Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 848
  • 849
  •   1
Отговори
# 840
Тирамису, бе! Естествено, че е от овулация! Тая жена не те ли разпита в коя част на цикъла си?!
Искам 2042 да спре интернета на всички, като почне първо с мен Grinning

Ванила, да иляди твоя човек! Не знам как се оправяш с мъж риби, честно Heart

Ще метна едни 2 стотинки и аз за такива мъжки изказвания - повечето от тях са безкрайно незрели и неадаптивни хора, нищо че паркират с една маневра, въртят бизнеси, строят къщи и ходят в космоса. Проимването на дете им е проблем, защото ще е една ужасяваща непозната ситуация, която те никак и никога няма да могат да контролират както си го представят, съответно ще изглеждат несигурни, неспособни, провалени, страхливи. Та според мен тия думи идват от дълбоки лични дефицити, за които им е трудно да говорят. Най-лесното е “ми не ми се занимава”.
Категорично съм на мнение, че трябва един труден съкрушително откровен разговор.

# 841
  • София
Салсера, то кое по-напред да свърша Grinning но пък обмислям едно рисуване с вино, на което ММ няма да пристъпи та можем да направим една форумска организация на желаещите Grinning

# 842
Скъпа Кенди, честит рожден ден!!! Здраве, усмивки, сбъдната мечта и много, много щастие ти пожелавам от сърце! ❤️
Много се радвам на хубавия резултат и стискам силно палци! ☺️

# 843
Кендии, честит рожден денн, бъди здравичка, запази страхотното си чувство за хумор и разбира се най-неоригиналното, но най-желаното - един ревящ подарък да получиш тази година! Heart
Ванилка, да ти е жив и здрав мъжо, само да те радва и да сте все така сплотени и позитивно настроени, въпреки изпитанията! Heart
Аз съм за вино и рисуване, да се отчета!

# 844
hardcandy, честита да си! Пожелавам ти от сърце и двете снежинки да са здравички и да се трансформират в две прекрасни бебенца! 🍀❤️😊

Ванилка, да е жив и здрав твоят мъж и да се сбъднат всичките ви мечти!

Много съжалявам за момичетата с лоши новини и в лоши отношения. Пожелавам ви сили и кураж, а след това безкрайно щастие! И това ще мине! ❤️❤️❤️

# 845
Благодаря за поздравите!
Кенди, честита, здрава и с много късмет да си! Да приключват трудностите и само на хубави нещата да се радваш вече! ❤
Тирамису, радвам се, че ти е по-добре.
Кактус, леко раждане, съвсем скоро предполагам че предстои. 🙏🤗

# 846
Благодаря ти, Ванилка ❤️😊😘 съвсем скоро влизам в 9тия месец 😊

# 847
48 дни след А през януари се разписвам с Ц от днес късния следобед. Ще броя за 1 ден утре.... и ще тръгвам пак по лекари и изследвания.... АГ, ЩТ ... началото на април ще вляза пак в ревматологията, говорих с лекарката ми, ще видим какво ще успее да напуска тя като кръвни и ще пусна пак тромбофилия....

# 848
Момичета, който има желание за Рисуване и вино ( или само вино), пишете ми на ЛС. Аз съм била на такова събитие и мога да го организирам. Само ще трябва да се разберем за датите. Въпросът е дали за този месец март или за април (без празниците)?

# 849

Общи условия

Активация на акаунт