Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 401
  • 265
  •   1
Отговори
# 195
ФМ и следенето ми е в Надежда. Баткото също го следях и раждах там. Много съм доволна. За ФМ смятам, че е важно да е лекар с опит с близнаците, за да може да проследява своевременно за отклонения. И на мен след първата фетална ми дадоха най-много информация и насоки кога къде да ходя. Стискам палци понеделник всичко да мине много добре!

# 196
Аз съм много доволна от Патрикова, в Надежда, два пъти ми спаси бременността, заради пропуски от гинеколога на ЖК.  Михова , има много доволни от нея, но скоро имаше фалшива ситуация с моя приятелка при нея и не бих я препоръчала. Само плаши родителите.

# 197
Michelle009,
Благодаря аз съм от Благоевград и се следя тук, но гинеколожката ми иска и второ мнение, именно защото бебчетата са две Innocent. Препоръча ми д-р  Чавеева или д-р Стратиева, но при първата час не успях да запиша.
Четох много противоречиви неща и за двете. Иначе записах час в клиника Оскар при Стратиева.

И един въпрос към всички майки на близнаци/породени - Какви колички ползвате? Аз сега гледам, но са ми далечни повечето марки, които предлагат колички за близнаци. С баткото ползвах и съм много доволна от Peg Perego.

# 198
Baby monsters easy twin, е нашата количка , аз съм много доволна , маневрена , лека , и най важното влиза в асансьора на блока , свалях я с децата в нея по стълбите в началото , имаме 20тина стълби след асансьора, според мен е и много здрава. Маневрена е много, никога не съм се съобразявала къде тротоара е по разбит , минавах на всякъде, докато приятелки с единични колички само ми казваха , да не минаваме по еди коя си улица , че е разбито и няма да мине количката им или ще им падне колелото, което аз въобще не съм го мислила, количката е здрава.  
Аз я ползвах до 1,3г и после започнахме пеша, но това си е мое решение , повечето с близнаци ползват количките до късно. Скоро ще я продавам предполагам , че седи като паметник в коридора и само заема място. Все си я пазех , ако нещо се наложи бързо да стигнем , но децата вече са на почти 3г и да се наложи ,ще взема едно такси.

# 199
Lizi:) Simple Smile,
Тях ги гледах да, добре изглеждат, но не ми попада начина, по който се слагат зимните кошове, това малко ме спира...

# 200
Ние зимните кошове ,почти не сме ги ползвали , то беше зима и не сме излизали много , мисля че до около 4ти месец ги ползвахме и после директно ги продадох само тях. След това си ги слагах в летните, има напълно легнало положение и стават и за малки бебета. Като съм чела коментари , май и другите майки не са ги ползвали дълго зимните , тук имаше още с такива колички, ще кажат. 
Джой? Май и ти беше с монстър?

Честно казано дори не помня как се сваляха и слагаха, аз съм ги сложила веднъж и не съм ги сваляла до продаването им 😀
Lizi:) Simple Smile,
Тях ги гледах да, добре изглеждат, но не ми попада начина, по който се слагат зимните кошове, това малко ме спира...

# 201
  • Пловдив
Ели, защо не ти допадат зимните кошове?
Ние с кеф си ги ползвахме до към 5 месец, а след това стана много топло за тях. Много лесно се слагат и махат.
И ние сме с такава количка. Не се съобразявам откъде минавам, лашкам я навсякъде. Използвам я и за преспиване на едното бебе 😂

# 202
Лятна буря,
знам ли някъде гледах клип, на който показваха как се поставя директно върху седалката с прихващане на някакви малки коланчета Laughing, искаше ми се да се прикрепя към шасито по-скоро ...
Дали има такава опция ?

# 203
Да с Монстъра сме все още 😂
3г направиха юни месец🫣
Ходя с количката на дълга разходка, пазарувам, водя ги на ясла.

Купихме я със "зимни" кошове, столчета за кола, седящ вариянт, дъждобран, чанта.

С ММ сме много доволни. Чудихме се между нея и Бъгито, но Бъгито е с помпащи гуми и това ни спря.
За нас беше жизнено важно да влиза количката в асансьора.

# 204
  • Пловдив
Зимните кошчета се захващат към адаптери, които преди това се захващат към шасито. Много са надежди, не се притеснявайте. Ние се скъсахме да ги ползваме. Малките са родени на 30.12 и от средата на януари сме по улиците всеки ден. Трябва да пускам да ги продам зимните кошчета сега, но и малко ми е носталгично. Отделно се надяваме на други бебета от наши роднини.
За мен най- голям плюс е широчината на количката. Събира се в стария асансьор на родителите ми. Миналата седмица бяхме на лекар и там същия асансьор. Набутах я. Иначе Пег перего беше по- широка и по-тежка.
Забравих да спомена, че в нашия блок нямаме асансьор и до втория етаж количката се сваля и качва на ръце, затова търсихме и най-евтината.

# 205
Лятна буря,
ами супер, тогава може би ще преосмисля тази количка, аз гледах някаква Dorjan, но никъде не виждам отзиви !

Joy Joy,
от къде купихте целия комплект? Имам предвид със зимни кошове, седалки и столчета за кола ?

# 206
И аз се чудех на dorjan,  но по време на бременността като гледах обяви във фейса , олх ,коментари   , все я продават или подаряват със счупен механизъм за сгъване, та заради това реших ,че явно механизма им е слабото място и се чупи бързо.

# 207
Dorjan-а е удобна, но доста тежка количка. Ако сте блок със стар асансьор няма да влезе, защото е широка доста. Което пък е хубаво, защото децата имат място. Нашата беше 3 в 1, но по времето, през което я ползвахме нямахме нужда от асансьор. Иначе е танк, минава без да трепне отвсякъде.

# 208
Ellie.K., втора употреба много малко ползвана беше. То и аз кошовете ги ползвах много малко. В началото ползвах кошчетата за кола, които се монтират на шасито на количката.
После като захладня и почнах с големите разходки минах направо на летният вариант, защото има позиция изцяло легнало положение и преместих дунапренените "матрачета" от кошовете.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:15 от Joy Joy

# 209
Благодаря за информацията Simple Smile . Ще потърся някъде по физическите магазини в София. Друго си е око да види и ръка да пипне Laughing

Общи условия

Активация на акаунт