близначките, особено едната е алергична към всичко цъфтящо. В момента цъфти амброзията и тя е със сопол, надути очички и кожа постоянно.

# 249
Аз при първия секрет давам коризалия и почваме с противоалергичното. Ама честно казано, ако е градински сопол до 2ра група нямаше голямо спасение.

# 250
Правихме разширени изследвания за алергии , всичко излезе отрицателно, нито една алергия не откриха, но са с астма и пият противоалергичен сироп постоянно , не го спираме .  Сопола е на моменти жълт гъст и по често прозрачен.

Какъв е сопола? Дали не е някакъв вид алергия? При нас близначките, особено едната е алергична към всичко цъфтящо. В момента цъфти амброзията и тя е със сопол, надути очички и кожа постоянно.

# 251
Момичета,какви зимни чувалчета ползвате?
Ние сме с Mountain buggy duet и се чудя какви да взема.

# 252
Аз ползвах на Kikka boo. И ние бяхме с бъгито. В най-големите студове съм обличала децата с космонавти и си спинкаха в чувалчетата навън. Нещо подобно бяха:

# 253
Чували така и не ползвах, но моите първата зима бяха съвсем бебета и си караха с коша за новородено, а втората вече шъкаха и ми беше писнало да ги слагам и свалям постоянно, та си карахме с космонавта. Иначе и аз бях купила като горните чували, ама в др цвят. В тази връзка, тези на Лидл са страхотни, леки и топлещи Simple Smile

# 254
И аз имах на Кикабу чувалчета. По спомен те бяха най-тесни и най добре пасваха на Бъгито. Нямахме зимни кошчета, а децата са родени януари, та си ги ползвах от началото до последната им зима с количка.

Общи условия

Активация на акаунт