Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 95

• 46 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Търсих ги и там, но има само в метална опаковка. Поне в Русе.
Ясно, говорех за софийски Кауфланд.
Пробвала съм и двата и са едни и същи. И не предпазват особено, просто за овлажняване и красота.

https://remedium.bg/vazelin-balsam-ustni-rosy-lips-20g-082096/p

# 346
  • София
Фрау ,този вазелин за устни ми привлече вниманието. Май мирише на роза. Имам в къщи вазелин ,който мирише на какао ,но още не съм го пробвала.
Вазелина е много хубав аз имам него,класическият,алое и какао. Всички са страхотни!

# 347
  • Deutschland
На роза ухае да, но ми е лепкав. Пробвах го и с чиста съвест мога да кажа, че за мен тези в метални опаковки са много по-добри. С какаото е страхотен, има и с крем брюле, но е изчерпан в града ни.

# 348
  • Бургас
Препоръчайте бюджетен хидратиращ крем за зряла кожа 65+.

# 349
Поръчах си този вазелин, хубав ли е
Скрит текст:

# 350
На роза ухае да, но ми е лепкав. Пробвах го и с чиста съвест мога да кажа, че за мен тези в метални опаковки са много по-добри. С какаото е страхотен, има и с крем брюле, но е изчерпан в града ни.
Благодаря ти ,ще го имам предвид.
Ще пробвам металните кутийки.
Моят вазелин е този. Но изобщо не съм го ползвала.

# 351
Vaseline имат страшно много продукти за устни и всички са с различна консистенция и се усещат различно на устните. На мен най-много ми харесва обикновения вазелин от кутийката.
Скрит текст:
В същата опаковка има и вазелин за устни. Предполагам, че състава е различен, не съм го пробвала.
Скрит текст:
Имам и този розов балсам. Понякога го нося с молив за устни, но някак много лъскав ми идва.
Скрит текст:
Този стик пък си го бях взела от Пепко. Уж е стик, а имам чувството, че ще се разтече от устните. Има много странна водниста консистенция. И трайност няма никаква, много бързо попива и накрая устните пак са сухи. Изобщо не може да се сравни с този в пластмасовата кутийка.
Скрит текст:

# 352
  • София
Плодовите са лекички и лъскави, нямат общо с класическия вазелин.

# 353
  • Бургас
От бюджетните не съм намерила по-добро от това:

Маслен е, за суха кожа, хидратацията е невероятна...
Ако вече искате по-лек вариант, има 10% и 7%, за лятото съм си ги ползвала и тях.
Аз си го ползвам за балсам за премахване на грим, даже и по очите.

# 354
  • Deutschland
На DiaMia е все едно в оранжево кутията с какаов вазелин. Моят е направо кафяв, макар че на снимката, която направих не личи много.

# 355
А, не, снимката е от нета, сигурно е като твоя щото едно и също пише май, просто такава е излязла.
Всъщност, на твоя пише "успокоява сухите устни", а на моя "помага за лечение на сухите устни"... но като цяло това е едно и също.

# 356
  • на дъното
Здравей 🙂
Този също е хубав поне за моята суха кожа на Алверди

И да попитам само на мен ли ми се пада вече 3 ден един и същ талон от скреч картите на ДМ🤔Все на Cocosolis

# 357
  • Бургас
На мен различни ми се падат талоните.
За Нивеа няма да го ползвам, не ми харесват.

silviayo, този крем на Алверде маслен ли е ?

Много съм доволна от ДМ, къната на Хенафокс беше изчерпана навсякъде по едно време, а там имаше колкото ти душа иска.
Надали са виждали някой да награби 6 пакета наведнъж, но след като имам алергия от боя и нямам друг вариант, реших да се запася...

# 358
  • Light of Zartha
Бихте ли ми препоръчали серум с витамин ц? Имам на скинциклопедия, но му промениха формулата и стана като повечето други - гъст и лепкав. Преди беше воднист и ми допадаше повече като текстура. Говорим за нещо сравнително бюджетно. На биотрейд заглеждам, но много отдавна не съм ползвала техни продукти.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт