Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 354
  • 265
  •   1
Отговори
# 210
Ние бяхме с Бъги, даже 2 колички имах, една за София и 1 за морето. Много маневрена и проходима. Зимни кошове не съм ползвала, започнах с разходките март месец с дебели чувалчета. Втора употреба ги бях взела количките. След нас ги и други бебета ги ползват. Нямат чупене.

# 211
И ние бяхме с mountain buggy duet, без зимни кошове, имахме дебели чувалчета
Моите са февруари, родиха се в един слънчев ден 14 градуса, март беше студен и ветровит и почти не съм излизала или набързо с колата и кошниците  на ръка. Докато се усетя в суматохата и стана май месец., зависи какъв е традиционно климата в района и всеки си преценя

# 212
Ние имахме кошове за новородено. Декември са родени, излизали сме при всякакви условия. Аз не мога да седя в къщи и макар количката да не влизаше в асансьора, си бях намерила вариант да излизам всеки ден с тях. До 6 месечни си бяха в бебешките кошчета. После ги преместих в другите.

# 213
Здравейте,
Случи ми се нещо много неприятно предните два дни. Имах много контракции, в началото не бяха болезнени, но после станаха. През 10-15мин по цял ден и нощ.
Още първият ден отидох на спешен преглед и шийката беше добре, бебетата също. Смениха ми магнерота с коринфар, който съм пила и предната бременност.
 Беше нещо страшно. Днес най-после съм по-добре, имам контракции, но не са болезнени и толкова чести. Аз още от 15-16г.с. съм с така наречените Бракстън-Хикс и на магнезии и но-шпа. Сега съм 21г.с. Следят ме през 10-14 дни. Днес бях на преглед и лекаря каза, че няма признаци на вътрематочна инфекция. Вероятно е да е провокирано от това, че съм дребна, а бебетата са две и много бързо се разтяга матката.
Много се изплаших. На някоя случвало ли й се е такова чудо и то толкова рано?

# 214
Аз имах контракции още в начална бременност, не е нищо толкова притеснително. Успех!

# 215
  • Пловдив
Аз също имах някъде от 3-тия месец. Не бяха болезнени, но ги усещах. Лежете повече. Приемах и салбутамол против контракциите.

# 216
И аз приемай солбутамол , споменям си че и на 5 мин съм имала контракции и то продъжително време една нощ, изкарах си акъла. Но май беше по късна бременност, около 30гс може би.

# 217
Аз имах контракции от самото начало, но не бяха болезнени. Последните месеци бяха почти постоянно.  Но ми следяха стриктно шийката и си пусках микробиология всеки месец.

# 218
С близнаците не, но с каката имах контракции от 3-4 месец. Както казвате буквално през 5-10 минути, почти постоянно, ужас беше. По цели нощи не съм спала, в болница лежах, килограми с магнезий изпих.

# 219
Здравейте ,кой е този вид количка ,която може да се бута като една и да се разделя на две отделни ?

# 220
  • Sofia
И аз следя мнение за количките. Чудех се за мнение за тези, при които бебетата са едно зад друго. Като цяло търся нещо по-леко и евентуално да влиза в асансьор.

# 221
Честно казано , аз не намерих други колички по размер , които могат да влязат в нашия асансьор , освен baby monster и бъгито. Гледах всякакви тогава , и едно зад друго и едно до друго , нищо друго не влизаше.

И аз следя мнение за количките. Чудех се за мнение за тези, при които бебетата са едно зад друго. Като цяло търся нещо по-леко и евентуално да влиза в асансьор.

# 222
Да, в старите асансьори в панелките и епк, влизат само тези двете и по мои спомени. И аз правих проучване тогава.

# 223
  • Пловдив
Само да вметна, че в нашия асансьор и монстъра не влиза 😂 Бил от първите в Пловдив, но това не ме топли като качваме децата на ръце, а количката се сгъва поне по два пъти всеки ден и се носи два етажа.

# 224
В нашия влиза на косъм , свивам само дръжката и аз и съм на косъм от вратата, ако съм с раница жули във вратата и раниците ми седят в на децата краката.

Само да вметна, че в нашия асансьор и монстъра не влиза 😂 Бил от първите в Пловдив, но това не ме топли като качваме децата на ръце, а количката се сгъва поне по два пъти всеки ден и се носи два етажа.

Общи условия

Активация на акаунт