Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 874
  • 849
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Кенди, супер резултат и честит рожден ден, аз карам последни седмици на този влак и се качвам на следващия, дето нали уж е новото 20 Grinning
Ванила и на ТМ честит празник! Пожелавам на следващия да имате едно ревливо вързопче.

# 826
Кенди, честит рожден ден! Много хубави новини си си подредила преди празника, пожелавам ти само така да продължават и на следващия рожден ден вече да си имаш помощник в духането на свещичките! Nature Sparkles

Ванила, честит рожденник и на теб! Пожелавам ви скоро да имате много поводи за усмивки и сълзи от щастие! Nature Star2

# 827
Шанталче, напълно те разбирам за тези моменти.
Скрит текст:
И аз ги имам, но при мен е по-страшно, защото аз не мога просто да наблюдавам. Аз не съм нито една от 4те зодии, но хормоните ми са яко разтресени. И моят ми лази по тях от известни време и онзи ден му заявих, че ако продължава детето ще носи моето име и фамилия и се изнасям. Нямаме брак.Търпението ми има граници и някой прекрачили ги ставам пълна кукувица. От 10 години сме заедно и много добре знае, но продължава да си прави експерименти с търпението и нервите ми. Знам, че е много жестоко от моя страна, но щастието в една връзка трябва да е взаимно. Поне според мен.  Половинката е Овен, а сега и малката ще бъде Овен.
По време на борбата за бебе понякога ние много се фокусираме в тази цел и спираме да живеем онзи нормален живот. За разлика от мъжете. Те също изживяват неуспехите, но не по нашият начин, а по техен и често това не го разбираме.

hardcandy Честита да си момиче. Бъди здрава, много обичана и скоро бременна с щастлив край. ❤🤗

Ванила Честита да ти е половинката. Дано другата година получи за подарък живо и здраво пухкаво бебе.

# 828
Момичета ходих днес в лабораторията в Словения с дългия списък хормонални изследвания ,доста не ги правят в държавата а едно от тях го правят на хора които лежат в болница и така ,живеят си хората спокойно ама спокойно ви казвам .Болниците им седят без дълги опашки не ходят за всяко кихане с децата на педиатър и така нататък .Пуснах каквото можеха да направят Simple Smile Simple Smile Чакам до края на седмицата мейли с резултати Simple SmileВ Словения за нормално се считат 3 деца ,много хора са с по 4 и така да стискам палци тази раждаемост в страната да повлече и нас

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 10:51 от didito_lp

# 829
Честита да си candy Heart Бъди здрава, щастлива и догодина да посрещаш РД с бебе в корема или в ръцете! Стискам палци за здрави ембриончета след ПИД

ванила, честит рожденик и на теб! ММ преди 3 години много тежко си изживя рождения ден, беше първи след раждането (следователно и загубата) и беше изпаднал в някаква екзистенциална криза, но разбрах как се чувства само благодарение на срещите с психолог.

шантал, гуш на теб! Преди последните глупости, които ми се случиха, които сами определят как продължаваме или по-скоро не продължаваме борбата за дете, една от главните причини, поради които бях решила, че спираме с инвитрото е, защото исках да си запазя брака. Цялата тази борба и донякъде това как изживявам аз неуспехите отвори голяма пропаст между нас. Предполагам и при вас го има това.

# 830
  • На изток от Ада
Честит рожден ден на Кенди! Добри резултати от пид!
didito_lp добри резултати и на теб!

# 831
Кенди Честита да си ! 🥳❤️ Нека предстоящата година бъде по успешна 🙏🙏🍀

# 832
  • София
мен главата грам не ме слуша да знаете Grinning
купих си карта за ЕМС тренировки - тъй де като няма да има бебе то поне да влизаме във форма, че ме мъчат тук едни кила качени покрай инвитрото дето не щат да се махат Grinning

# 833
Бъди здрава, Кенди! С пожелание за изпълнена с детски плач следваща една година в най-хубавия смисъла на думата! 🥂

# 834
Ами май нещата не са много добре Simple Smile Следват консултации

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 13:07 от didito_lp

# 835
Диди, изтрий си личните данни от снимката. Иначе задължително преглед при ендокринолог.

# 836
Момичета, ценя всяко едно ваше мнение и коментар към мен, странно е, но се чувствам по-добре, като споделих и получих подкрепа.
Първо да честитя рождения ден на Кенди, бъди здрава, все така духовита и нека тези две ембриончета станат най-прекрасния подарък за рождения ти ден!
Ванилка, да е честит и твоя мъж, да те обича и подкрепя и дано скоро да стане татко!
Шантал, според мен постъпваш правилно, като решаваш да обърнеш внимание и на себе си, поставяй се на първо място, не се подценявай и съм сигурна, че и този период ще премине. 20 години връзка не може да са само цветя и рози, нормално е да минавате през всякакви фази.

И последно един въпрос от мен: нали всеки ден трябва да има нещо, за което да се притеснявам. Бях сега на контролен преглед ехография на лимфните възли и като ми гледаха ингвиналните, докторката отбеляза озадачено, че имам течност в малкия таз. После на листа ми е описала, че има находка СПТ в малък таз. Аз първо си помислих, че е от овулацията, нали там в кавум дугласи се  вижда течност, ама после се зачетох, че това е едва ли не асцит и е опасно. А ние ще правим един дълъг уикенд на Сицилия тази седмица. Имате ли идеи, дали трябва да се притеснявам?

# 837
Ванила, ЧРД на мъжа ти! Да му се сбъднат мечтите пожелавам!
Кенди, ЧРД и на теб със същото много важно пожелание, сбъднати мечти!!! Здрави ембриончета и лека бременност от тях!

Определено мъжете по съвсем различен начин си страдат за неуспехите, тихо, почти незабележимо, но това не означава, че не страдат.

Аз съм с цикъл след последната инсеминация, два дни ме боля кръста зверски, един ден главата и на четвъртия дойде.. Сега ще подготвяме документите за фонда, че нали пътувахме. Ще започнем точно покрай супер натоварен период от събития за нас - май и юни, направо не ми се мисли как ще съчетаем всичко. Sad Мрън. Тайничко си мечтаех да не стигнем до това да го мислим, но уви. 2 години от аборта минават след 2 дни и изпадам в поредната дупка.

# 838
  • На изток от Ада
Съжалявам слънце!

# 839
Кенди, жива и здрава бъди и нека другата година на този ден да бършеш сополи на един малък бебок Simple Smile
Ванила, да е жив и здрав твоя мъж, обичайте се, подкрепяйте се, когато е писано ще дойде. Разбирам те напълно, и ние вече 4 години чакаме.
Тирамису, течност в кавум дъгласи има след овулация в продължение на няколко дни. Така АГ разбират че е имало овулация. Да не се е объркал тоя д-р? Ако имаше нещо, щеше да имаш течност по всяко време, а не само след овулация. Може би не трябва да ходиш след овулация, а в чистите дни след цикъл
Шантал, благодарение на моята вещерска природа и метлата дето бях яхнала миналия месец с ММ за малко да се разведем заради един хладилник и един сок. Явно, така съм го стресирала миличкия ми, че от тогава ми купува по 7-8 сока, големи, защото скандала беше, че е допил 100 гр сок, а пък на Злодеида точно тогава й се допило и нямало сок. След като ми дойде МЦ станах отново мила и добра и не я знам тая жена, дето идва преди Ц коя е и какво иска от мен Simple Smile)))))))))))))) Та така, ние сме заедно 6 години като двойка и от 8 се познаваме, ти за 20 ми говориш. Живей си живота, намери си приятелки, отиди на театър, на танци, почувствай се жена. Даже ако си търсиш другарче за театър аз съм на линия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт