💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 1)

• 50 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Женската игра ще я доглеждам довечера, много дълъг ми идва епизода.
Та за мъжката игра:

Яд ме е за народния певец, на косъм беше човека да си вземе играта. Ама Рада и тя е един кукумицин Grinning, поадрък било ако мъжът ти го плати на касата на магазина Joy Падам с тази жена, но продължавам да я харесвам най- много от жените.

Мадам от Петърч си харесвала най- много дупето, ти да видиш Laughing
Добро самочуствие при повечето жени, щом не желаят никакви корекции.

На Алек сълзата жена му била разочарована от представянето на повечето мъже и как не се познавали с половинката си Grinning Падам Laughing
Явно толкова са и възможностите и не прецени, че играта беше от два компонента и реално май всички мъже успяха да дадат 14 верни отговора, повечето не се справиха с подреждането.

# 301
Довечера ще връщам снощния, а утре - днешния. Обачеее ми е любопитно и ви чета и до довечера няма да има нужда да връщам Grinning

# 302
На мен са ми симпатични музикантите. Децата ми познаха момче Цецо, че участвал в клиповете на Бон-Бон. Обаче си мисля, че няма да стигнат кой знае колко напред.
От първата двойка определено ме кара да се срамувам от жени, като нея. Адски група,. ужасна е просто.

# 303
Засега определено съм фен най-много на Марияна и Боби. Най-искрени и неподправени са ми, с чувство за хумор.

# 304
За първа година следя предаването по-сериозно. От визитките първи запомних Деси и Антонио, но сякаш не виждаме много от тях, дано се разгърнат.

# 305
Деси и Антонио са много странна двойка, тя му е леличка направо, той толкова младее, тя до него......много зле, а е била симпатична жена, явно преди трите деца

# 306
  • Асеновград
Може и той да е много младолик, нямат голяма разлика във възрастта. Не мисля че е от трите деца. Има си жени които си изглеждат така по- възрастни. А тя се грижи за себе си, спортува, доколкото виждам гримира се, старае се, отгоре на трите деца даже евала и правя, аз с едно дете едвам успявам да правя тези неща.

# 307
Като даваха снимки и клипчета като влизаха, тя изглеждаше много добре, сега нищо общо

# 308
Тя по- добре да не се хвали, че спортува.
 И никак не ми харесва високомерието ѝ!

# 309
Като даваха снимки и клипчета като влизаха, тя изглеждаше много добре, сега нищо общо
Много добре тя ама баш никога не е изглеждала.

И какво толкова се превъзнася нейният клечо по дупето ѝ, което както се видя, нищо особено не е било и не е, изобщо не разбирам. Явно се опитва да аргументира по някакъв начин избора си на партньорка. Ама в неговия случай щеше да е по-добре да си каже, че си пада по доминантни лелки, а не по-хубави дупета.

Снимков материал от епизода за тези, които вече май забравиха как е била преди
Скрит текст:

# 310
https://play.nova.bg/video/edin-za-drug/sezon-6/edin-za-drug-202 … si-antonio/642383

Не съм съгласна, имала е и по- добри годинки.
Ох, сега като видях този бюст така разпуснат.....бабка, не лелка, коригирам се

# 311
Тъй като изпуснах първия епизод, а и все още ми е трудно да ги запомня, се върнах на първа страница. Тази Деси му е като майка на Антонио, поне на снимката.

# 312
Довечера ще връщам снощния, а утре - днешния. Обачеее ми е любопитно и ви чета и до довечера няма да има нужда да връщам Grinning
Първата игра е интересната ,втората можеш да я прескочиш -нищо особено.

# 313
  • София
Харесвам Герман и Ивелина, не ми се връзва това с побутването. Предаването е обработвано внимателно, няма да ни пуснат да видим как играчката пада зад коша, а просто ще изрежат тази част. Айде в предаване на живо, да, да кажеш личи си, че ги бутат. Ама все пак режисьори, продуценти и сумати други..не са малоумни.

# 314
Догледах малко.
Христо май ще излезе абсолютно дърво. Обаче Коци как му наби канчето, определено втория трупа точки в класацията ми.
Жал ми стана за Джулия, дали пък това нейно леко мъжкаранско поведение, не е в следствие на отношението на мъжа ѝ спрямо нея....

Психоложката тотал щета.

Общи условия

Активация на акаунт