💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 340
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Извинявам се при повторение, но кое е "инфлуенсърката", която по-рано пишеши, че масово дразни?

# 211
  • София
Стела е
Скрит текст:

# 212
Стела е
Скрит текст:
Благодаря! И мен вече ще ме дразни 🤭🫣

# 213
  • София, България
Благодаря! И мен вече ще ме дразни 🤭🫣

Хаха това беше готино Joy

Няма още много какво да се каже. То и докато ги запомним ще мине време.
Нека изиграят една-две игри и ще живне темата Simple Smile те сега ще почнат и рогата да си показват, ще се види кой е манипулатор, кой тактик, кой статист…

# 214
Тази не я знам. Кой ѝ е канала ?

# 215
  • софия
Stella Ivanova е каналът й. Няма много абонати, не знам каква инфлуенсърка е. Всеки, който прави съдържание се определя за такъв явно.

# 216
Самопровъзгласила се е за такава.

# 217
Скрит текст:
Като гледам мижавото участие в темата, май никой не се вълнува от двойки, само от ергени и моми Simple Smile

Харесаха ми представянията им, интересно беше да видим кой как се справя с живота. Прави ми впечетление обаче, че повечето много рано са се взели, на 16 г се срещнали, 10 г заедно и на 25 г. вече женени. Бях останала с впечатление, че сега масово по-късно се женят хората, но явно съм в грешка.

Баба Ирина нещо много похотливо и разкрепостено го раздава с това обяздване, чак неудобно ми стана. Тя ми прилича да е рускиня, а те са Упасни във всяко отношение. Мисля, че предстои да се развихри и съответно бързо да излетят към Варна.

Инфлуенсърката се чудя наистина ли е толкова досадна и самовлюбена и в реалния живот или това е поза за пред камерата?  Ако си е такава, мисля, че още малко ще я потрае това видимо добро момче.
Само ще кажа за инфлуенсърката, че е залепила огромен постер на витрината на магазина си, че ще участва в Един да друг… но на снимката е само тя😂😂😂

За кой магазин става въпрос и имате ли снимка да видим?

# 218
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тази Стела е мега красива, не бях виждала такава чиста и порцеланова кожа без грам поричка... но след като си отвори устата, 5 мин по-късно бях "Е няма такова грозно същество, отврат!"
Има нещо вярно, че красотата идва отвътре, тази е Квазимодо отвсякъде.

# 219
Сериозно ли я намирате за красива или се шегувате? Наистина не схванах дали е ирония или не 🤣

На мен Стела освен простовата, ми е доста грозновата. Има странна уста и брадичка. На сватбата си е хубава, но там е по-китосана и кадрите са обработени. Иначе ужасно се държи с мъжа си, ама и той е най-големия чехльо. Не може гък да каже, за това че не го съжалявам, даже му е малко.
И на мен ми е интересно да видя постера на магазина й 🤣

Музикантите ми бяха меееега скучни. Тя пее хубаво, обичат се, млади са, подкрепят се, но не са за тв предаване. С право са ги отхвърляли 5 пъти. Ще видим все пак какво ще покажат.

Противно на повечето, на мен Герман и Ивелина ми допадат. Не изглеждат много лигави… поне за сега. Определено имат висок стандарт, личи им от дрехите, колите, къщата, сватбите. Тя каза, че от 14-годишна е в Лондон. Предполагам е учила в тези скъпи училища-пансиони. Явно семейството й е заможно и за момента не ми изглеждат разлигавени заради високия си стандарт. Дано не ме разочароват.

# 220
Скрит текст:
Като гледам мижавото участие в темата, май никой не се вълнува от двойки, само от ергени и моми Simple Smile

Харесаха ми представянията им, интересно беше да видим кой как се справя с живота. Прави ми впечетление обаче, че повечето много рано са се взели, на 16 г се срещнали, 10 г заедно и на 25 г. вече женени. Бях останала с впечатление, че сега масово по-късно се женят хората, но явно съм в грешка.

Баба Ирина нещо много похотливо и разкрепостено го раздава с това обяздване, чак неудобно ми стана. Тя ми прилича да е рускиня, а те са Упасни във всяко отношение. Мисля, че предстои да се развихри и съответно бързо да излетят към Варна.

Инфлуенсърката се чудя наистина ли е толкова досадна и самовлюбена и в реалния живот или това е поза за пред камерата?  Ако си е такава, мисля, че още малко ще я потрае това видимо добро момче.
Само ще кажа за инфлуенсърката, че е залепила огромен постер на витрината на магазина си, че ще участва в Един да друг… но на снимката е само тя😂😂😂

За кой магазин става въпрос и имате ли снимка да видим?
Не, преминавах с кола и след това асимилирах и свързах лице с име. Бутикът/магазинът се казва “fashionhouse.bulgaria” в инстаграм, за да не е реклама. Просто съм го посещавала, но цените (по  мое мнение) са много високи за дрехи от Турция и Китай, но доста дами пазаруват от там. Simple Smile

# 221
  • Be realistic - plan for a miracle.
На мен просто ми направи впечатление каква хипер чиста и бистра кожа има.
Отделно, че ми заприлича на една мацка от риалитито The Ultimatum - Санди - а нея я спрягаха за мега голяма красавица.
Ей тази:
Скрит текст:

Аз трудно си "харесвам" жени иначе, единствената дето мнооого ме е кефела из нашенските риалитита беше Марта от 2 сезон на Ергенът, но тя е по-алтернативна, мой типаж (т.е. имам сходен стил на обличане, коса, татусите и т.н.)

Edit: Марта е от сезон 1, сори.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 16:57 от Preggo

# 222
Тази от снимката е красива. Със Стела имат сходни черти. При нашето момиче брадичката сякаш е по-издадена, устните са малки и изглежда злобна заради това. За кожата не мога много да кажа, защото гледах с едното око. Лъщеше й кожата, това помня.

Марта беше от сезон 1.

# 223
Стела беше с доста по-големи устни,няколко пъти ги разгражда и прави,но явно по-големи и стоят по-добре,в момента изглеждат малки на лицето и.

# 224
  • Асеновград
На мен младичките музиканти много ми допаднаха, интелигентни млади хора. Не ми се иска пак да обсъждам Стела, както бях писала познавам я от много години бегло, бяхме в едно училище и квартал от Пловдив. Доста по грозновата беше преди години, сега с корекциите е що годе хубавка, и да наистина и е такава кожата, не съм я виждала супер отблизо но си е ген, такива кожи са рядкост. Иначе нищо друго не ми харесва в нея. И много зле се държи с мъжа си, според мен не са един за друг но те си знаят. Иначе както е била винаги самочувствието и е до небето. Ако стигнат до финал никога не бих гласувала за тях, но се съмнявам да стигнат и до половината от предаването...

И възрастнаъа двойка от Варна мноого ме кефят. Млади са по дух и си мисля че добре ще се справят в игрите. Даже са ми много младолики, преди имаше възрастни двойки и бяха много по-сбръчкани а са били по-млади от тях.
И Ивелина и Герман харесвам, въпреки че на парите които имат можеха много по-добре да изглеждат, особенно тя. Доста и са несполучливи корекциите и с тези неонови цветове и еднакви дрешки ми напомнят на Маргото и Крис, малко безвкусица.

Общи условия

Активация на акаунт