💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 230
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На мен снощи повечето ми приличаха на роми - Никол, Радо, Герман, жената на Здравко.

# 31
Ромска инвазия е тази година по форматите, особено в Хелс Китчън (засега трима) Grinning

# 32
  • София
По време на играта Ирина не спомена ли нещо за внучка или така ми се е сторило?

Да, каза, че внучката ѝ казвала, че Митко може всичко.

# 33
За сега нямам фаворит от първите шест двойки.

# 34
Възрастната двойка от Варна изглежа много добре .
И двамата младеят за годините си и не личи това да е благодарение на някакви интервенции.
Даже жената има по-свежа и гладка кожа от доста участнички в Ергена , които наклепани с по няколко
пласта фон дьо тен и грим  слагат по 10+ години отгоре.

# 35
  • Стара Загора
Аз пък смятам точно обратното - мисля, че, както се казва, връщат километража с разни интервенции. Явно са хора с възможности предвид дестинациите, които посещават. Не знам дали споменаха с какво се занимават (не ми се гледа отново визитката им).

# 36
Като гледам, тя се занимава основно да лъска мъжа си и да му харчи парите, изглеждайки добре до него. А той каза, че е разработвал казина, каквото и да значи това.
Имам приятел, който разработва автомати за казина, милионер е и то не в България.

# 37
Всички показани двойки ми харесаха и не смятам, че има гей сред тях.

# 38
  • Враца
Деси и Антонио харесвам

# 39
Изобщо не ми харесва възрастната двойка. Особено след като показаха във визитката им една снимка,на която те са на лодка/яхта ,той й е бръкнал в деколтето и е зграбчил едната гърда. Много евтино и пошло ...
 Повечето дами,които влязоха изглеждат доминиращи,с посредствено чувство за хумор ,демонстрирайки превъзходство над мъжете.
 Диалектът на няколко човека ме побърква

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 15:36 от Lili Roze 748420

# 40
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен се опитват да имитират Мишето, мислят че това ще им е успешната тактика за инфлуенсъри и победители. Ма то ако ставало така.
Засега не ми харесва никой от тях, особено неприятни са ми двойката от Петърч. Има нещо неприятно в нея, но още не мога да определя какво. Дори и да не им давате екранни устройства,  не виждам смисъл това изобщо да се споменава. Така сте решили, така сте направили. В същия момент се буташ в тв реалити, хайде по-малко лицемерни да бъдем.
Двойката от Англия, показа доста в и сок стандарт, забелязахте ли ?
Възрастните са се ботоксирали яко, те и затова им лъщят така и челата.

# 41
Засега не ми харесва никой от тях, особено неприятни са ми двойката от Петърч. Има нещо неприятно в нея, но още не мога да определя какво. Дори и да не им давате екранни устройства,  не виждам смисъл това изобщо да се споменава. Така сте решили, така сте направили. В същия момент се буташ в тв реалити, хайде по-малко лицемерни да бъдем.

Двойката от Англия, показа доста в и сок стандарт, забелязахте ли ?
Възрастните са се ботоксирали яко, те и затова им лъщят така и челата.
Съгласна съм за тези от Петърч.

А двойката от английско ми скриха шапката  с къщата с довен грараж и колите...

# 42
Не ми харесаха никоя от двойките до тук.Лошо впечатление ми направи наистина възрастния господин ,който не само на снимка беше хванал гърдата на дамата ,ами на мивката докато миеше съдовете ,дамата му го прегърна и го хвана за гърдите с думите-"ето ,както ти обичаш да правиш" .Явно е мъж с финансови възможности  и се разнасят по света .

# 43
Чакам да видя Ивелина и Герман с израснали корени Sunglasses

Залия беше много сладка с багера Grinning

А тези от Петърч са си странна двойка отвсякъде. Как са се намерили и харесали само, че на снимките със златните им медали нейните прасци и колена са два пъти колкото неговите, че май и в ръцете е същата работа. Но това все тая, в тяхната връзка изглежда сякаш се случва винаги точно това, което тя иска.

# 44
  • София

А тези от Петърч са си странна двойка отвсякъде. Как са се намерили и харесали само, че на снимките със златните им медали нейните прасци и колена са два пъти колкото неговите, че май и в ръцете е същата работа. Но това все тая, в тяхната връзка изглежда сякаш се случва винаги точно това, което тя иска.
  Ще става каквото тя иска, първо защото му е кака и второ защото е по-якичка от него...смее ли човекът да й противоречи Smile Все пак едва ли ще видим такъв чехльо като миналогодишния Дилян, който постоянно се оправдаваше и извиняваше на половинката си. Всички са на светлинни години от него...

Общи условия

Активация на акаунт