Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 350
  • 265
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Лизи, по същия начин е в асансьора на родителите ми. Ние сме почти всеки ден на гости на нашите и това ми беше причина количката да е тясна. Сгъвам и аз дръжката, а раницата я слагам пред мен. Докато в нашия блок имаме и метална решетка и не влиза с доста. Дори и единична количка не влиза в нашия асансьор.
Наскоро бяхме в един здравен център с децата с ужасен асансьор. Там също не влизаше количката. Слава богу, че бяхме още със зимните кошчета. Тях сложих на пода в асансьора, а количката вдигнах на ръце и така пътувахме(бях сама конкретния ден)

# 226
Сега като се замисля и аз имах преживявания с един асансьор и количката... Отивам на преглед в болницата ни, количката влезе , но за мен място нямаше , кошмар..... Извадих количката , после  децата , сгънах количката, те се разбягаха по болницата , аз се изнервих Joy вратата на асансьора постоянно се затваряше с количката вътре , аз докато гоня децата и се мъча да ги натикам и тях в асансьора , измъчих се . Стигам до етажа на лекарката , изкарвам количката , разгъвам (те пак бягат) , вкарах ги в количката и се оказа ,че лекарката си е объркала смяната по телефона и не е на работа.... Ооох , айде пак , изкарвам децата от количката, бягат пипат мизерни заразени неща , аз сгъвам количката и пак в асансьора със зор , докато ги натикам вътре, долу пак се повтаря процедурата . Направо бях бясна, така се измъчих и накрая без резултат  , поне да беше горе лекарката Joy

Лизи, по същия начин е в асансьора на родителите ми. Ние сме почти всеки ден на гости на нашите и това ми беше причина количката да е тясна. Сгъвам и аз дръжката, а раницата я слагам пред мен. Докато в нашия блок имаме и метална решетка и не влиза с доста. Дори и единична количка не влиза в нашия асансьор.
Наскоро бяхме в един здравен център с децата с ужасен асансьор. Там също не влизаше количката. Слава богу, че бяхме още със зимните кошчета. Тях сложих на пода в асансьора, а количката вдигнах на ръце и така пътувахме(бях сама конкретния ден)

# 227
Здравейте, моля за мнение от кои двоен нагревател за шишета сте доволни? Първо гледах този на Спектра, но той е значително по скъп от другите и се зачудих дали си заслужава.

# 228
За мен това е много безсмислена покупка, по-добре си вземете кана за вода, която поддържа температурата на водата.

# 229
  • Пловдив
Или термос. Ние сме с два в момента. Водата се вари вечерно време и има топла вода до вечерята на другия ден.

# 230
Аз ползвах нагревател за загряване на кърма и за стерилизиране на биби - Cangaroo BabyDuo. Вършеше си работата, можеш да настройваш различни температури.

# 231
  • Sofia
Аз нагреватели не съм ползвала, ако кърмата е била в хладилника, просто я вадех половин час преди ядене или я затоплях на парното...

# 232
Правилното размразяване, ако е била във фризера е да се размрази в хладилника и след това да се затопли. Не директно от фризера на стайна температура.

# 233
  • Пловдив
Ще ми дадете ли съвети как се справяте с приспиването когато сте сами вкъщи? Едната не обича да седи сама и нр мога да я оставя за да преспя другата.

# 234
Спяли са винаги заедно, в една стая. Като бяха малки, заставах между леглата на две-три четях докато заспят.

# 235
Моите не обичат да им чета от малки и това при мен никога не е действало за приспиване. При мен с момичето нямаше проблем, тя се онасяше сама в леглото след като се набеснее, а аз стоях с момчето над кошарата му.

# 236
Аз на тях не съм чела. Те не млъкват ако чета. Чета за себе си нещо.

# 237
Нашите кошари бяха една до друга и просто стоях при тях в тъмното /още седя де, ама ми е любимото време на деня, като си споделяме тайни 💙/. Доста по-късно почнахме с четенето, когато почнха да разбирят. Лятна буря, твоите са в етап на изправяне и прохождане, та освен  търпение и вино, не знам какво би ти помогнало. И строг режим, аз все още не ги оставям да спят когато решат, а са вече на 5г

# 238
  • Пловдив
Моите са на две дремки и се почна лазене и сядане и зъби.
А будите ли единия близнак при първата дрямка, за да спят горе- долу еднакво време?
Днес например на първа дрямка едната спа 30 мин, а другата два часа и после ми се разказа играта.

# 239
Аз будя да, гадно е отстрани, ама иначе е безумно ежедневие.

Общи условия

Активация на акаунт