Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 870
  • 849
  •   1
Отговори
# 135
бъстед тихичко честито! Пожелавам ти всичко да е наред до най-пухкавия финал!

Аз малко с треперещи ръце да споделя:

Не вярвам на очите си, събудих ММ, размахвайки два теста😀 години наред момичета за първи път виждам положителен тест. Панирах се....
Освен ЧХГ и Прогестерон какво друго да пусна?

# 136
  • Замък сред облаците
Ооо, Монита, браво!

# 137
Monita йеййй Heart Всичко да е наред!;

Колко хубаво тръгна темата Flowers Four Leaf Clover

# 138
Честито Бъдест ,monita
Пожелавам безпроблемно до финал Flowers Four Leaf Clover

# 139
monita, тихичко честито! Хайде всичко да е наред до ревлив финал! Само ЧХГ и прогестерон е достатъчно.

Всеки ден по една такава новина да има в темата Heart

# 140
  • Замък сред облаците
Аз бих добавила и тсх и фт4, б12, фолат, вит Д. Зависи и кога последно си ги пускала де.

# 141
Монита, супер чертичка, браво, направо свети! Heart Eyes Чакаме да пуснеш изследвания и да споделиш! Аз бях същата паника и специално благодаря на АА и тук, че я тормозих на лично. Joy Heart
Относно витамините, трябваше да има поне 10 дена пауза, нали?

АА, съжалявам за неуспешния опит. Дано да е последният такъв.

Пожелавам само хубави новини да четем от сега нататък. Heart

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 09:57 от бъстед

# 142
  • Замък сред облаците
10 за вит Д и 14 за Б12, но при начална Б не бих ги спирала, просто като се пуснат резултатът да се тълкува в съответствие че са без пауза.

# 143
Аз досега приемах на BetterYou Витамин Д+ К2 и спрейчето на BetterYou B12. Продължих с B12, но си спомням, че К2 имаше отношение към кръвосъсирването, ако съм запомнила правилно и го спрях тези дни.

Мисля да взема този:
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030020195

# 144
Монита, чудесна новина, ейй как хубаво тръгна тази тема, все така да продължава. Поздравления и една лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Blush Heart

Бъстед, вит. К1 има отношение към кръвосъсирването, а не К2. Различни са, т.е. не е проблем да си пиеш другия вит. Д с К2. Simple Smile

# 145
Мони, тихичко честито! Ти беше споделила, че ще стартирате стимулация за инвитро. Успяхте ли или бяхте приятно изненадани преди да започнете? 🍀☺️

# 146
Мони, бъстед Simple Smile прекрасни новини Simple Smile до пухкав финал Simple Smile
Много се радвам, че след моето включване взеха да валят хубави новини Simple Smile
Пожелавам на всички щъркелчетата да донесат положителни тестчета и пухкави бебенца Simple Smile

# 147
  • Замък сред облаците
K2 е безопасен, К1 е този който е важен компонент за кръвосъсирването.

Но витамините задължително трябва да се следят откъм нива и приемът на всичко да се консултира с АГ и/или хематолог (препоръчвам второто, хематоложката ми даваше повече единици от АГ и не съм страдала от дефицити през Б).

# 148
Монита, честито, момиче! Пожелавам ти изследванията ти да са страхотни, много радости оттук нататък и само щастливи новини от прегледите! Nature Star2

Нека и утре някоя от вас да продължи поредицата от добри новини! Flowers Four Leaf Clover

Ванила, продължавам в скрит текст, че да не спамя..
Скрит текст:
Готови сме вече емоционално за всичко, но и ние не сме сигурни кое е най-доброто за нашия казус. ХОМА-та ми декември беше зле - 4.5, следващата седмица пак ще я повторя с надежда, че нещо съм успяла да постигна последните два месеца. Доста от инвазивните изследвания не съм ги правила още - биопсии, хистероскопия, нямам официална ЦС, макар и за знам, че останалата ми тръба поне декември 2023 е била проходима още. Допълнително се чудя дали да не търсим някой, който да ни направи леки стимулации и инсеминации, че да можем да кандидатстваме за фонда. Не съм сигурна като при мен има както проблем с качеството на Я заради ИР, така и проблем със задържането, за който в момента се набеждава имунологията, кой подход и кои клиника и лекар ще са ни най-подходящи, тъй като проблемът е комплексен. Засега поне знаем, че не ни трябва специалист за МФ.

# 149
Благодаря Ви момичета! Ние сме в пълен шок! Не знам как стана точно сега.
Еми трябваше този месец да стартираме стимулацията, имах даже и гъбична инфекция, която лекувах. Чакам резулатати от контролата след лечението.
Като един Тома Неверни направих и един Шуър чек с голям зор, защото не ми се пишкаше пак, но резултата е налице:

Общи условия

Активация на акаунт