Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 868
  • 849
  •   2
Отговори
# 120
Бъстед Heart Супер новини!

# 121
Mila101, много се радвам да видя твоето орисване. Пожелавам ти лек остатък от бременността, здраво детенце на термин и много семейно щастие и любов! Heart  Hug

Бъстед, много, много се зарадвах да видя, че си бременна и нека чудото продължи с възможно най-приятната и прекрасна бременност. Heart Eyes

Strawberryyyy, msr222, прегръдки и кураж момичета. Всичко ще се оправи!

Файонка, радвам се да прочета че сте предприели следваща крачка към работа с репродуктивен и силно вярвам, че ще ви доближи до здрава бременност. Късмет!

Пожелавам много плюсчета и оправдани надежди за всички! Flowers Four Leaf Clover

# 122
Ей, Бъстед, чудно!❤

# 123
бъстед, супер новина! каквото е трябвало, ви е намерило по пътя Heart колко хубаво казано! Стискам палци всичко да е наред.
Ягодке, прегръдки Hug msr, дано да е най-малкото зло и да приключи без лекарска намеса...
Гери, гмуркам се под розовкото Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:05 от Syringa

# 124
  • На изток от Ада
Мила е с момче, Гери е с момиче

# 125
Мила е с момче, Гери е с момиче
Благодаря, Наси, поправих се Hug

# 126
Благодаря за темата и орисването! Хайде да я напълни с хубави новини. 🙏 Мила, леко раждане и здраво бебче!

Бъстед, честито! Пожелавам всичко да върви перфектно! 🥳🥰

Фей, радвам се, че я няма лаймската вече. През доста неща сте минали до сега и ти съчувствам за което. Как ти е хома индекса в момента? Ако забременяваш спонтанно, се чудя какво ще направят за вас репродуктивните, след като те стандартно си действат с процедури и не търсят къде може да е проблема. Вие процедури ли мислите да почвате? Може би ако споделиш какво точно търсите, ще е по-лесно да те насочим. Simple Smile

Мср, пращам ти спокойствие и късмет да се размине всичко по най-добрия начин!

Strawberry, съжалявам.

# 127
Бъстед, честито! Дано всичко е наред и се наслаждаваш на здрава и спокойна бременност до успешен финал!

# 128
Страхотно, Бъстед, много се радвам за теб , дано всичко да е гладко до финал 🙏

# 129
Много ви благодаря за милите думи и пожеланията, мили дами Heart Трогнахте ме и ви пожелавам от сърце думите ви да се върнат към вас с двойни шепи. Heart Чета ви всеки ден и ще продължавам да следя темата докато всички я напуснем!

Ще сложа нещо съкровено и тъжно в скрит текст и спирам да ви занимавам със себе си. Чувствам ви близки и ще си доизлея душата.

Скрит текст:
Не съм човек, който вярва в духовните аспекти, но искам да вярвам, че тази точица ни е пратена с причина.  Тези дни имах много време за размисли. Загубих баща си преди половин година, с него имах супер силна връзка и всеки ден ми липсва страшно много. Следващата седмица трябваше да празнуваме неговия 55ти рожден ден, но съдбата отреди друго. След всяка буря идва слънце и се надявам това да е нашето слънце. Имах нужда от лъч светлина след всички гадости. Вярваме и се молим, а другото вече не е в наш контрол. Нека всяка намери своето слънце след тежката буря!

# 130
Бъстед, тихичко честито! ❤️ Вярвай в съдбата и в това, че всичко идва, когато му е времето! 🍀🤞
Гери, грабя си от розовото! ❤️

# 131
Бъстед , сигурна съм, че татко ти те гледа и пази от горе, особено в този момент. Няма случайни неща в този живот. Тихичко честито и спокойствие до края! 🍀

# 132
Бъстед, честито,  пожелавам ти една спокойна бременност и всичко да върви леко и безпроблемно до края Hug Много се радвам, че имаш положителен резултат Blush

# 133
Бъстииид, сигурна бях!!!
Не случайно те й бях подпитала, кога ще разберем Heart Eyes .
Съжалявам много за загубата на татко ти, оттук нататък нека животът само да ти дава!
Чакаме преглед и ембрион, стискам ти силно палци Heart .

# 134
  • Замък сред облаците
Бъстед, вече и тук тихичко честито 🤗

Аз се разписвам с МЦ от тази сутрин и 3-дневно черно-кафяво зацапване преди това. Имахме един опит на 15 ден с предполагаема О на 17 ден и даже направих 1-2 теста четвъртък и петък, но тотален минус.

Общи условия

Активация на акаунт