Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 845
  • 849
  •   1
Отговори
# 30
  • Замък сред облаците
Черното зацапване е менструална кръв останала в шийката от предния месец обикновено - окислена е много, затова е черна. Започва да се отделя с падането на прогестерона и постепенното отваряне на шийката.

# 31
Мср, все пак иди на преглед ако до 2 седмици закъснение си е все така. 
Дано се развият нещата по най-добрия начин!

# 32
Не мога да реша дали да продължа с Калчев предвид развоя на събитията, страшно объркана съм.

ПС: Честит да е на всички ни Деня на влюбените! ❤

# 33
За преглед просто да се види дали има сакче, може и друг да е, не репродуктивен.
Даже бих казала всеки, ама по моя скорошен опит, явно не е така.
Честит ден на любовта и виното! Бъдете обичани, щастливи и любовта да даде плодове при всеки, който мечтае за това!

# 34
Като не си го почувствала, че е твоят човек, потърси някой, с когото да си в сигурни ръце. Аз от самото начало го харесах и реших, че е моят лекар, но всеки е различен и няма смисъл да си губиш времето,  ако не се чувстваш добре или мислиш, че не ти обръща внимание.  

Извинявай, че не знам вашата история, но какво си правила до момента ?

Едит: Едел, тя май пита за напред, той така или иначе няма часове до 20 и някой март и едва ли ще я вземе сега за преглед.

Мрс аз пак да попитам дали имаше друго чхг? Просто за всеки случай, де се изключат други усложнения.

# 35
Цопвам и аз в новата тема, и благодаря на Рейв за старанието да я оформя толкова красиво и на Мила за орисването, пожелавам ти лек остатък от бременността!
Фейонка, стискам палци за отрицателни резултати, пиши, като излязат, да знаем, кога да ги отпуснем Laughing .
Unserwahnsin, добре дошла и дано не се задържиш дълго. Като ти погледнах резултатите, почти същите, като моите, които пуснах този цикъл. И моят АГ не се впечатли на пролактина ми 700 и каза, че всичко си е наред.
Каня се да повторя, ама не знам, кога ще се организирам, хич не обичам да ставам сутрин и да тръгвам, без да пия кафе по изследвания, камо ли да се случва често Stuck Out Tongue Closed Eyes .
Аз този месец си пия всеки ден инозитола и тръпна в края на месеца да видя, кога ще ми дойде. Тайничко се надявам да подрани, нали се носят слухове, че скъсявал цикъла, издърпвайки овулацията. Някак си ме мъчи този цикъл по 32 дена, ако ми идва на 28 ще имам по-често овулации Smiley .

# 36
Генетични и имунологични изследвания - всичко е ок. Хормони и витамини следя през 6 месеца, там единствено излезе липса на желязо и вит Д - приемам ги от вече доста време. Имаме спермограма по Крюгер с оксидативен стрес и заради неговите параметри, които излязоха, Сенкова каза, че няма нужда от ДНК фрагментация. Правена ми е на мен ендометриална биопсия - всичко отрицателно. Следихме овулация този месец с прегледи през 4-5 дена, там също няма установен проблем.

За последната година са ме гледали с ехограф Дойчиновски, Даниел Ставрев (Селена Пловдив), Сенкова и последно Калчев. Поне един от тях щеше фа забележи някакви сраствания, полипи или като цяло нещо вътрематочно, за което да се хванем, ама не. Не знам вече при кого да отида, най-много си усещам Сенкова, но сякаш не й е силата да търси причина за загубите.

Не съм пускала друго ЧХГ, защото мога да кажа, че познавам тялото си, а и както казах Ноември се случи почти същото.

# 37
Защо да няма нужда от днк фрагментиции? То е съвсем различно изследване мисля, ние пускахме и двете. Доста неща имате, ама се сещам за кариотип, кир профил, ако не са пускани и ние много време търсихме причина и какво ли не тествах и все беше ок.

За чхг питах, за да се изключи извънматочна бременност, аз от страната на лошия ми опит го казвам.

# 38
Прекрасни момичета, запис и от мен. Рейв, благодаря за красивата темичка, и че продълваваш да създаваш толкова уютно място за споделяне Heart
Мила, много хубаво орисване и история, радвам се, че сте сбъднали и тази своя мечта и чакаме да ни замеряш с памперси Flowers Hibiscus
Мср, съжалявам и аз, че така се развиха нещата, надявах се на добър развой...Кураж от мен и дано следващият път да е до финал Heart
Фей, дано си се отървала от това чудо и си продължите опитите HeartHeartHeart
Тирамису и аз съм като теб в трепетно очакване на цикъла на края на месеца, дано подрани и всичко е точно Heart

# 39
  • На изток от Ада
Мср все пак пусни чхг.

# 40
Твърдият бонбон пристига.
Мила, разкошен и спокоен остатък от бременуването 💙
Салсера, да иляди момчето ти и скоро да се види в чудо от татковщина!
Unserwahnsin (как ме върна в 8ми клас по немски Grinning), моите щитовидни хормони + инсулин декември горе долу бяха така леко тъпи, обаче с режим, някое друго хапче, екстра часове по физическо нещата са кажи речи на мястото си. Всичко е силно навързано. Инсулинът е странно животно… Надявам се всичко бързо да влезе в релси при теб!
Файона, тая лаймска да ходи в кофата вече, аман!
Мср, ❤

Днес ви пожелавам обич към себе си, към репродуктивните ви инстинкти и към всичко, което ви обича вас.
Скрит текст:

(Без картофите обаче, щото нали.)

# 41
Много АГ-та, да не кажа и репродуктивни "специалисти" не обръщат внимание и не се впечатляват от високия пролактин.
Категорично съм на мнение, че не трябва да се пренебрегват високите му стойности, защото водят до един куп последствия, едно от които ЛИПСА НА ОВУЛАЦИЯ.
Каквито и добавки да пием, каквото и да е АМХ, спермограма и какво ли още не, няма ли овулация - мисията невъзможна.
За пореден път ще кажа, че при мен това се оказа проблема. А и не съм изолиран случай. В темата пишеха и сигурно още пишат или поне следят дами, при които също имаше бременност, след корекция на пролактина.
Пожелавам да напълним темата само с добри новини.
Ние в моето семейство не празнуваме празника на любовта, но задължително ще се почерпим с по чаша червено вино на вечеря. Така, че от мен: Наздраве!

EdelV, какво е при теб положението? Стискам палци.

# 42
  • Замък сред облаците
Ейнджълче, първо се прави проверка дали О се потиска от пролактина. Аз например с пролактин над 600 нямам проблеми с О.
7 дни след доказана О се пускат заедно пролактин и прогестерон за целта.

# 43
Направих малка онлайн консултация с ендокринолога от супердок и си взех час, но чак за 6 март. Каза да повторя инсулина само и да пусна още ТАТ и МАТ антитела, а после ще се видим в кабинета. Тъжно ми е да чакам чак до март, но поне малко ще съм спокойна и имам надежди.

*тирамису*, още не разбрах как работи инозитола, понеже при мен ту регулира цикъла, ту пак се объркват нещата. Но определно яичниците са по-активни, понеже често усещам леки болки в корема време от време. И не знам, дали това е ок или не

# 44
Файона, стискам палци!
И аз съм на мнение, че пролактинът прави повече бели от щитовидните хормони и трябва да се направят още изследвания.
МСР, освен за проходимост на тръби да се провери?
Ангелче, положението се върна към кафеникавото зацапване, което вече 2 седмици си го има. Иначе съм записала час за края на февруари в Шейново и ще споделя впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт