Ще имам близнаци! Тема с продължение 41

• 8 405
  • 265
  •   2
Отговори
# 180
Само на база снимка, нищо не може да се каже. Трябва преглед. За мен е несериозно, от страна на лекар, да прави заключения на база снимка от ехограф в толкова ранна седмица.

# 181
При мен на 14ти ден след трансфер, ЧХГ беше 334. Прегледът беше 10 дни след това и вече ясно се видяха 2 сакчета. Така че още малко търпение до следващия преглед!

# 182
  • Пловдив
Как спят/ са спали вашите близнаци ? Моите на 6 месеца почнаха много да се будят една друга. Чудим се дали да не ги разделим.

# 183
Как спят/ са спали вашите близнаци ? Моите на 6 месеца почнаха много да се будят една друга. Чудим се дали да не ги разделим.
Ние имаме момче и момиче на 5 м и от 2 сед ги разделихме именно поради тази причина,че се ритат и будят един друг.

# 184
Когато започнаха да се въртят и ритат ги преместихме в две кошари. Не съм ги делила в две стаи. Ние имаме и кака и тишината по принцип е трудно постижима.

# 185
  • Пловдив
При нас към момента едната спи в кошарата, другата на спалнята, като ги редуваме. Все още не ми се иска да ги местя в детската им стая. Но от няколко нощи ако едната се размрънка, буди другата . Дремките през деня са в различни стаи.

# 186
Никога не съм ги разделяла, ама трябваше често да съм сама с тях и е невъзможно. Та научиха се някак да не се чуват. Сега като по-големи нямат приспиване понякога от говорене и закачки 🤣
На около 6м имаше някаква регресия със съня, та може и тя да ги побърква.

# 187
Моята радост беше до днес. Ден преди 10 та седмица. На прегледът се установи, че едното бебе вече няма сърдечна дейност. А до преди 9 дни ги чух за първи път. Сърцето ми се разби на парчета! За мен е 6 ти трансфер и втора бременост, като първата бе кратка имплантация и край. Радвам се, че едното бебче е живо и здраво, радвам се много, но и страдам за другото… Как да се събера?

# 188
Ох, много съжалявам за случилото се! Дръж се, заради другото бебче! Кураж и сили! Знам, че е трудно, но ти пожелавам лека бременност и здраво детенце!

# 189
Това беше и моя страх миналата година по това време . Аз през 10 дни бях за задържане ,постоянно кървене до 6ти месец.
Бъди силна и най-важното спокойна,заради другото биещо сърчице 🩷то има нужда от теб .
Прегръдки
Моята радост беше до днес. Ден преди 10 та седмица. На прегледът се установи, че едното бебе вече няма сърдечна дейност. А до преди 9 дни ги чух за първи път. Сърцето ми се разби на парчета! За мен е 6 ти трансфер и втора бременост, като първата бе кратка имплантация и край. Радвам се, че едното бебче е живо и здраво, радвам се много, но и страдам за другото… Как да се събера?

# 190
Скъпа аз миналата година изживяват същото,но беше триплодна. И 3тото сърбите спря в 9 сед. Тогава доктора ми обясни,че по-добре сега отколкото болно дете. Че щом спира развитие е имало проблем. Знам трудно се приема това особено от жени като нас,които са се борили с години. Ние чакахме нашите сладури 10 год. И на 30.1 се родиха в 34 г.с. но всичко е наред. Живи и здрави. Бъди силна. Знам,че е трудно. Но Господ знае най-добре,кое е най-доброто за нас. Прегръдки и ти пращам много късмет и сила.🍀🍀🍀🍀🍀😘

# 191
Здравейте, записвам се в темата и аз. С интерес чета старите.
Бременна съм с еднояйчни близнаци в 12гс. Настроила съм се, че всичко ще мине по най-добрия начин, дано така и стане. Лекарката на ФМ малко ме наплаши докато ми разясняваше относно възможните усложнения. От време на време изпадам в лек ужас, но като прочета няколко хубави истории и пак успявам да се върна на себе си.
Имам и още едно детенце на почти 2 години. Той доста ми помага да забравям, че съм бременна от време на време Grinning , но определено вече и започва да ми личи.
Има ли още майки чакащи близнаци?
Здравейте,
аз също чакам еднояйчни близнаци в 12 г.с от днес Simple Smile Ще се радвам да разменяме опит !

# 192
Бременна съм с еднояйчни близнаци в 12гс. Настроила съм се, че всичко ще мине по най-добрия начин, дано така и стане. Лекарката на ФМ малко ме наплаши докато ми разясняваше относно възможните усложнения. От време на време изпадам в лек ужас, но като прочета няколко хубави истории и пак успявам да се върна на себе си.
Имам и още едно детенце на почти 2 години. Той доста ми помага да забравям, че съм бременна от време на време Grinning , но определено вече и започва да ми личи.
Здравейте,
аз също чакам еднояйчни близнаци в 12 г.с от днес Simple Smile Ще се радвам да разменяме опит !

Аз вече съм в 20г.с. и всичко върви добре. Ходя на преглед на всеки 7-10 дни при фетален специалист и ЖК. Допада ми честото следене, така ми е по-спокойно. На теб казаха ли ти, че ще започнат по-честите прегледи?

# 193
Здравейте,

Аз вече съм в 20г.с. и всичко върви добре. Ходя на преглед на всеки 7-10 дни при фетален специалист и ЖК. Допада ми честото следене, така ми е по-спокойно. На теб казаха ли ти, че ще започнат по-честите прегледи?
Добро утро,
Все още не са, но определено и на мен би ми било по-спокойно! Живи и здрави в понеделник съм на фетална морфология, след това ще видим какво ще каже следящата ме лекарка. Вие къде правихте ФМ? Мен също ме наплашиха за възможните усложнения с бременността още от началото 😵💫 Гледам да бъда позитивна и се надявам наистина по-честите прегледи да ми дават успокоение Simple Smile

# 194
Момичета, моля не се цитирайте така, че стават огромни постове и затрудняват четенето на темата. Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт