Нека в месеца на любовта, да се появят много нови сърчица ! ~бебеправене 617~

• 30 864
  • 849
  •   1
Отговори
# 105
  • София
аз напомням, че при мен чхг стигна до 2400 без болки и кървене и ме оперираха в 7 г.с. когато започна придръпването.
определено ще трябва да го следиш, може пък някакво чудо да се случи и да ни зарадваш с положително развитие!

наистина до тук една с една нямат съвпадения историите на имб... аз съм от онези странни случай с типично кървене като при цикъл, само и единствено следенето на чхг и наблюдателно АГ ме спасиха мен

# 106
Може да ми се смеете, но точно заради  случаи на "цикъл" и ИМБ, на 3-4 ден от М правя един тест за Б, ей така за по-сигурно.

Msr, всичко да е наред! Hug

# 107
  • София
Може да ми се смеете, но точно заради  случаи на "цикъл" и ИМБ, на 3-4 ден от М правя един тест за Б, ей така за по-сигурно.

Msr, всичко да е наред! Hug

аз си имах закъснение от 10 дена, да уточня 😄 и няма какво да ти се смеем... тези дето сме го преживяли да не мислиш, че не правим тестове понякога просто ей така за спокойствие 🤣

# 108
Оставям го това тука. Съжалявам, нямаше как просто.
https://www.instagram.com/reel/DF3CjWzCkUf/?igsh=MXN1dm5iYTRuMDFhcA==

# 109
Оставям го това тука. Съжалявам, нямаше как просто. https://www.instagram.com/reel/DF3CjWzCkUf/?igsh=MXN1dm5iYTRuMDFhcA==
Кенди, тоз ще е на корицата на календара с гинеколозите за 2026 Laughing

# 110
Здравейте, момичета Simple Smile отдавна не съм писала тук Simple Smile аз съм вече почти в осми месец и ви поръсвам обилно с розов прашец Simple Smile имахме си перипетии, но се надяваме на пухкав завършек Simple Smile
Наскоро намерих останал Кломифен Цитрат 50 мг. в срок на годност до 12 2025. Има 21 хапчета (изпити само 3). Ако някоя дама, има нужда, моля да ми пише.  Хубав ден от мен Simple Smile

# 111
Привет и от мен, чета ви всеки ден почти 😌
Включвам се да споделя опит с моите две ИБМ.
Първата преди три години започна с + тест за Б , почти невидима черта и кафяво зацапване. Следяхме  ЧГХ на 24 часа, което се въртеше около 120 и не нарастваше правилно. Така около месец във Враца седях с неясна диагноза, докато една вечер не започнах да кървя обилно и със силни болки като контракции. Стигнах до Плевен и ме опираха по спешност с кръвоизлив в корема. Втората ИМБ от миналото лято, два месеца след цветна снимка на тръбата (проходима напълно). Започна “цикъл” привидно нормален и на очакваната дата и отписах и този месец опити. Странното беше, че  след 5тия ден продължи  да ми зацапва и така две седмици. Чух се с АГ, каза че било хормонално и ще спре. Изписа ми вит ц.. След още няколко дни получих обилен кръвоизлив,  с много силни болки, дори не можех да си седя на краката и когато стигнах при доктора беше категоричен за ИБМ , пускахме ЧГХ - 600 и негов колега потвърди. Последва отново операция по спешност. За втората изобщо не ми беше минало през ума като възможност, тъй като снимката на тръбата показа проходимост без нагъване… доктора ми каза, че шанса за втората ИМБ била 90 %….
Явно няма модел, по който протича и всеки път е различно.

Msr, следи се и потърси второ мнение от АГ. Стискам палци 🍀

# 112
  • На изток от Ада
Панда съжалявам за преживяното!

# 113
Хей, момичета Heart Пиша ви със свита душичка и все още шок.  Знам, че омърморих Калчев и че сме изтървали момента и тн, ама явно каквото е трябвало ни е намерило по пътя. Всичките ви пожелания са стигнали до нас и стимулацията е помогнала. Heart

Докато бях отписала този опит, с липсващи симптоми и активно ровеща и проучваща кога да си правя лапароскопия, една супер бледа, буквално въображаема черта ме удари като чук в главата една сутрин докато си мия зъбите. Последва тичане към лабораторията:

13.02 - ЧХГ 43.44
15.02 - ЧХГ 126.33

Понеделник ще пусна ново ЧХГ и ще пращам на Калчев. Те първа ще разберем дали всичко се развива наред, още ни е страх да се радваме, ама си казахме, че каквото и да стане е поне малка надежда.

Много се притеснявам, ама гледам да съм макс чил, макар да не си личи никак. Joy

# 114
Бъстед, тихичко честито! Много се радвам, че сте успели с Калчев, имаш много стиснати палчета за прегледите и нека всичко ти върви по вода! Flowers Four Leaf Clover

# 115
  • На изток от Ада
Браво Бъстед!

# 116
Бъстед, тихичко честито и до финал!

# 117
Бъстед, стиснати палци от мен и до финал! 🍀

# 118
Бъстед, хайде всичко да е наред! ❤

# 119
Ах, какво хубаво включване,  бъстед! Тихичко честито и всичко да е наред до успешен финал!

gery, благодаря ти за розовичкото Heartpulse лек остатък от бременността и безпроблемно раждане!

Общи условия

Активация на акаунт